Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε λοιπόν η ωρα για την ανανέωση της ασφάλειας του αυτοκίνητου μου , και σκέφτομαι να κανω μια ιντερνετικη , ειναι αξιόπιστες ? εχει κάνει κανένας ? σε περίπτωση που εχω κάποιο ατύχημα τι συμβαίνει ? 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει online Hellas Direct και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μάλιστα τη χρειάστηκα σε ένα τρακάρισμα που είχα και η εξυπηρέτηση και η διευθέτηση του θέματος ήταν άψογη. 

Έχω και κουπόνι για έκπτωση αν σε ενδιαφέρει για ασφάλιση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει οικονομικό οφελος ? θα συμφερε να την αλλαξω? για παράδειγμα εγω δινω 96ε το 6αμηνο ( 1400κβ , 4ετιας αυτοκίνητο ) με κάποιες έκπτωσης που εγιναν στην υπάρχων ασφάλεια λογω 3ης ανανέωσης συμβολαίου στον ιδιο ασφαλιστή εντωμεταξύ υποτίθεται η συγκεκριμένη ειναι ελληνική (???)  με εδρα την βουλγαρια απο οτι εμαθα τελικα , ( θα μου πεις και λιγα ειναι τι θες ποιο οικονομικό? ) αλλα έμεινα άνεργος και τα σκέφτομαι πλέον ολα ! :/ 

ΥΓ, αρχες οκτωβριου ληγει επίσημα το συμβόλαιο ( για το εκπτωτικο κουπόνι  αναφερομαι οποτε μαλλον δεν) 

Επεξ/σία από liodos1988
Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει online Hellas Direct και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μάλιστα τη χρειάστηκα σε ένα τρακάρισμα που είχα και η εξυπηρέτηση και η διευθέτηση του θέματος ήταν άψογη.

Έχω και κουπόνι για έκπτωση αν σε ενδιαφέρει για ασφάλιση μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.

Φιλε τι κουπονι παιζει γτ κ εγω εδω ειμαι κ ληγει αρχες οκτωβρη..το μονο που ειχα δει προσφατα ηταν με 10% praktiker,ελπιζω να εχεις καλυτερο :P

Δημοσ.

ΥΓ, αρχες οκτωβριου λίγη επίσημα το συμβόλαιο ( για το εκπτωτικο κουπόνι  αναφερομαι οποτε μαλλον δεν)

Αρχες Οκτωβριου η μονη που ειναι λιγη, ειναι συνηθως η βροχη.
Δημοσ.

Αρχες Οκτωβριου η μονη που ειναι λιγη, ειναι συνηθως η βροχη.

με συγχωρεις για το ορθογραφικό , λαθος απο τον κορεκτορα .

edited.

Δημοσ.

Υπαρχει οικονομικό οφελος ? θα συμφερε να την αλλαξω? για παράδειγμα εγω δινω 96ε το 6αμηνο ( 1400κβ , 4ετιας αυτοκίνητο ) με κάποιες έκπτωσης που εγιναν στην υπάρχων ασφάλεια λογω 3ης ανανέωσης συμβολαίου στον ιδιο ασφαλιστή εντωμεταξύ υποτίθεται η συγκεκριμένη ειναι ελληνική (???)  με εδρα την βουλγαρια απο οτι εμαθα τελικα , ( θα μου πεις και λιγα ειναι τι θες ποιο οικονομικό? ) αλλα έμεινα άνεργος και τα σκέφτομαι πλέον ολα ! :/ 

ΥΓ, αρχες οκτωβριου λίγη επίσημα το συμβόλαιο ( για το εκπτωτικο κουπόνι  αναφερομαι οποτε μαλλον δεν) 

Το οικονομικό όφελος (αν υπάρχει) το βλέπεις άμεσα. Μπες στις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών, δώσε τα στοιχεία του οχήματός σου και πάρε άμεσα τιμή.

Btw, που βρήκες 96€ το εξάμηνο για 1400cc; Εγώ για τέτοιο όχημα (8ετίας όμως) δίνω ~165€. Βέβαια έχω τα πάντα πλην μικτής, δε ξέρω εσύ τι καλύψεις έχεις βάλει...

Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις πράκτορα βολεύει (θα σε καθοδηγήσει όταν χρειαστεί) αλλά φυσικά, πληρώνεται. Οπότε αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνότερο θα κοιτάξεις και τις "self-service" ασφάλειες. 

Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,  χωρίς να 'χω κάποιο παράπονο. Βέβαια μία φορά τους φώναξα, κι αυτή τη φορά δεν έφταιγα κιόλας, αλλά οκ. Εγώ έκανα την ασφάλεια online, δεν έχω πράκτορα.

Δημοσ.

Το οικονομικό όφελος (αν υπάρχει) το βλέπεις άμεσα. Μπες στις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών, δώσε τα στοιχεία του οχήματός σου και πάρε άμεσα τιμή.

Btw, που βρήκες 96€ το εξάμηνο για 1400cc; Εγώ για τέτοιο όχημα (8ετίας όμως) δίνω ~165€. Βέβαια έχω τα πάντα πλην μικτής, δε ξέρω εσύ τι καλύψεις έχεις βάλει...

Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις πράκτορα βολεύει (θα σε καθοδηγήσει όταν χρειαστεί) αλλά φυσικά, πληρώνεται. Οπότε αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνότερο θα κοιτάξεις και τις "self-service" ασφάλειες. 

Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύω την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,  χωρίς να 'χω κάποιο παράπονο. Βέβαια μία φορά τους φώναξα, κι αυτή τη φορά δεν έφταιγα κιόλας, αλλά οκ. Εγώ έκανα την ασφάλεια online, δεν έχω πράκτορα.

Τοσα έδινα  ( 150 ε - 160 ε )στην ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ που το ειχα παλαιότερα  , αυτο σκέφτομαι και εγω οτι εχω κάπου να απευθυνθώ σε περίπτωση ατυχήματος , δεν ειμαι σίγουρος τι γίνεται με της self service και αν συμφέρει για 20ε-30ε και αν !  θα πάρω σβάρνα τα site να δω τιμες , εντωμεταξύ εχω τις βασικές καλύψεις , (θα πρέπει να δω το συμβόλαιο για λεπτομέρειες) + θραύση κρυστάλλων! (σιγουρα) η εταιρία λέγεται Hellenic . 

Δημοσ.

Κοίτα να δεις. Στο πρόσφατο ατύχημα που είχα, πήρα τηλέφωνο την "φροντίδα ατυχήματος" της ασφαλιστικής και τα κανόνισαν όλα.

Τους είπα ότι έγινε ατύχημα και θέλω καταγραφή του περιστατικού, με ρώτησαν αν θέλω ρυμούλκυση, το σημείο που βρίσκομαι, κλπ. Αφού συνεννοηθήκαμε, κλείνω, ενώ μετά από 5 λεπτά παίρνω SMS στο κινητό (από τη Mondial) ότι ο χρόνος άφιξης γι αυτόν που θα έρθει για την καταγραφή είναι Χ λεπτά. Έρχεται, κάνουμε τη δήλωση, παίρνει φωτογραφίες, ρωτάω κι εγώ ότι απορίες είχα (μιας και -ευτυχώς- δεν έχω εμπειρία από τέτοια περιστατικά), τέλος.

Δε μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω θα έκανε ο πράκτορας, αν υποτεθεί ότι είχα... ουσιαστικά αυτά που έκανα ήταν να πάρω ένα τηλέφωνο, να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις και να βάλω στο τέλος μία υπογραφή.

Αυτή τη στιγμή που γράφω, το αυτοκίνητο είναι στον φανοποιό και επισκευάζεται. :P

• Like 1
Δημοσ.

Συνεπώς υπάρχουν οι σχετικοί συνεργάτες για της φωτογραφίες / δηλώσεις κτλπ , θα κάνω μερικά τηλ να ζητήσω πρόσφορες , θεωρώ πως δεν χάνω κατι , έχω χρόνο άλλωστε εως το τελος του μηνα και αν συμφέρει το βλέπουμε , απλα τριγυρίζει στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό ήθελα να δω αν εχει κάποιος σχετική εμπειρία σχετικα,  δυστυχώς με παλαιότερα αυτοκίνητα της οικογενείας εχω "εμπειρία"  καθως παρκάραμε (πριν φτιάξουμε πάρκινγκ) πανω σε στροφή (λογω περιοχής) και κάθε λιγο έπεφτε και κάποιος πανω στο αμάξι . 

Δημοσ.

Φιλε τι κουπονι παιζει γτ κ εγω εδω ειμαι κ ληγει αρχες οκτωβρη..το μονο που ειχα δει προσφατα ηταν με 10% praktiker,ελπιζω να εχεις καλυτερο :P

Είναι για έκπτωση 20 ευρώ. Πρέπει να ασφαλίζεσαι για πρώτη φορά στην HellasDirect για να ισχύσει.

Νομίζω μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί έχει πεδίο όπου συμπληρώνεις πότε θέλεις να ξεκινήσει να ισχύει η ασφάλεια. Αν δηλαδή τελειώνει το παρόν συμβόλαιό σου στις 5 Οκτωβρίου, μπορείς να κλείσεις το συμβόλαιο μέχρι 30/9 με ισχύ από 5/10 και να πάρεις και την έκπτωση.

Για την επικοινωνία σε περίπτωση ατυχήματος είναι όπως είπε ο Haldol. Έχουν ένα τηλ κέντρο 24x7 και παίρνεις εκεί και στέλνουν φροντίδα ατυχήματος. Το ίδιο έγινε και σε εμένα όταν χρειάστηκα.

Δημοσ.

Είναι για έκπτωση 20 ευρώ. Πρέπει να ασφαλίζεσαι για πρώτη φορά στην HellasDirect για να ισχύσει.

Νομίζω μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί έχει πεδίο όπου συμπληρώνεις πότε θέλεις να ξεκινήσει να ισχύει η ασφάλεια. Αν δηλαδή τελειώνει το παρόν συμβόλαιό σου στις 5 Οκτωβρίου, μπορείς να κλείσεις το συμβόλαιο μέχρι 30/9 με ισχύ από 5/10 και να πάρεις και την έκπτωση.

Για την επικοινωνία σε περίπτωση ατυχήματος είναι όπως είπε ο Haldol. Έχουν ένα τηλ κέντρο 24x7 και παίρνεις εκεί και στέλνουν φροντίδα ατυχήματος. Το ίδιο έγινε και σε εμένα όταν χρειάστηκα.

Ναι καπως ετσι θα γινει..ετσι κ αλλιως δν σου κανουν ανανεωση στην ηδη ισχυουσα! μπορεις να στειλεις?

Δημοσ.

Ηρθε λοιπόν η ωρα για την ανανέωση της ασφάλειας του αυτοκίνητου μου , και σκέφτομαι να κανω μια ιντερνετικη , ειναι αξιόπιστες ? εχει κάνει κανένας ? σε περίπτωση που εχω κάποιο ατύχημα τι συμβαίνει ? 

Γιατι, τι διαφορά έχει μια ασφάλιση αμα την κάνω μεσω ιντερνετ? Οπως πας και ψωνιζεις απο τον Κωτσοβολο στο μαγαζι, μπορεις και να ψωνισεις απο τον Κωτσοβολο στο ηλεκτρονικο του μαγαζι. Θα σε δώσει διαφορετικό προιον? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...