4saken Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Θα θελατε να γυρισετε στο παρελθον να δειτε πως ηταν η ζωη σε διαφορες φασεις της Ιστοριας η στο μελλον κοντινο η μακρυνο?εγω μαλλον θα θελα στο παρελθον, ισως γιατι το μελλον πιστευω θα ναι χειροτερο... 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε το ενα μπορεις να κάνεις αλλα ουτε και το αλλο, για αυτο ζήσε το σημερα !!! 4
anwnymh29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε το ενα μπορεις να κάνεις αλλα ουτε και το αλλο, για αυτο ζήσε το σημερα !!! Εσυ ζωγραφιζεις σημερα!! Αν σκεφτεσαι το παρελθον θλιβεσαι,αν σκεφτεσαι το μελλον αγχωνεσαι,αν ζεις στο παρον ζεις με ειρηνη! Καπου το ειδα αυτο σημερα και μου αρεσε και κολλησε με αυτο που ειπε ο απο πανω! 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε το ενα μπορεις να κάνεις αλλα ουτε και το αλλο, για αυτο ζήσε το σημερα !!! Κάποια στιγμή θα μπορείς! Δεν ξέρω που θα πήγαινα, πολύ δύσκολη απόφαση...ίσως μπροστά.
star12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παλι πισω στα 80ς οταν ειμουν παιδακι,και τα παντα ηταν τοσο απλα τοτε.χωρις κινητα χωρις ριαλιτι χωρις χαζη τβ χωρις ιντερνετ χωρις τρολινγκ χωρις τιποτα δηλ μονο καντι καντι και τζι αι τζο και λιγο αυτος αυτη και τα μυστηρια 3
_linuslost_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μπροστά! Μαθαίνεις αποτελέσματα τζόκερ, κινο ,στοίχημα και πλουτιζεις! Στη συνέχεια κάνεις ότι θες! 2
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Και τα δυο θα ηθελα να κανω. Ολα ειναι εφικτα και μπορουν να γινουνε.
zianna Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει χρόνος. Χρόνος είναι κάτι που το μυαλό μας έχει δημιουργήσει σαν τρισδιάστατα, μόνο, όντα που είμαστε. Κοιτάς στον ουρανό και ξέρεις πως το φως από ένα άστρο που βλέπεις έκανε πχ 800 εκατομμύρια χρόνια να φτάσει στη γη. Για σένα, για μένα, για τον παραδίπλα. Για τα ίδια τα φωτόνια το ταξίδι ήταν στιγμιαίο, μια που δεν υπάρχει χρόνος ταξιδεύοντας με την ταχύτητα του φωτός. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ταξίδι στο παρόν πριν γίνει παρελθόν... Παρακαλείται κάποιος mod να μεταφέρει και αυτή τη φράση αυτούσια στο θρεντ με τς φράσεις μεγάλων ανδρών 5
liodos1988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μπροστά! Μαθαίνεις αποτελέσματα τζόκερ, κινο ,στοίχημα και πλουτιζεις! Στη συνέχεια κάνεις ότι θες! Back to the future κατάσταση δλδ ! , εγω θα προτιμούσα πίσω , ίσως επειδή τα πράγματα ήταν ποιο άπλα . 1
miike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η νοσταλγία μας κάνει να πιστεύουμε ότι το παρελθόν ήταν καλύτερο, αλλά δεν ήταν. Εγώ θα ήθελα να πάω αρκετά μπροστά όταν θα έχουμε μετοικήσει σε άλλους πλανήτες κτλ. 1
sotirisl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ταινία Interstellar την έχετε δει;
βασίλης33 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 σίγουρα θα γύριζα στο παρελθόν (μου), για να διορθώσω λάθη του μέλλοντος
Valerie_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αν γινόταν και στα 2. αν είχα επιλογή μόνο το ένα,θα γύριζα στο παρελθόν για να ζήσω λίγο παραπάνω άτομα που δεν χόρτασα και τα έχασα νωρίς. 1
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο στο παρελθόν, να γράψω κάτι νουμεράκια στο τζόκερ. Για τη φαντασία καλά είναι όλα αυτά, αλλά δυστυχώς δε πρόκειται να πετύχουμε ποτέ ταξίδι στο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα