PantelisKous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα , ονομάζομαι Παντελήσ ειμαι 17,5 και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι δλδ τραγουδάω σε παρέες κτλπ.Ταυτοχρονα παίζω κιθάρα την οποια μαθαίνω μόνος μου.Θελω αν γίνετε απο κάποιον που γνωρίζει και ειναι έμπειρος να μου δώσει μια διεύθυνση Mail του για να τους στειλω ενα ακαπέλλα που εχω ετοιμάσει απο ενα τραγούδι ώστε να μου πουν γνώμη. Ειναι σίγουρο πως χρίαζομαι δουλειά απλα απο αποψη χροιάς χρίαζομαι να μου πουν αν αξίζει να το δουλέψω και να ασχοληθώ σοβάρα. ευχριστω πολυ για τον χρονο σας το email μου ειναι αυτο: [email protected]
PantelisKous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ανέβασε το στο youtube. δεν χρειάζεται , γιαυτο τον λόγο ζήτησα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα mail του ώστε να του το στείλω εκεί.(επίσης είναι και ακαπελα)
opcorsa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ανεβασε το στο γιουτιουμπ λεμε.. πρωτος θα το δουν -δουμε ολοι, και ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει, αν βεβαια εισαι καλος.. περιμενουμε λινκ
PantelisKous Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ανεβασε το στο γιουτιουμπ λεμε.. πρωτος θα το δουν -δουμε ολοι, και ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει, αν βεβαια εισαι καλος.. περιμενουμε λινκ νομίζω είμαι σαφής στο κείμενο που έγραψα ... οποίος θέλει ας στείλει mail
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μην νομιζεις οτι θα το δει και κανενας σοβαρος αριθμος στο youtube αν απλα το ανεβασεις, αλλα τεσπα. Γενικα παντως το τραγουδι εχει ψωμι στην Ελλαδα οποτε αμα το εχεις αξιζει κατα την γνωμη μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Tα έχουμε ξανακούσει τα ακαπέλα σου, Παντελή, και ήταν φρικτά. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Έγινε φασαρία τότε, τα ανεβοκατέβαζες, ασόβαρα πράγματα. Σου έδωσαν ορισμένοι, όμως, κάποιες καλές συμβουλές, να πας σε ένα ωδείο, να σε ακούσει κάποιος που θα ξέρει να σου πει τι και πόσο μπορείς να δουλέψεις στη φωνή σου. Άνθρωποι με γνώσεις, όχι "στείλε μου email άμα είσαι γνώστης". Το νήμα κλειδώνεται. Αν πέσει τρελό σπαμάρισμα στο email σου, στείλε ένα pm να το σβήσω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις