Προς το περιεχόμενο

Έθνος Κάφρων-οι ελληνες θεατες

darkwing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινηματογραφικό ταξίδι τελείωσε...

Τρία συνεχόμενα ετήσια ραντεβού στο Village και πάντα η ίδια πίκρα:

Μία μάζα κάφρων που συνεχώς γελάει, σχολιάζει και ενοχλεί.

Ας κάνουμε την παραδοχή ότι το 2001 (FOTR) δεν ήξεραν τι θα δουν. Το 2002 (TTT) όμως; Και τι να πεις για φέτος;

Και κατά δεύτερο λόγο για να πας στη πρεμιέρα και καθημερινή (πιθανώς να χρεώσεις και τη πιστωτική για να κλείσεις στο Village) σημαίνει ότι αδημονείς για κάτι.

Δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Σήκω φύγε.

Δεν ξέρεις ότι οι ταινίες είναι τρίωρες και κουράζεσαι; Πάρτες στο βίντεο και μαλακίσου σπίτι σου. Χθες έφυγαν δύο τύποι στην προτελευταία σκηνή! (30 δεύτερα πριν το κλείσιμο).

Τώρα θα μου πείτε και τι πας ρε μεγάλε στο Village; Δεν βλέπεις τι γίνεται;

Η απάντηση είναι ότι δεν αντέχω την καθυστέρηση προβολής ούτε μία μέρα και η αίθουσα 10 στο μαρούσι είναι οπτικοακουστικά κορυφαία..

Όσο αφορά την ταινία (είμαι Tolkien φαν) είχε στιγμές μεγαλείου αλλά και χοντρής παραποίησης. Εξαφανίστηκε ο Σάρουμαν, ο Ντένεθορ έτρωγε ξύλο από τον Γκάνταλφ και δεν εξηγήθηκε ο λόγος της παραφροσύνης του, ο Λέγκολας έκανε ακροβατικά στα μουμακιλ...

Αλλά δεν πειράζει.

Into the west για όσους έχουν το σάουντρακ..

Περιμένω κρίσεις, σκέψεις ακόμα και από αυτούς που χλεύαζαν...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

iparxei kai sticky gia to lord alla auto isos na einai allo thema oxi sxetika me tin tainia alla me to koino.

ego ti na po pou pou piso sto cinema kathontan dio kopeles kai molis eidan ton legolas arxisan ta : moro mou, ti manari eisai esi ??

kai otan eidan ton aragorn sto telos tis tainias ,ekei meta ti maxi, arxisan tous anastenagmous?

Δημοσ.

iparxei kai sticky gia to lord alla auto isos na einai allo thema oxi sxetika me tin tainia alla me to koino.

ego ti na po pou pou piso sto cinema kathontan dio kopeles kai molis eidan ton legolas arxisan ta : moro mou, ti manari eisai esi ??

kai otan eidan ton aragorn sto telos tis tainias ,ekei meta ti maxi, arxisan tous anastenagmous?

thelw na tis gnwriso aftes :!: :!:

Δημοσ.
Η απάντηση είναι ότι δεν αντέχω την καθυστέρηση προβολής ούτε μία μέρα και η αίθουσα 10 στο μαρούσι είναι οπτικοακουστικά κορυφαία..

Exw pantws tin entypwsi oti i 9i tou Village Amarousiou einai texnika i koryfaia kai meta i 10.Allwste oses dimosiografikes exoun ginei Village,stin 9 exoun ginei

Δημοσ.

Θα ήμουν ο τελευταίος που θα μπορούσα να μιλήσω για αναστεναγμούς σε ταινίες. Ο KWSN που είχε την ατυχία να δει μαζί μου το Matrix Reloaded μπορεί να πει γιατί. Απο κει και πέρα οι ηλίθιοι που κριτικάρουν / μιλάνε / χαμουρεύονται / πηδιούνται / τρώνε / παίζουν φιδάκι / μιλάνε στο κινητό τους χρειάζονται κρέμασμα απο τα @@ στην πλατεία Συντάγματος (και να φυσάει και άερας)

Δημοσ.

θα συμφωνήσω ήμουν στο village στου Ρέντη εχθές και όποτε έβλεπαν το λεγκολας οοοοο οταν έβλεπαν τον αραγκορν ααααααααα

όποτε φιλιόταν κάποιος ουααααααααα ακόμα και στο γάμο του ΣΑΜ χειροκροτούσαν τι γύφτοι είναι αυτοι ρε γαμώτο....δεν μπορεις να απολαύσεις μια ταινία ευχάριστα...

τελος παντων περι παιδείας πρόκειται αλλα ποιος την έχασε για να τη βρούμε εμείς σαν λαός....

Δημοσ.

Exw pantws tin entypwsi oti i 9i tou Village Amarousiou einai texnika i koryfaia kai meta i 10.Allwste oses dimosiografikes exoun ginei Village' date='stin 9 exoun ginei[/quote']

Από το site του Village βλέπουμε:

Μαρούσι (http://www.village.gr/marousi10_cinemas.asp):

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν ηχοσύστημα Dolby Digital, ενώ οι αίθουσες 8 και 9 διαθέτουν το μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα THX για άψογη ποιότητα ήχου και εικόνας. Επιπλέον, οι αίθουσες 1 και 10 είναι εξοπλισμένες με DTS (Digital Theatre System)

Ρέντη (http://www.village.gr/park20_cinemas.asp):

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου DTS (Digital Theatre Sound) και οθόνες μεγάλων διαστάσεων, ενώ οι αίθουσες 4,5,6 και 7 είναι εξοπλισμένες με ΤΗΧ Digital για άψογη ακουστική και ευκρίνεια. Επιπλέον, οι αίθουσες 4 και 7 διαθέτουν Dolby Digital Surround - EX για τέλεια απόδοση ήχου.

Άρα, οι καλύτερες αίθουσες είναι η 4 και η 7 στο Ρέντη, μιας και έχουν και DTS και THX και Dolby Digital EX :)

Δημοσ.

Όσο αφορά την ταινία (είμαι Tolkien φαν) είχε στιγμές μεγαλείου αλλά και χοντρής παραποίησης. Εξαφανίστηκε ο Σάρουμαν, ο Ντένεθορ έτρωγε ξύλο από τον Γκάνταλφ και δεν εξηγήθηκε ο λόγος της παραφροσύνης του, ο Λέγκολας έκανε ακροβατικά στα μουμακιλ...

Συμφωνώ μαζί σου! Κόψανε αρκετά! Αλλά ως Tolkien fan και εγώ δεν είχα πρόβλημα γιατί τα ξέρουμε. Αλλά το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν να σε ρωτάνε τα άτομα που πήγες μαζί τους γιατί αυτό και γιατί εκέινο...αστα να πάνε! Τους απαντάω να πάρουν την τριλογία να την διαβάσουν Αμάν πια! :D

Δημοσ.

γι αυτο ελατε μαζι μου την επομενη φορά...

3 μηνες μετα την πρεμιέρα, Δευτέρα, ώρα 4-5 το απόγευμα: Σύνολο 10 θεατές.

Δημοσ.

Ster Sentury Cinemas sthn Au8hna den exei? Edw sth Salonika ta Ster yperexoun apo to Village sthn apostash gia ta podia (de briskoun to mprositno kathisma me tipota), sto oti einai plhrws amfitheatrika (oso pshlos kai na einai o mprostinos den enoxlei), kai oti einai 2 aithouses parapanw (11 sto ster 9 sto village). To Village exei kalytero hxo (sthn 5 ai8ousa, THX). To Ster to exei faei pantws to Village oson afora ta eishtira... Xtes pantws to LOTR3 to eida sto Village, anagkastika giati sto Ster ginotan panikos!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...