Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω λεει πως να κανεις skip το cd key για 8.1: https://www.techmesto.com/install-windows-8-1-without-product-key/

Εδω λεει πως να κανεις factory reset (format) τα windows 8.1 :

https://support.microsoft.com/en-us/help/17085/windows-8-restore-refresh-reset-pc

Λογικα και φορματ να κανεις το activation γινεται αυτοματα μετα. Αλλα καλυτερη λυση ειναι το restore.

Restore πως ; αφού πάλι cd key ζητάει κι εκεί. Θα ακολουθήσω τα βήματα αυτά και θα σας πω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Restore πως ; αφού πάλι cd key ζητάει κι εκεί. Θα ακολουθήσω τα βήματα αυτά και θα σας πω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ!!

Restore to factory ΜΕΣΑ απο τα Windows. Χωρις cd. Δεν νομιζω να ζηταει κλειδι ετσι. Διαβασε και παρακατω:

To reset your PC

Swipe in from the right edge of the screen, tap Settings, and then tap Change PC settings.

(If you're using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, move the mouse pointer down, click Settings, and then click Change PC settings.)

Tap or click Update and recovery, and then tap or click Recovery.

Under Remove everything and reinstall Windows, tap or click Get started.

Follow the instructions on the screen.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησες ή κατάφερες με κάποιο τρόπο να τα κάνεις φορματ και το δέχτηκε; Εμένα κάθε φορά μου ζητά cd key με όποιον τρόπο κι αν προσπάθησα μέχρι και με επαναφορά των Windows από τα settings όπου εκεί δε μου διαβάζει καν το δίσκο των Windows λέει ότι είναι λάθος κάτι που δεν ισχύει βέβαια γιατί ο υπολογιστής τι αναγνωρίζει και το τρέχει κανονικά.

Η αλήθεια είναι πως όχι. Μία φορά μόνο που χρειάστηκε έτρεξα το recovery partition που έχει μέσα και ήταν όπως όταν το πήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Restore to factory ΜΕΣΑ απο τα Windows. Χωρις cd. Δεν νομιζω να ζηταει κλειδι ετσι. Διαβασε και παρακατω:

μα τη παναγία αυτό το προσπάθηκα και μου ζητούσε κάποιο cd για να γίνει το reset. Έβαζα το cd που μου δώσανε και μου έγραφε πως δεν είναι το σωστό cd ενώ ήταν το σωστό cd. Δε ξέρω τι διάολο συμβαίνει ...

Δημοσ.

Μηπως βαλαν στο κουτι 32bit  ενω εχεις 64bit η το αντιθετο? Μηπως βαλαν στο κουτι του laptop pro πχ ενω εχεις home;

Ανθρωποι κλεινουν τα κουτια σε γραμμη παραγωγης, τετοια λαθη γινονται. Παντως το να μη δεχεται το κλειδι σου με κανει να πιστευω οτι σου δωσαν πχ cd Pro 64 ενω εχεις Home 32 στο pc.

μπες μια στο system μια να δεις πια εκδοση εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...