Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι προληπτικός ή φίλος του μεταφυσικού. Ανοίγω αυτό το θέμα με μια εντελώς ψυχολογική προσέγγιση.

Οταν ήμουν μικρός, ένας τύπος 2-3 τάξεις πιο μεγάλος, (ένας από αυτούς τους δημοφιλείς και δήθεν γαμάτους τύπους που όλο το σχολείο γνώριζε το όνομά του και προκαλούσε δέος με τις μαγκιές του), σε ανύποπτο χρόνο σε ένα διάλειμμα γύρισε και μου είπε κάτι υποτιμητικό για την εμφάνισή μου, και στη συνέχεια απομακρύνθηκε και συνέχισε να γκαρίζει με τους υπόλοιπους γαμάτους φίλους του.

Αυτή ήταν και η μοναδική επαφή που ποτέ είχαμε. Καθώς εγώ ήμουν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού με αυτό το περισταστικό κλονίστηκε η αυτο-εικόνα μου, και τον απέφευγα τα επόμενα χρόνια, από το φόβο ότι άν ξαναπέσω στην αντίληψή του θα μου πει πάλι κάτι ταπεινωτικό. Αυτό δεν έγινε ποτέ, το δημοτικό τελείωσε, εκεί που πήγα γυμνάσιο αυτός δεν ήταν -παρέμεινε ωστόσο στη γειτονιά, έβλεπα ενίοτε μέσα στα χρόνια αυτόν ή άλλα μέλη της οικογένειάς του στο δρόμο, σουπερμάρκετ κλπ. όπως συμβαίνει στις γειτονιές.

Σαν παιδί τον μισούσα πάντα με όλη μου την ψυχή και είχα ευχηθεί να πεθάνει, γιατί με στιγμάτισε με τον τρόπο του.

Τελικά έμαθα ότι πέθανε πριν 2-3 χρόνια από λευχαιμία, στα 20 κάτι του.

Για πρώτη φορά ταυτίστηκα μαζί του και τον λυπήθηκα καθώς τον φανταζόμουν να λιώνει και να χάνει τη ζωή του τόσο νέος.

Οπως είπα, δεν έχω καμία πίστη στο μεταφυσικό, αλλά εντός μου αποκαταστάθηκε ένα είδος Θείας Δίκης, για το οποίο όμως νιώθω αρκετές τύψεις -σαν να τον καταράστηκα και πέθανε.

Αυτή την εξομολόγηση ήθελα να κάνω και θα ήθελα να πούνε και άλλοι σκοτεινές ιστορίες, αν έχουν, με  περιστατικά που τους στιγμάτισαν ως παιδιά.

Confession-Bear-Meme-Blank-011.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια θεία δίκη, αν είναι θεία δίκη να πεθάνει από λευχαιμία κάποιος που στην είπε μια φορά, τι ίδους θεία δίκη θα περίμενες αν σου σκότωνε την κόρη;

Δημοσ.

Μια φορά είχα πάει τουαλέτα και επειδή ήταν σκοτεινά φοβήθηκα και δεν έπλυνα τα χέρια μου.

Με έχει στιγματίσει τόσο πολύ που το θυμάμαι σαν χτες.

Έγινε πριν μια βδομάδα.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχεις καμιά απολύτως σχέση με το τι του συνέβη. Δεν μπορούμε να καταραστούμε κάποιον. Ξέχνα τον και προχώρα την ζωή σου, δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις ενοχές. Ακόμα και το πως αισθανόσουν μετά το πως σου συμπεριφέρθηκε είναι απολύτως φυσιολογικό, ειδικά για παιδάκι δημοτικού.

• Like 3
Δημοσ.

Ενας φιλος μου καταραστηκε τον  διευθυντη μας πριν την 5ημερη στην 3η λυκειου. Μετα την 5ημερη , πεθανε απο καρκινο στο παγκρεας. Απαπαπαπαππαπαππαπα

Δημοσ.

Σε ποσους εχω πει να τους καει το βιντεο και ολα τα ηλεκτρικα, δε περιγραφεται, αστα. Παρολα αυτα, ποτε δεν εμαθα αν τους καηκαν  :unsure:

Δημοσ.

Σκατοψυχο τρολαρισμα...

Εαν ειναι να θελουμε+ευχομαστε θανατο σε καθε ανθρωπο που μας την ειπε δεν θα εμενε ανθρωπος!

Φτου!

• Like 1
Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι μπαίνουν κάνει τύποι στο ινσομνια με μηδενικά μηνύματα και όλο δημιοργούν κάτι τρολοtread που προσφέρονται για τρελό γέλιο. Εξήγηση κανείς;

• Like 5
Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι μπαίνουν κάνει τύποι στο ινσομνια με μηδενικά μηνύματα και όλο δημιοργούν κάτι τρολοtread που προσφέρονται για τρελό γέλιο. Εξήγηση κανείς;

Τα τελευταια 10 χρονια εννοεις; :P Απ'εξω παρακολουθουσα το φορουμ , παντα εβλεπα τετοια threads :P 

Δημοσ.

Οι σκέψεις και τα λόγια έχουν δύναμη. Απλά δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και να τα κοντρολάρουμε οπότε είναι αρκετά random (πχ μάτι)...κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο.

Δημοσ.

Απαπα, τι είναι αυτά τα ψέμματα που λες, την κατάρα μου να 'χεις... :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...