Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλος σκέφτεται να ανοίξει δουλεια βοηθώντας Πακιστανούς τελειόφοιτους τριτοβάθμιας να μπουν ,σπιτι τα παντα

Τι εννοείς θα τους βοηθάει να μπουν ... υπάρχει κάποια συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν για να εισάγονται Πακιστανοί φοιτητές σε ελληνικά ΑΕΙ ?

Αν όχι τι θα κάνει ο φίλος σου ?

Δημοσ.

Δε νομίζω πως χρειάζεται συμφωνία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει εξετασεις και να μπει σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας. Ο μόνος περιορισμός είναι ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων. 

Τι θα κάνει ο φίλος της δε το γνωρίζω, αλλά αν μπορεί να πουλάει κάτι σαν τα foundations για τα αγγλικά πανεπιστήμια, δε φαίνεται και κακή ιδέα. 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως χρειάζεται συμφωνία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει εξετασεις και να μπει σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας. Ο μόνος περιορισμός είναι ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων. 

είσαι σίγουρος?

έχεις κάποια πηγή ?

ΥΓ:

Καταλαβαίνω ότι ο ΤS μιλά για Πακιστανούς που μένουν στο Πακιστάν, όχι κάποιον που μένει νόμιμα στη Ελλάδα και τελειώνει ελληνικό σχολείο ... άλλωστε τότε γιατί να χρειάζεται βοήθεια.

Δημοσ.

Δεν είμαι γνώστης σε βάθος της τρέχουσας νομοθεσίας, αλλά δε χρειάζεται να έχεις τελείωσει ελληνικό σχολείο.

Δημοσ.

Εννοείς ας πο΄μ

Δεν είμαι γνώστης σε βάθος της τρέχουσας νομοθεσίας, αλλά δε χρειάζεται να έχεις τελείωσει ελληνικό σχολείο

Εννοείς ας πούμε ότι υπάρχει τρόπος ένας αποιοσδήποτε μαθητής (ή και μεγαλύτερος) ας πούμε από το Suriname να δηλώσει έτσι από μόνος του συμμετοχή στις παβελλήνιες ... πως αλλιώς θα μπει αν όχι σε κάποιες ειδικές θέσεις?

Δε μιλάμε για την ειδική κατηγορία των ομογενων.

Δημοσ.

Προφανως θα ειναι πανελλήνιες για ξενους. Τωρα αν ο αλλος κατεβαζει 200 γκανιαν πακιστανους ειναι αλλο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...