Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πηρα το nexus 5x και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε καποια βιντεακια στο youtube πριν την αγορα σε antutu,quadrant κλπ εφτανε πολυ καλα score σε καποιους στα benchmark και το δικο μου δεν φτανει τετοια score.

Ενα παλικαρι χτυπησε στο quadrant 20000 περιπου και εγω 11000,μιλαμε για τα μισο score δηλαδη.

Εκανα κανονικα update τη τελευταια εκδοση android 7.0.Δε ξερω αν φταιει αυτο.

Οκ δε στηριζομαστε στα benchmark αλλα τοση διαφορα? Ξερει κανεις τι παιζει?

Να σημειωσω οτι μετα το ota update δεν εκανα factory reset.Απ οτι ξερω με οτα δε χρειαζεται χωρις να ειμαι σιγουρος 100%

Επισης μια φορα η καμερα μου εβγαλε μαυρη εικονα και ελεγε οτι η εφαρμογη σταματησε κατι τετοιο και με ενα restart λυθηκε.

Δημοσ.

Τα σκορ μήπως ήταν με καπως διαφορετικά updates-λογισμικα ? Εσυ το πηρες χτες αλλα τα benchmarks βγήκαν πριν απο ένα χρονο. Μην απογοητευεσαι πηρες ενα πολυ καλο κινητο

Δημοσ.

Να κάνεις, πάντα κάνουμε μια επαναφορά μετά από κάποιο update ώστε να μην δημιουργηθούν μικροπροβλήματα.

Κάνε backup ότι θες και κάνε επαναφορά.

Με αυτό θα κάνεις backup τις κλήσεις και τα sms. (τις επαφές κάντες sync στο google account καλύτερα)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=el

Δημοσ.

γενικά μην δίνεις σημασία στα benchmark και χαζομάρες στο παρελθόν που είχα δοκιμάσει από 2-3 ναυαρχιδες τι μια έβγαζαν 75.000 την άλλη 90.000+ ίσως ίσια συσκευή..

εγώ πιστεύω πως δεν υπολογίζουν σωστά και ότι διάφορες μεγάλες εταιρίες λαδονουν απλά...

Δημοσ.

Factory reset θα κανεις μονο οταν απο μια εκδοση ανδροιδ παιρνας σε αλλη. Οπως εσυ απο μαρσμαλλοου πηγες σε νουγκατ. Ota ή via pc δεν εχει σημασια. Θελει factory reset. Τα ενδιαμεσα updates π.χ απο 5.0.1 σε 5.1.1 δεν θελουν. Επισης,σχετικα με το αντουτου... Εμενα στο g5 μια φορα εδωσε 80κ αλλη μια 91κ αλλη μια 101κ και το κουφο,τελευταια φορα εδωσε 0. Εχω βαλει και screenshot σε σχετικο θεμα..

Δημοσ.

ΜΗΝ κάνεις factory reset. Δεν είναι αναγκαίο, δεν αλλάζει κάτι. Ο λόγος που βλέπεις τόσο χαμηλά score είναι επειδή τα benchmarks δεν έχουν γίνει ακόμα update για να υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό.

Δημοσ.

Ο λόγος που βλέπεις τόσο χαμηλά bench είναι ο 808 που δεν χάνει την ευκαιρία αν το δουλεψες σε στρες σερί να κάνει throttle και βγάζει εκτός το cluster με τους 2 πυρήνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...