Προς το περιεχόμενο

Motorola moto g3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 1 βδομαδα αγορασα το μοτο G3 και η συσκευασια παρειχε μονο καλωδιο usb και οχι φορτιστη.Εδω και μια βδομαδα το φορτιζω απο το pc και θελω να παρω φορτιστη πρεπει να παρω ειδικο φορτιστη της μοτορολαή με οποιοδηποτε φορτιστη κανει;

Δημοσ.

Ναι ναι τουλάχιστον 1.8Α για να φορτίζει γρήγορα και να μην είναι κινεζιά. Κατά τα άλλα ότι μάρκα αξιόπιστη και να πάρεις μια χαρά θα σαι

Δημοσ.

Πάρε έναν φορτιστή στα 2Α για να έχεις πιο γρήγορη φόρτιση. Μην πάρεις κανέναν στα 500/650mah γιατί θα περιμένεις μισή μέρα να φορτίσει.Θα σου πρότεινα κανένα της Samsung, έχουν βγει αρκετά αξιοπιστοι. http://www.e-shop.gr/samsung-charger-ep-ta10ew-for-galaxy-tabs-smartphones-2000mah-bulk-p-TEL.018931

• Like 1
Δημοσ.

κοιταξτε βασικα εγω εχω το καλοδιο usb του motorola και βρηκα εναν φορτιστη samsung που ειχα στο συρταρι και ειπα να το χρησιμοποιησω αλλα λεω αστο μην χαλασει η μπαταρια για αυτο ρωταω κιολας

Δημοσ.

Λολ γιατί να χαλάσει??

Ότι φόρτιση και να βαλαιες άμα είναι καλός σε ποιότητα(κ όχι αυτά που πουλάν 2€ στην ομόνοια) δν έχει καν σημασία όλα την ίδια δουλειά κάνουν!

Τώρα άμα θες γρήγορη φορτιστή κτλ άλλο πράγμα

Δημοσ.

κοιταξτε βασικα εγω εχω το καλοδιο usb του motorola και βρηκα εναν φορτιστη samsung που ειχα στο συρταρι και ειπα να το χρησιμοποιησω αλλα λεω αστο μην χαλασει η μπαταρια για αυτο ρωταω κιολας

δεν υπάρχει θέμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...