Προς το περιεχόμενο

Επαγγελμα barista επαγγελματικη αποκατασταση


Arkantos72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το barman γιατί δεν σε ενοχλεί ;

Αυτός δεν θα έπρεπε να λέγεται ποτατζής στα ελληνικά;

 

Manjaro:

Υπάρχουν και στην Ελλάδα παρόμοια ζαχαροπλαστεία ή εργαστήρια με πιο χειροποίητες δημιουργίες, τα οποία προσφέρουν τοπικά ελληνικά ή ανατολίτικα γλυκά.

 

Απλά υπάρχει συνήθως το φαινόμενο να εξειδικεύεται ο καθένας σε 3-4 γλυκά και τα άλλα είναι τυποποιημένα.

Άλλος κάνει καλά σιροπιαστά, άλλος τσουρέκι κλπ.

Το θέμα είναι τι γίνεται συνήθως όμως

 

Εγώ συνήθως βλέπω τις εικόνες που έδειξα (και έβαλα καλά παραδείγματα γιατί βλέπω και χειρότερα)  μπορεί στην Αθήνα να έχει 5-10 καλά (και σίγουρα πανάκριβα) και το ίδιο στην Θεσσαλονίκη.

 

Βλέπω το ίδιο πρόβλημα στις καφετέριες και τα φαγάδικα.

 

Ένα σορό καφετέριες και φαγάδικα τα περισσότερα όμως είναι το ίδιο και δεν είναι και καλά (γιατι αν ήταν το ίδιο αλλά καλά τουλάχιστον τότε το μόνο πρόβλημα θα ήταν η βαρεμάρα και η έλλειψη ποικιλίας)

 

και γενικά το βλέπω σε όλα τα είδη επιχειρήσεων απο μικρές έως τις μεγάλες (ανέφερα τους ISP για παράδειγμα)

 

 

εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάποιες κατηγορίες αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...