zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Βαλασαμικο, λιγο , και ολα κομπλε! Μια χαρα παει , λιγο περισσοτερο σε μαρουλοσαλατα, αλλα ενιγουει , ταιριαζει Εγώ απλό βάζω. Ταιριάζει τέλεια με ντομάτα, αγγούρι.
iordanis77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τα καλοκαίρι που φτιάχνω κάθε μέρα σαλάτα, επειδή δεν βάζω φέτα μέσα αν δεν είναι κρύα η ντομάτα και το κρεμυδι δεν τρώγεται! Συν αγγούρι, ρίγανη πιπέρι κ λίγο ωμό ελαιόλαδο, έτσι την φτιάχνω την σαλάτα μου! Κι εγω κανω σχεδον καθε μετα σαλατα(φετα δε βαζω), το κρεμμυδι δε χρειαζεται να ειναι κρυο, εχει εντονη γευση και δε θα καταλαβεις καν αν ειναι ζεστο ή κρυο, εξαλλου αν τα υπολοιπα ειναι κρυα αναγκαστικα θα κρυωσει κι αυτο. Αν βαλεις αυγο κοιτας κι αυτο να ειναι κρυο? Πιπερι δε βαζω στη σαλατα (ουτε και αλατι), υπαρχουν πολλα αλλα μπαχαρικα. Το "ωμο ελαιολαδο" που ειπες μου αρεσε, δηλαδη θα μπορουσε να ειναι τηγανισμενο? Για το κρεμμύδι πάντως, επειδή κρατάω κομμένο και σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο, αντέχει κάποιες μέρες. Η μουχλα που θα αναπτυξει μπορει να μην ειναι ορατη με γυμνο ματι. Μια μερα το πολυ το κραταω εγω.
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω κανω σχεδον καθε μετα σαλατα(φετα δε βαζω), το κρεμμυδι δε χρειαζεται να ειναι κρυο, εχει εντονη γευση και δε θα καταλαβεις καν αν ειναι ζεστο ή κρυο, εξαλλου αν τα υπολοιπα ειναι κρυα αναγκαστικα θα κρυωσει κι αυτο. Αν βαλεις αυγο κοιτας κι αυτο να ειναι κρυο? Πιπερι δε βαζω στη σαλατα (ουτε και αλατι), υπαρχουν πολλα αλλα μπαχαρικα. Το "ωμο ελαιολαδο" που ειπες μου αρεσε, δηλαδη θα μπορουσε να ειναι τηγανισμενο? Η μουχλα που θα αναπτυξει μπορει να μην ειναι ορατη με γυμνο ματι. Μια μερα το πολυ το κραταω εγω. To πιπέρι κι εμένα μου φαίνεται περίεργο στη σαλάτα, αλλά αλάτι δεν μπορώ να μη βάλω. Αλάτι βάζω παντού βασικά. Για το κρεμμύδι οκ για 1-2 μέρες (βαριά 3) μιλάω κι εγώ.
livefreeordie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξύδι στη ντοματοσαλάτα, lol. μονο ξύδι κι αλάτι στη ντοματοσαλατα! ότι πιο νόστιμο. και μόνο κρύα ! 1
iordanis77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 μονο ξύδι κι αλάτι στη ντοματοσαλατα! ότι πιο νόστιμο. και μόνο κρύα ! Και στο καταχειμωνο παλι κρυα? To πιπέρι κι εμένα μου φαίνεται περίεργο στη σαλάτα, αλλά αλάτι δεν μπορώ να μη βάλω. Αλάτι βάζω παντού βασικά. Για το κρεμμύδι οκ για 1-2 μέρες (βαριά 3) μιλάω κι εγώ. Εγω αλατι πουθενα. Υπαρχει μαϊντανος, ριγανη, βασιλικος κλπ. Σε 3 μερες το κομμενο κρεμμυδι στο ψυγειο εχει χαλασει πια. Βεβαια εσυ το βαζεις σε μεμβρανη ειπες, υποθετω οτι ετσι θα αναπτυσσεται καλυτερα η μουχλα
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και στο καταχειμωνο παλι κρυα? Εγω αλατι πουθενα. Υπαρχει μαϊντανος, ριγανη, βασιλικος κλπ. Σε 3 μερες το κομμενο κρεμμυδι στο ψυγειο εχει χαλασει πια. Βεβαια εσυ το βαζεις σε μεμβρανη ειπες, υποθετω οτι ετσι θα αναπτυσσεται καλυτερα η μουχλα Δεν έχω δει μούχλα, γενικά αν δω κάτι περίεργο εννοείται το πετάω. Αλλά 1-2 μέρες είναι οκ. Μπαχαρικά χρησιμοποιώ κι εγώ διάφορα αλλά το αλάτι είναι βασιλιάς
livefreeordie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και στο καταχειμωνο παλι κρυα? Εγω αλατι πουθενα. Υπαρχει μαϊντανος, ριγανη, βασιλικος κλπ. Σε 3 μερες το κομμενο κρεμμυδι στο ψυγειο εχει χαλασει πια. Βεβαια εσυ το βαζεις σε μεμβρανη ειπες, υποθετω οτι ετσι θα αναπτυσσεται καλυτερα η μουχλα Ε το καταχείμωνο συνήθως είναι δροσερές από μόνες τους. Αλλα το χειμωνα δε τρωω τοσο συχνα ντοματες. Το καλοκαιρι ζεστη η ντοματα δε τρωγεται. Λίγο αλατάκι δίνει άλλη γεύση. 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει μούχλα, Δεν μας νοιάζει τι έχεις δει εσύ για να λέει ο Ιορδάνης οτι θα έχει μούχλα , έχει .. πάει και τελείωσε !!! ==== Κόψτε το αλάτι βρε ,το αλάτι και η ζάχαρη σας σκοτώνουν και δεν το καταλαβαίνετε ! 2
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας νοιάζει τι έχεις δει εσύ για να λέει ο Ιορδάνης οτι θα έχει μούχλα , έχει .. πάει και τελείωσε !!! ==== Κόψτε το αλάτι βρε ,το αλάτι και η ζάχαρη σας σκοτώνουν και δεν το καταλαβαίνετε ! Είναι και τα δύο όμως...φαγητό χωρίς αλάτι δεν μπορώ να φάω. Τα γλυκά μου αρέσουν επίσης...τα αναψυκτικά τα έχω σχεδόν κόψει όμως 4
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας νοιάζει τι έχεις δει εσύ για να λέει ο Ιορδάνης οτι θα έχει μούχλα , έχει .. πάει και τελείωσε !!! ==== Κόψτε το αλάτι βρε ,το αλάτι και η ζάχαρη σας σκοτώνουν και δεν το καταλαβαίνετε ! Και λευκό αλεύρι... τα 3 λευκά «δηλητήρια». 3
devil-ji Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι ντομάτες που βρίσκουμε τις περισσότερες φορές (εν Αθήναις τουλάχιστον) μικρή και καθαρά αισθητική σχέση έχουν με το πως θα πρέπει ή το πως ήταν οι ντομάτες. Και σίγουρα καμία γευστική συγγένεια (πιστεύω ότι ίσως σε περίπτωση τυφλής γευσιγνωσίας πολλοί να μπερδευόμασταν και να λέγαμε ότι τρώμα αγγούρι ή κολοκύθι. Και μάλιστα κακό). Αφού λοιπόν δεν τίθεται θέμα να θυσιάσω την (ανύπαρκτη) γεύση, την βάζω στο ψυγείο προκειμένου τουλάχιστον να είναι δροσιστική. Μετα απο κανα χρονο με ντοματα αθηνας, εφαγα ξανα απο το μπαχτσε. Σα να γευοσουν τον παραδεισο
iordanis77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω δει μούχλα, γενικά αν δω κάτι περίεργο εννοείται το πετάω. Αλλά 1-2 μέρες είναι οκ. Μπαχαρικά χρησιμοποιώ κι εγώ διάφορα αλλά το αλάτι είναι βασιλιάς Μπορει να μην ειναι ορατη. Φυσαλλιδες με νερο στο μεσα μερος της μεμβρανης εχεις δει? Καλο ειναι να προσπαθησεις σιγα σιγα να κοψεις το προσθετο αλατι απ τη διατροφη σου. Λίγο αλατάκι δίνει άλλη γεύση. Τοση ωστε να αλλαζει τη γευση του φαγητου? Δεν μας νοιάζει τι έχεις δει εσύ για να λέει ο Ιορδάνης οτι θα έχει μούχλα , έχει .. πάει και τελείωσε !!! ==== Ελα βρε προβοκατορα Δεν το λεω εγω, μετεφερα τη πληροφορια απ το ιντερνετ(βλ. εισαγωγικα). 1
livefreeordie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τοση ωστε να αλλαζει τη γευση του φαγητου? Γουατ; Δεν επιασα την ερωτηση, Μα για να αλλαζει η γευση του φαγητου δε το βαζουμε σχεδον παντου; 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορει να μην ειναι ορατη. Φυσαλλιδες με νερο στο μεσα μερος της μεμβρανης εχεις δει? Καλο ειναι να προσπαθησεις σιγα σιγα να κοψεις το προσθετο αλατι απ τη διατροφη σου. Τοση ωστε να αλλαζει τη γευση του φαγητου? Ελα βρε προβοκατορα Δεν το λεω εγω, μετεφερα τη πληροφορια απ το ιντερνετ(βλ. εισαγωγικα). Καλύτερα να σταματήσω αυτή την τακτική τότε ή ίσως να τα κρατάω μια μέρα το πολύ ε; Το αλάτι δεν ξέρω αν μπορώ να το κόψω είναι η αλήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα