Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ήθελα ένα χαρτί για προνιακο επίδομα από το ΙΚΑ το οποίο χαρτί βγαίνει αυτεπαγγελτα αφού κάνεις αίτηση για το επίδομα. Και τώρα έχουμε το εξής από την μία το παράρτημα της πρόνοιας δεν ήξεραν ότι βγαίνει αυτεπαγγελτα και από την άλλη έπρεπε να πάω σε πέντε διαφορετικά ικα αφού το ένα με εστελνε στο αλλο ξεκίνησα από Μεγάλου Αλεξάνδρου που με έστειλαν Αχιλλεως από εκεί Πατησίων αυτό με την σειρά του Παπαδιαμαντοπουλου και από εκεί στην μηχανογραφηση του ικα που ήταν πιο πάνω όπου τελικά βρήκα άκρη. Και το ερώτημα είναι πόσο άσχετοι είναι μερικοί και γιατί ταλαιπωρούν των κόσμο , το θεϊκό είναι ότι είχα ρωτήσει στην Πατησίων τον ίδιο τον διευθυντή και ούτε αυτός ήξερε. Γενικά δεν είμαι κατά του δημοσίου αρκεί ο υπάλληλος να μην ειναι άσχετος. 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πο πο ταλαιπωρία που φάγανε πέντε καταστήματα ΙΚΑ και πόσοι υπάλληλοι για χάρη σου ρε συ! Κι έχεις και το θράσος να γκρινιάζεις! 8
mrfan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και σχετικός να είναι ο υπάλληλος θέλει απλά το πρόβλημα μακριά από αυτόν. 3
skiabox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά δεν είμαι κατά του δημοσίου αρκεί ο υπάλληλος να μην άσχετος. Αυτό εκμεταλλεύονται και αυτοί και σε ταλαιπωρούν και ζουν εις βάρος σου. Πο πο ταλαιπωρία που φάγανε πέντε καταστήματα ΙΚΑ και πόσοι υπάλληλοι για χάρη σου ρε συ! Κι έχεις και το θράσος να γκρινιάζεις! Και αυτό εκμεταλλεύονται φίλε. Τη χαλαρή αντιμετώπιση σε στυλ πλάκας που μένει σε ένα post ενός forum. 2
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό εκμεταλλεύονται και αυτοί και σε ταλαιπωρούν και ζουν εις βάρος σου. Και αυτό εκμεταλλεύονται φίλε. Τη χαλαρή αντιμετώπιση σε στυλ πλάκας που μένει σε ένα post ενός forum. Και τι να κάνουμε να πεθάνουμε επειδή έτσι δουλεύουν οι υπηρεσίες;
stra777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζεις τις καρπαζιές όπως έκανε ο ψάλτης σε μια ταινία μόνο που αυτός ανεβοκατέβαινε ορόφους. 2
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ήθελα ένα χαρτί για προνιακο επίδομα από το ΙΚΑ το οποίο χαρτί βγαίνει αυτεπαγγελτα αφού κάνεις αίτηση για το επίδομα. Και τώρα έχουμε το εξής από την μία το παράρτημα της πρόνοιας δεν ήξεραν ότι βγαίνει αυτεπαγγελτα και από την άλλη έπρεπε να πάω σε πέντε διαφορετικά ικα αφού το ένα με εστελνε στο αλλο ξεκίνησα από Μεγάλου Αλεξάνδρου που με έστειλαν Αχιλλεως από εκεί Πατησίων αυτό με την σειρά του Παπαδιαμαντοπουλου και από εκεί στην μηχανογραφηση του ικα που ήταν πιο πάνω όπου τελικά βρήκα άκρη. Και το ερώτημα είναι πόσο άσχετοι είναι μερικοί και γιατί ταλαιπωρούν των κόσμο , το θεϊκό είναι ότι είχα ρωτήσει στην Πατησίων τον ίδιο τον διευθυντή και ούτε αυτός ήξερε. Γενικά δεν είμαι κατά του δημοσίου αρκεί ο υπάλληλος να μην ειναι άσχετος. Εγώ αυτό που δε κατάλαβα είναι το bold (τα άλλα είναι αναμενώμενα στο ελληνικό δημόσιο). είναι να πάρεις κάποιο επίδομα από το ΙΚΑ και θέλει γι' αυτό το λόγο χαρτί από το ΙΚΑ ??? ή είναι να πάρει κάποιο επίδο από κάπου αλλού και θέλει χαρτί από το ΙΚΑ αλλά το "αυτεπάγγελτα" σημαίνει ότι το ζητάει αυτός ο άλλος όπου κάνεις την αίτηση από το ΙΚΑ (και όχι εσύ) ?
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και τι να κάνουμε να πεθάνουμε επειδή έτσι δουλεύουν οι υπηρεσίες; Να σκάσεις μύτη με καλάζνικοφ! Αν δε το κάνεις εσύ θα το κάνει ο Αnorymous, έτοιμο τον εβλέπω 2
HERTHAN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά δεν είμαι κατά του δημοσίου αρκεί ο υπάλληλος να μην ειναι άσχετος. Εγω αντιθετως ειμαι κατα του δημοσιου διοτι ειναι ολοι ασχετοι. Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι τους πληρωνουμε κιολας τρελαινομαι ακομη περισσοτερο. 1
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γι' αυτό όλα πρέπει να γίνονται ηλεκτρονικά. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αυτό που δε κατάλαβα είναι το bold (τα άλλα είναι αναμενώμενα στο ελληνικό δημόσιο). είναι να πάρεις κάποιο επίδομα από το ΙΚΑ και θέλει γι' αυτό το λόγο χαρτί από το ΙΚΑ ??? ή είναι να πάρει κάποιο επίδο από κάπου αλλού και θέλει χαρτί από το ΙΚΑ αλλά το "αυτεπάγγελτα" σημαίνει ότι το ζητάει αυτός ο άλλος όπου κάνεις την αίτηση από το ΙΚΑ (και όχι εσύ) ? Αν έχεις ασφάλεια στο ικα ( είχα φέτος πρώτη φορά λόγω 125 ενσυμων από 5 μηνο) θέλει ένα χαρτί ότι δεν παίρνεις σύνταξη γηρατος ή αναπηρίας από το ικα για να πάρεις επίδομα από την πρόνοια. Αυτό όμως το χαρτί για να το πάρεις κάνει αίτημα η πρόνοια αυτεπαγγελτα στο στέλνει το ικα εκεί που μένεις και μετά πας στο ικα που ανήκεις στο σφραγίζουν και το πας στην πρόνοια. Εγώ έτρεχα σαν μλκς για να ένα χαρτί που δεν μπορώ να το ζητήσω εγώ αλλά η πρόνοια. Εγω αντιθετως ειμαι κατα του δημοσιου διοτι ειναι ολοι ασχετοι. Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι τους πληρωνουμε κιολας τρελαινομαι ακομη περισσοτερο. Όσοι έχουν μπει πρόσφατα με ΑΣΕΠ είναι πολύ εξυπηρετική το θέμα είναι με τους παλιούς που ούτε ασχολούνται επειδή θα βγουν στην σύνταξη. Να σκάσεις μύτη με καλάζνικοφ! Αν δε το κάνεις εσύ θα το κάνει ο Αnorymous, έτοιμο τον εβλέπω Για καζνικοφ δεν ξέρω η κατάρα πάντως έχει πέσει σύννεφο.
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έτρεχα σαν μλκς για να ένα χαρτί που δεν μπορώ να το ζητήσω εγώ αλλά η πρόνοια. Όσοι έχουν μπει πρόσφατα με ΑΣΕΠ είναι πολύ εξυπηρετική το θέμα είναι με τους παλιούς που ούτε ασχολούνται επειδή θα βγουν στην σύνταξη. Η φουρνιά (50 φεύγα) που μπήκε στα «ένδοξα» 80s είναι η χειρότερη φάρα ΔΥ... 1
Razor_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά όσοι μπήκαν με ΑΣΕΠ είναι ήρωες, αν δεις τι εξετάσεις έπρεπε να δωσουν. Το θέμα είναι πόσοι μπήκαν με ΑΣΕΠ, ένα 5% μαξ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και τι να κάνουμε να πεθάνουμε επειδή έτσι δουλεύουν οι υπηρεσίες; Αξιολόγηση κι όσοι είναι μη αποδεκτοί να πάρουν πόδι. Είχαν πόσες ευκαιρίες/χρόνια να γίνουν καλύτεροι, δεν χρειάζονται άλλες... 2
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Να σκάσεις μύτη με καλάζνικοφ! Αν δε το κάνεις εσύ θα το κάνει ο Αnorymous, έτοιμο τον εβλέπω xaxa έβγαλε την φωτογραφια του αβαταρ αμεσως μετα την εξοδο από το ΙΚΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις