McNerd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα αυτό το άρθρο http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/giati-to-42-twn-iapwnwn-einai-parthenoi.4269516.html και αφενός εντυπωσιάστηκα πώς σε ένα τόσο ευημερεύον κράτος όπως η Ιαπωνία, οι άνθρωποι ζουν τόσο μίζερες ζωές. Αφετέρου μου γεννήθηκε η απορία, στην Ελλάδα του 2016 με την ανεργία, τον διαλυμένο κοινωνικό ιστό, το παραπαίον κράτος, τα νιάτα που ξενιτεύονται, πόσο να είναι αυτό το ποσοστό άραγε;
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Mια έρευνα στο ινσόμνια θα ήταν ενδιαφέρουσα, να γίνει poll! 2
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα αυτό το άρθρο http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/giati-to-42-twn-iapwnwn-einai-parthenoi.4269516.html και αφενός εντυπωσιάστηκα πώς σε ένα τόσο ευημερεύον κράτος όπως η Ιαπωνία, οι άνθρωποι ζουν τόσο μίζερες ζωές. Αφετέρου μου γεννήθηκε η απορία, στην Ελλάδα του 2016 με την ανεργία, τον διαλυμένο κοινωνικό ιστό, το παραπαίον κράτος, τα νιάτα που ξενιτεύονται, πόσο να είναι αυτό το ποσοστό άραγε; 42% ούτε σε ελληνικό γυμνάσιο πάντως... 3
defacer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η έρευνα λέει ότι παρθένοι είναι το ~40% των singles ηλικίας 18-34. Πράγμα που εν μέρει τουλάχιστον δεν είναι καθόλου περίεργο, αν είσαι 20 και single δεν είναι ακριβώς πρωτάκουστο να μην έχεις κάνει sex ποτέ. Δεν είναι όλος ο κόσμος USA. Ο τίτλος λέει των Ιαπώνων (όλων). Φαντάσου τι γίνεται όταν κάποιος έχει και λόγο (ή απλά του φαίνεται πιο εντυπωσιακό) να φουσκώσει τα νούμερα. Oh wait...
McNerd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ σύμφωνοι. Τώρα το πρόσεξα. Αλλά πιστεύεις κάποιος που είναι παρθένος στα 34, θα έχει αλλάξει κάτι στα 35;
defacer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ σύμφωνοι. Τώρα το πρόσεξα. Αλλά πιστεύεις κάποιος που είναι παρθένος στα 34, θα έχει αλλάξει κάτι στα 35; Δεν θέλω ιδιαίτερα να κάνω αυτή τη συζήτηση γιατί δεν έχω διάθεση να επιστημονικάσω ένα χαβαλοθέμα το οποίο δε με ενδιαφέρει κιόλας να πω την αλήθεια. Αλλά επειδή ρώτησες, α) "παρθένος στα 34" είναι μια πληροφορία που δεν έχεις οπότε γιατί το συζητάμε και β) εις άτοπον απαγωγή: με την ίδια λογική παρθένος στα 35, πιστεύεις θα έχει αλλάξει κάτι στα 36; άρα θα πεθάνουν όλοι παρθένοι. ΥΓ: Για το oh wait παραπάνω δεν αναφέρομαι σε σένα πάντως. Εσύ απλά είδες τον τίτλο και τον μετέφερες. ΥΓ2: Να το πω τελικά αν και δεν έχει νόημα να πάει η κουβέντα εκεί: επίσης η έρευνα περιορίζεται στις ετεροφυλικές σεξουαλικές σχέσεις.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οι άνθρωποι εκτός από επίπεδο έχουν και ήθος.
esem Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα αυτό το άρθρο http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/giati-to-42-twn-iapwnwn-einai-parthenoi.4269516.html και αφενός εντυπωσιάστηκα πώς σε ένα τόσο ευημερεύον κράτος όπως η Ιαπωνία, οι άνθρωποι ζουν τόσο μίζερες ζωές. τα videogames φταινε, δεν εξηγειτε αλλιως
Προτεινόμενες αναρτήσεις