nikolaosmpampalous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα λέγομαι νικος και είμαι 16 χρόνω πριν κανένα μηνά έπαθα ψύξη στον αυχένα με αποτέλεσμα να κράτησω ψυξη για 2 εβδομάδες πριν πάω στον γιατρό όταν πήγα με έκανε λαζερ και με έβαλεβιταμινες και κάτι χάπια επιδει είμαι χαζός βγήκα έξω και με φυσούσε αέρας με αποτέλεσμα να αργήσει να φύγει η ψύξη πήρα 9 χάπια και με πέρασε αλα ειναι ακομα λιγο πρησμενο μηπος αυτο συμενει πος δεν εφυγε εντελος ?. και πριν 2 μέρες απο αμελεια μου ανεβηκα σε μηχανή χωρίς μπουφάν και ο κρύος αέρας με κτυπούσε και ο ώμος μου αρχισε να πονάει υσιχο μήπως η ψύξη στον αυχένα ξαναγυρίσει και μήπως έπαθα καινούργια στον ώμο στον γιατρό λίγο δύσκολο να πάω δεν παίζουν χρήματα μηπος ξερετε τη θα μπορούσα να κάνω για να διώξω μόνος την ψυξη 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν ξέρουμε τι να κάνεις. Να βρεις λεφτά να πας στον γιατρό, αν δεν έχεις κόψε από αλλού π.χ καφετέριες κτλ, θεώρησέ το ως μια τιμωρία επειδή δεν πρόσεχες. Και πρόσεχε καλύτερα τον εαυτό σου, 2-3 φορές αμέλεια είναι πάρα πολλές.
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θα άλλαζα άνετα τον τίτλο σε "στίξη και ανησυχία". 11
doubtful Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προβληματα που αφορουν την υγεια δεν εχουν μονο μια αιτια. Η διατροφη, η ασκηση και γενικα ο τροπος ζωης εχουν μεγαλη σημασια. Αν δεν σε βοηθησει καποιος εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι αμα googlaris ολο και κατι θα βρεις.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά παθαίνεις όταν δεν φοράς ζακέτα!
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά παθαίνεις όταν δεν φοράς ζακέτα! 2
Θεkλα Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει και το στοιχειώδες φίλτρο που έχει να κάνει με την ικανότητα εγγραφής στο site. Ωρες ώρες εκπλήσσομαι όμως. 1
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Βρε μια χαρά κρατιέσαι για εβδομηνταέξη χρονών... Τι γλύτωσες μόνο με μια ψύξη... Τώρα πρόσεχε το χέσιμο... 1
nikolaosmpampalous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 άκουσα τον βασιλη έδωσε ότι λεφτά είχα για ρούχα για βόλτες πήγα γιατρό που είπε ότι δεν ει ναι κατή σοβαρό με πονάει επιδει ο μυς από την ψύξη ήταν αδύναμος τόσο καιρό και τον κούρασα και ότι το πρήξιμο θα αργήσει να φυγή επιδει βγήκα έξω στης αρχές ευχαριστώ κάθε άτομα που έχασε τον χρόνο του γράφοντας εδώ
Tenshi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η τελευταία μισή πρόταση περιγράφει το 99% των θεμάτων στο μπλά-μπλά. Δώσε ένταση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα