Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφεύγοντας να μεινουμε στο πολιτικο κομματι της ειδησης, υπαρχει περιπτωση κατι τετοιο να συνεβη; Μπορεί να ειναι τοσο στοκοι μερικοι;

 

Βαζω το link απο μη "δημοσιογραφικο" blog. Αλλα υπαρχει ουτως ή αλλως παντού.

http://luben.tv/stream/90537

  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις το είδα και με έφυγε ο γκαφές από την μύτη, τι ξεφτίλα ρε παιδί μου. :lol:

 

Θου-Βου σε δράση.

 

 

Edit: Αυτό πρέπει να πάει στο "Στιγμές ξεφτίλας-στιγμές που γίνατε ρόμπες".

Δημοσ.

μας εσπασαν τα @@ στο τουιτερ μ αυτη την παπαρια κι ενας χριστιανος δεν γραφει τι και πως,

ολοι να γραψουν την μλκια τους να βαλουν το hashtag τους νοιαζει

Δημοσ.

μας εσπασαν τα @@ στο τουιτερ μ αυτη την παπαρια κι ενας χριστιανος δεν γραφει τι και πως,

ολοι να γραψουν την μλκια τους να βαλουν το hashtag τους νοιαζει

 

http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=339669&artTitle=mono_sto_star_gr_d_soultogiannis_asteia_ta_dimosievmata_peri_syllipsis_mou

Δημοσ.

http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=339669&artTitle=mono_sto_star_gr_d_soultogiannis_asteia_ta_dimosievmata_peri_syllipsis_mou

ΜONO στο star.gr-Δ. Σουλτογιάννης: «Αστεία τα δημοσιεύματα περί σύλληψής μου»

 

Η απάντηση του ανταποκριτή του STAR στη Νέα Υόρκη: «Προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!» / πρώτη ανάρτηση: 19-09-20016, 22:45

 

Χάχα δώστε έμφαση στην ημερομηνία και την ωρα (19/09 και 16:05 είναι τωρα). Ούτε το κουλούρι ετσι...

Δημοσ.

Το απαράδεκτο (αν ισχύει) είναι αυτό που ειπώθηκε πέρι πλαστογράφησης υπογραφής κάποιου Έλληνα αξιωματούχου εκεί και χρέωσης των καφέδων των δημοσιογράφων στην ελληνική αποστολή και όχτι ήθελαν να χρεώσουν και χαβιάρι για να βγουν μετά να πουν ότι " Να τρώνε χαβιάρι με τα λεφτά του φορολογούμενου "

 

Κατά τα άλλα δε καταλαβαίνω το κακό γενικά στη μεταμφίεση για χάρη του ρεπορτάζ. (Αναφέρομαι κάπως γενικότερα και όχι συγκεκριμένα σε αυτή τη περίπτωση)

 

Αν χάρη σε αυτή τη μεταμφίεση κάποιο δημοσιογράφοι κατάφερναν να ξεσκεπάσουν κάποιο μεγάλο σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου ή κάτι αντίστοιχο με κάποιο κύκλωμα εγκληματιών πχ θα μας χαλούσε ; Φαντάζομαι όποιος έχει λερωμένη φωλιά δεν θα βγει να δώσει συνέντευξη στους δημοσιογράφους να τα παραδεχτεί. Θα πρέπει οι δημοσιογράφοι να κάνουν την ανακάλυψη από μόνοι τους.

 

Ο Παππάς έχει πάει στη Νέα Υόρκη κάτι μέρες πριν τον πρωθυπουργό και οι δημοσιογράφοι λένε πως έχει λευκή ατζέντα δλδ δεν είναι εκεί για συγκεκριμένο λόγο οπότε εγείρεται το ερώτημα αν κάνει απλά διακοπές στην υγειά μας (των φορολογουμένων).

Δημοσ.

Ο ενας εκ των "δημοσιογραφων" παντως ισχυριζεται οτι ουτε συνεληφθησαν ποτε (απλα πηγαν για εξακριβωση στοιχειων επειδη οι ελληνες αξιωματουχοι το ζητησαν), ουτε και ηταν μεταμφιεσμενος ο ιδιος (φορουσε καπελο και γυαλια ηλιου οπως λεει ). Επισης λεει οτι ηταν δικη του η πρωτοβουλια για το συγκεκριμενο "ρεπορταζ".

 

Θελω να πω δηλαδη, οτι οσο δημοσιογραφισκοι μπορει να ειναι αυτοι οι 2, αλλο τοσο ειναι κι αυτοι που πιθανως γραφουν οτι μπουρδα τους κατεβει για να δημιουργησουν εντυπωσεις και να μαζεψουν κλικ. Οσο ψεματα μπορει να λεν οι μεν αλλα τοσα μπορει να λενε και οι δε. Ιδια ρατσα ειναι γιαυτο μην παιρνετα αφιλτραριστα τις πληροφοριες που αυτη τη στιγμη ειναι οι πιο ευπεπτες και κολλανε καλυτερο το παζλ που σας εχουν στησει στο μυαλο περι συνομοσιων κλπ.

 

Πιο σοβαρο ειναι αν οντως εχει υπαρξει πλαστογραφια υπογραφης μελους της ελληνικης αποστολης παρα ολα τα αλλα που ασχολουνται τα ΜΜΕ απο χθες, περι περουκων κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...