Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Θα μετακομισω συντομα στην Αθηνα, και ψαχνω να βρω γυμναστηρια που εχουν τμηματα calisthenics (δηλαδη ασκησεις που χρησιμοποιυν το βαρος του σωματος, πχ: ελξεις στο μονοζυγο, καμψεις κλπ).

Εψαξα λιγο, και βρηκα ενα που φαινεται καλο, αλλα ειναι αρκετα μακρυα απο το κεντρο της Αθηνας (κοντα στον Γερακα συγκεκριμενα).

Μηπως εχετε υποψην σας γυμναστηρια που προσφερουν τετοιου ειδους υπηρεσιες, αλλα βρισκονται ποιο κοντα στο κεντρο της Αθηνας?

Ευχαριστω,

Γιωργος

Δημοσ.

σε οποιο γυμναστηριο και να πας θα εχει παραπανω απο επαρκη εξοπλισμο για να κανεις ασκησεις με το βαρος του σωματος σου.

τωρα για προγραμματα, φανταζομαι θα εννοεις κατι σε TRX. ολες οι γνωστες αλυσιδες τυπου social arenas, planet, yava κλπ εχουν τετοια προγραμματα και εχουν γυμναστηρια σε καθε περιοχη της αθηνας

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Το θεμα μου δεν ειναι ο εξοπλισμος. Εχω μονοζυγο και γυμναστικους κρικους και στο σπιτι.

Το θεμα ειναι να βρω ενα γυμναστηριο που να εχει "κουλτουρα" bodyweight training.

Τα περισσοτερα γυμναστηρια ειναι τιγκα στα μηχανηματα, και αν τους πεις οτι κανεις ασκησεις με το βαρος του σωματος, σε κοιτουν σαν να εισαι εξωγηινος.

Για το TRX, συμφωνω σαν ιδεα. Εχω δοκιμασει ενα τετοιο τμημα, αλλα οι ασκησεις ηταν ποιο πολυ για "νοικοκυρες" (χωρις να θελω να θιξω τις νοικοκυρες - οι δουλειες του σπιτιου ειναι δυσκολες). Ισως να μην επεσα σε καταλληλο τμημα?

Ψαχνω για κατι ομαδικο, ωστε να μην χρειαζεται να καιω την δικια μου θεληση και πειθαρχεια για να βγαλω με το ζορι αλλη μια προπονηση. Αλλα ταυτοχρονα να βασιζεται σε βασικες ασκησεις που χτιζουν μυικο ιστο και καινε λιπος.

Γιωργος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...