8anos8888 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ενδιαφέρομαι για μια τρύπα στο αυτί, είμαι στη Κέρκυρα και ψάχνω μήπως και υπάρχει κάπου να κάνω τη δουλειά μου με ασφάλεια και δωρεάν. Αν όχι δωρεάν τότε μπορείτε να προτείνεται κάποιο φτηνό και καθαρό μαγαζί;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δωρεαν αν θες παρε βελονα και αναπτηρα... Πηγαινε στο Unicorn ειναι στην Ευγενιου Βουλγαρεως. Ειναι στον 1 οροφο. Αν δεν εχεις ιδεα που ειναι αυτο ειναι μεταξυ παλιου δημαρχειου και πεντοφαναρου 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ενδιαφέρομαι για μια τρύπα στο αυτί, είμαι στη Κέρκυρα και ψάχνω μήπως και υπάρχει κάπου να κάνω τη δουλειά μου με ασφάλεια και δωρεάν. Αν όχι δωρεάν τότε μπορείτε να προτείνεται κάποιο φτηνό και καθαρό μαγαζί; Υπάρχει μαγαζί που θα το έκανε δωρεάν;! Αφού αυτό πουλάνε!
livefreeordie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ενδιαφέρομαι για μια τρύπα στο αυτί, είμαι στη Κέρκυρα και ψάχνω μήπως και υπάρχει κάπου να κάνω τη δουλειά μου με ασφάλεια και δωρεάν. Αν όχι δωρεάν τότε μπορείτε να προτείνεται κάποιο φτηνό και καθαρό μαγαζί; Σιγα ποσο κοστιζει πια που θες και δωρεαν ελεος.
8anos8888 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 20 ευρώ, 5 ευρώ η τρύπα, 15 το σκουλαρίκι. Δεν είναι και λίγα...
livefreeordie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 20 ευρώ, 5 ευρώ η τρύπα, 15 το σκουλαρίκι. Δεν είναι και λίγα... το σκουλαρικι το αγοραζεις ετσι κι αλλιως. κι αν θες καθαρα κι εμπιστα,τζαμπα δε γινεται ειναι αυτονοητο. δεν ειναι πολλα. φανταζομαι θα εχει διαφορα μαγαζια δε θα ειναι δυσκολο να βρεις!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 20€ δεν παιζει να κανει η τρυπα στο αυτι για κανενα λογο!
Pa0ki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 20 ευρώ, 5 ευρώ η τρύπα, 15 το σκουλαρίκι. Δεν είναι και λίγα... lol Ούτε 10€ σε κοσμηματοπωλείο/μαγαζί που πουλάει μπιζού, μπιχλιμπίδια κ.λπ, 2 λεπτά υπόθεση με πιστόλι
livefreeordie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα κι εγω για 10 ευρω ξερω. Αλλα κι 20 δεν ειναι πολλα και παλι! Και το σκουλαρικι γιατι να κανει 15; Υπαρχουν και με 5 ευρω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 lol Ούτε 10€ σε κοσμηματοπωλείο/μαγαζί που πουλάει μπιζού, μπιχλιμπίδια κ.λπ, 2 λεπτά υπόθεση με πιστόλι Το πιστολι πρεπει να καταργηθει. Ποτε τρυπες σε κοσμηματοπωλεια κτλ και μονο με βελονα. Βασικα κι εγω για 10 ευρω ξερω. Αλλα κι 20 δεν ειναι πολλα και παλι! Και το σκουλαρικι γιατι να κανει 15; Υπαρχουν και με 5 ευρω. Ναι παιζει ομως και η ποιοτητα. ΓΙα το αυτι οχι τοσο αλλα γενικα παιζει ρολο
Pa0ki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο πιστόλι στα αυτιά, μπαμ και γεια σας
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο πιστόλι στα αυτιά, μπαμ και γεια σας να παει στους πιστολάδες να βαρέσει και nose piercing αφου το βάρανε μπαμ και για σας. δώστε κανα ευρώ παραπάνω να γίνει η δουλειά σωστά και να μην έχετε πρόβληματα. προφανώς εισαι άσχετος από ολο το θέμα και ποτέ δεν έχεις δεί η παρουσιάσει στο ίδιο σου το κορμί πρόβλημα από piercing ή τατουάζ από λάθος τεχνικές και αμέλεια.
livefreeordie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 την τρυπα στη μυτη με τι την κανουν;
Pa0ki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 να παει στους πιστολάδες να βαρέσει και nose piercing αφου το βάρανε μπαμ και για σας. δώστε κανα ευρώ παραπάνω να γίνει η δουλειά σωστά και να μην έχετε πρόβληματα. προφανώς εισαι άσχετος από ολο το θέμα και ποτέ δεν έχεις δεί η παρουσιάσει στο ίδιο σου το κορμί πρόβλημα από piercing ή τατουάζ από λάθος τεχνικές και αμέλεια. Ούτε να γράφεις, ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις από ότι φαίνεται Εγώ μίλησα για αυτιά, όχι για μύτη Εγώ λέω τη γνώμη μου, δεν με ενδιαφέρει αν σου αρέσει ή αν διαφωνείς. Αν ξανατρυπούσα αυτί, πάλι με πιστόλι θα το έκανα Τα λεφτά που έχω δώσει σε σκουλαρίκια είναι υπερπολλαπλάσια του κόστους των τρυπών που έχω Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με tattoo ούτε με piercing Ξέρω δεκάδες άτομα τόσα χρόνια που τρύπησαν τα αυτιά τους με πιστόλι, κανέναν που να είχε πρόβλημα.
ktikti Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εγω σου προτεινω το dragonfly tattoo που εχω προσωπικη εμπειρια και ο αλεξ εκει ειναι ενας απο τους καλυτερους piercer. το στουντιο ειναι στο στενο απεναντι απο το μικρο καφε. τηλ 2661 400947
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα