Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Χαιρετώ! Έχω βρει κάποια sites με delivery από super market. Εξυπηρετεί αν δεν μπορείς να μετακινηθείς ή θέλεις κάποια βαριά πράγματα. Έχει και ο Βασιλόπουλος δικό του, αλλά βρήκα 1-2 ακόμη όπως caremarket.gr, e-fresh.gr. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ ψωνίζει από κάποιο τέτοιο site και αν είναι ικανοποιημένος. Επίσης αν έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο με ελάχιστα μεταφορικά και παραγγελίες όχι τόσο μεγάλες, γιατί π.χ. στο caremarket λένε δωρεάν μεταφορικά αλλά είναι για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ.Σας ευχαριστώ.
idomeneas7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα κανουν διανομη απο 60 ευρω και πανω, μπορεις ειτε τηλεφωνικα ειτε να τα διαλέξεις εκει αφου τους ενημερωσεις και να τα στειλουν.
Shadows Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σκλαβενιτης αμα πας και ψωνισεις πανω απο 50-60 λογαριασμο περιπου,μπορεις να του πεις να σου τα στειλει σπιτι την ιδια μερα. Εχω παρει επισης και απο τον βασιλοπουλο απο το site,σε γενικες γραμμες η εξυπηρετηση ειναι καλη προς μετρια,εχει τυχει πολλες φορες να ξεχασουν να φερουν πραγματα και η συννενοηση αμα με παρουν τηλ επειδη δεν εχουν κατι που ζητησα ειναι περιεργη του στυλ'' δεν εχουμε 3λιτρα συσκευασια λαδι,να βαλω 1 τους ενος λιτρου ή 1 των 2 λιτρων'',αλλα γενικα ευγενικοι και επαγγελματιες.
Dannie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω απο Βασιλοπουλο και caremarket εχω εμπειρια η οποια ηταν παρα πολυ ικανοποιητικη.Φυσικα δεν πηρα λαχανικα και φρουτα η προιοντα καταψυξης.
makisperama Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μια φορά είχα πάρει από Βασιλόπουλο και ήταν όλα κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα