zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα τι είδους δουλειά είναι αυτή, σε τι θα τους βοηθάει;
DrLo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 φίλος σκέφτεται να ανοίξει δουλεια βοηθώντας Πακιστανούς τελειόφοιτους τριτοβάθμιας να μπουν ,σπιτι τα παντα Τι εννοείς θα τους βοηθάει να μπουν ... υπάρχει κάποια συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν για να εισάγονται Πακιστανοί φοιτητές σε ελληνικά ΑΕΙ ? Αν όχι τι θα κάνει ο φίλος σου ?
Ψιτ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω πως χρειάζεται συμφωνία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει εξετασεις και να μπει σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας. Ο μόνος περιορισμός είναι ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων. Τι θα κάνει ο φίλος της δε το γνωρίζω, αλλά αν μπορεί να πουλάει κάτι σαν τα foundations για τα αγγλικά πανεπιστήμια, δε φαίνεται και κακή ιδέα.
DrLo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω πως χρειάζεται συμφωνία. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει εξετασεις και να μπει σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας. Ο μόνος περιορισμός είναι ο αριθμός διαθέσιμων θέσεων. είσαι σίγουρος? έχεις κάποια πηγή ? ΥΓ: Καταλαβαίνω ότι ο ΤS μιλά για Πακιστανούς που μένουν στο Πακιστάν, όχι κάποιον που μένει νόμιμα στη Ελλάδα και τελειώνει ελληνικό σχολείο ... άλλωστε τότε γιατί να χρειάζεται βοήθεια.
Ψιτ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι γνώστης σε βάθος της τρέχουσας νομοθεσίας, αλλά δε χρειάζεται να έχεις τελείωσει ελληνικό σχολείο.
DrLo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείς ας πο΄μ Δεν είμαι γνώστης σε βάθος της τρέχουσας νομοθεσίας, αλλά δε χρειάζεται να έχεις τελείωσει ελληνικό σχολείο Εννοείς ας πούμε ότι υπάρχει τρόπος ένας αποιοσδήποτε μαθητής (ή και μεγαλύτερος) ας πούμε από το Suriname να δηλώσει έτσι από μόνος του συμμετοχή στις παβελλήνιες ... πως αλλιώς θα μπει αν όχι σε κάποιες ειδικές θέσεις? Δε μιλάμε για την ειδική κατηγορία των ομογενων.
Pa0ki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Ικάρων πάντως πηγαίνουν και άτομα από Σύρια, Λιβύη κ.λπ
Θεkλα Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανως θα ειναι πανελλήνιες για ξενους. Τωρα αν ο αλλος κατεβαζει 200 γκανιαν πακιστανους ειναι αλλο θεμα.
Ψιτ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Οι προθποθέσεις εδώ. Για τις στρατιωτικές σχολές υπαρχουν διακρατικές συμφωνίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα