opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι μια που δουλευει σε ενα καφε , την οποια γλυκοκοιταω και εχει παρει το μυνημα. Παραγγελνω καφε στο χερι ομως και φευγω χωρις πολλα πολλα.. πριν κανενα μηνα την βλεπω εξω με μια φιλη της σε ενα μαγαζι, κοιταζομαστε για 2-3 δευτερα οποτε "με καταλαβε", παω την αλλη μερα και περνω καφε απο το καφενειο, της πιανω την κουβεντα αν ησουν χθες εκει κλπ, και συστηνομαστε ονομαστικα.... μια δυο μερες μετα την βρησκω στο φβ μεσω ενος φιλου που ξερει τους παντες και της στελνω μηνυμα μαζι με add για να βγουμε να γνωριστουμε.. το εκανα γιατι δεν ηθελα να προξενησω προβλημα στην δουλεια της αν το ελεγα απο κοντα... εδω και ενα μηνα σιγη, το αιτημα δεν το δεχτηκε ουτε απαντησε στο μηνυμα, παω χθες ομως να παρω καφε και την λεω με το ονομα της και μου λεει να της θυμησω το δικο μου.. της απανταω και μου λεει μου ειχες στηλει μηνυμα στο φβ? απανταω χωρις πολλα πολλα ενα ναι εγω ημουν αλλα δεν το συνεχισα επιτηδες, γιατι εχω και μια αξιοπρεπεια.... αν θελει ξερει ποιος ειμαι ας μου στειλει.. ερωτηση προς ανδρες-γυναικες... για ποιο λογο πιστευετε με ρωτησε αν ημουν αυτος που της εστειλα στο φβ? γιατι δεν απαντησε στο μηνυμα τωρα που καταλαβε ποιος ειμαι? Λετε να το ψηνει καθολου? εγω να ξανα στειλω παντως χλωμο, γιατι ειναι αβολο, και δεν κυνηγαω και καμια στο κατω κατω... απλα θελω γνωμες για τον ψυχισμο των γυναικων και το τι περναει απο το μυαλο τους ας πουμε.. ευχαριστω σημειωση: οταν με ρωτησε αν ημουν εγω , μου ειπε οτι δεν με καταλαβε ποιος ημουν, πραγμα πιθανον απο την γλωσσα του σωματος της..
Aggeluska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε οι τυπισσες ειναι αψυχολογιτες δεν βγαζεις ακρη . Γενικα επειδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος , ειδικα αν μιλαμε για καμια πολυ ωραια κοπελα,οι κοπελες θελουν να τους δειξεις το κατι τις παραπανω απο ότι ο μ.ο. ισως εσυ να μην το επαιξες πολυ καλα στην αρχη κ τωρα π εκανες το πεσιμο στα ισα (φβ), να ξενερωσε. Κανεις δεν ξερει.μονο η ιδια. 3
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε οι τυπισσες ειναι αψυχολογιτες δεν βγαζεις ακρη . Γενικα επειδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος , ειδικα αν μιλαμε για καμια πολυ ωραια κοπελα,οι κοπελες θελουν να τους δειξεις το κατι τις παραπανω απο ότι ο μ.ο. ισως εσυ να μην το επαιξες πολυ καλα στην αρχη κ τωρα π εκανες το πεσιμο στα ισα (φβ), να ξενερωσε. Κανεις δεν ξερει.μονο η ιδια. ειναι ενα 8/10 η κοπελα αλλα εμενα μου βγαζει πραγματα...οντως δεν μπορεις να βγαλεις ακρη, αλλα αν της την επεφτα στα ισια που εχω τα κοτσια, πραγματι θα της εβαζα θεμα στην δουλεια... το θεμα ειναι για ποιο λογο να με ρωτησει χθες αν ημουν εγω... παντως να της ξαναστειλω δεν παιζει, πολυ αξια θα παρει και δεν λεει... ειμαι και εγω ομορφοπαιδο
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχω κανει και εγω αυτο προσφατα και με δέχτηκε. Έδωσε κινητο κανονικα και βγηκαμε. Αμα ηθελε θα ειχατε βγει ηδη. Δεν γουστάρει οποτε μην ασχολείσαι και βρές άλλη. Επρεπε να την ρωτήσεις... γιατι ρωτάς? μηπως έχεις τυψεις που μου πάτησες απορριψη αιτήματος? δεν πειράζει. Σημειωσε το σαν ατάκα να το πεις σε επομενη παρομοια φάση ή και στην ιδια αμα ξαναπεράσεις από το μαγαζι και το φέρει η κουβεντα. 8
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πιστευω οτι δεν ψηνεται. Ουτε καν σου απαντησε με ενα ευγενικο ''δε θελω''. Και μετα και καλα δε θυμοταν ποιος εισαι ενω σε εχει δει τοσες φορες... Επιτηδες το εκανε για να σε ξενερωσει και να μην ασχοληθεις ξανα. Ετσι οπως μας τα λες,για καμια καβαλημενη την κοβω. Οποτε αστο καλυτερα! Γνωμη μου. 4
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχω κανει και εγω αυτο προσφατα και με δέχτηκε. Έδωσε κινητο κανονικα και βγηκαμε. Αμα ηθελε θα ειχατε βγει ηδη. Δεν γουστάρει οποτε μην ασχολείσαι και βρές άλλη. δεν διαφωνω καθολου, αλλωστε η πρωτη ή η τελευταια χιλοπιτα ειναι.. το ερωτημα ειναι γιατι μπηκε στην διαδικασια να με ρωτησει αν ημουν εγω και τα σχετικα... ενα πραγμα απεχθανομαι ομως σε ανδες -γυναικες: το να μην εισαι ντομπρος... θα ηταν πολυ προτιμοτερο να μου πει δεν σε γουσταρω γιατι εισα ασχημος, μελαχρινος κοντος κλπ παρα να κρυβεσαι και να μην εισαι ξεκαθαρος... Εγω πιστευω οτι δεν ψηνεται. Ουτε καν σου απαντησε με ενα ευγενικο ''δε θελω''. Και μετα και καλα δε θυμοταν ποιος εισαι ενω σε εχει δει τοσες φορες... Επιτηδες το εκανε για να σε ξενερωσει και να μην ασχοληθεις ξανα. Ετσι οπως μας τα λες,για καμια καβαλημενη την κοβω. Οποτε αστο καλυτερα! Γνωμη μου. συμφωνω, φαινεται παντως να μην ειχε δει εγκαιρα το μηνυμα γιατι θα πηγε στα ''αλλα".. οντως πρεπει παντως να μην με καταλαβε στο φβ, αν και εχω φατσα κανονικα κομπλε... τωρα γιατι λες να το εκανε επιτηδες? θα μπορουσα να της απαντησω οτι ναι εγω ημουν ΑΛΛΑ απαντηση δεν πηρα, αλλα ημουν απομακρος, γιατι ειμαι κυριως ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ..
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δεν διαφωνω καθολου, αλλωστε η πρωτη ή η τελευταια χιλοπιτα ειναι.. το ερωτημα ειναι γιατι μπηκε στην διαδικασια να με ρωτησει αν ημουν εγω και τα σχετικα... ενα πραγμα απεχθανομαι ομως σε ανδες -γυναικες: το να μην εισαι ντομπρος... θα ηταν πολυ προτιμοτερο να μου πει δεν σε γουσταρω γιατι εισα ασχημος, μελαχρινος κοντος κλπ παρα να κρυβεσαι και να μην εισαι ξεκαθαρος... συμφωνω, φαινεται παντως να μην ειχε δει εγκαιρα το μηνυμα γιατι θα πηγε στα ''αλλα".. οντως πρεπει παντως να μην με καταλαβε στο φβ, αν και εχω φατσα κανονικα κομπλε... τωρα γιατι λες να το εκανε επιτηδες? θα μπορουσα να της απαντησω οτι ναι εγω ημουν ΑΛΛΑ απαντηση δεν πηρα, αλλα ημουν απομακρος, γιατι ειμαι κυριως ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.. Καλα εκανες. Πιστευω πως το εκανε επιτηδες γιατι (μαλλον) ειναι ξινη και ψωναρα και (μαλλον) δε γουσταρει καθολου,οποτε αυτος ειναι ο τροπος της να σου το δειξει. 2
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ε δεν μπορει να σου πει κάτι τοσο χυμα γιατι και η δικη σου προσεγγιση είναι μετριοπαθης .... αμα της την έπεφτες με άγαρμπο τροπο μπορει να ακουγες κανενα γαλλικό. 1
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για ξεκάρφωμα στο είπε. Ίσως να βιάστηκες λίγο. Καλύτερα πρόσωπο με πρόσωπο παρά facebook κτλ. 2
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για ξεκάρφωμα στο είπε. Ίσως να βιάστηκες λίγο. Καλύτερα πρόσωπο με πρόσωπο παρά facebook κτλ. Oποια δεν θελει να ζυμώσει .... 10 χρονια κοσκινιζει
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα εκανες. Πιστευω πως το εκανε επιτηδες γιατι (μαλλον) ειναι ξινη και ψωναρα και (μαλλον) δε γουσταρει καθολου,οποτε αυτος ειναι ο τροπος της να σου το δειξει. παντως αντικειμενικα καθολου λιγος δεν της πεφτω, απλως οπως προειπα θα εκτιμουσα αφανταστα να ειχε τα ¨καρυδια" να το πει στα ισια... αυτο βεβαια δεν υπαρχει ουτε μεταφορικα ουτε κυριολεκτικα, και το κανουν ελαχιστες.. Για ξεκάρφωμα στο είπε. Ίσως να βιάστηκες λίγο. Καλύτερα πρόσωπο με πρόσωπο παρά facebook κτλ. τι εννοεις ξεκαρφωμα? ξαναλεω το προσωπο με προσωπο στην δουλεια της δεν παιζει, μονο καπου εξω... αλλα να της την "ξαναπεσω" αν την δω καπου εξω μονη της τυχαια..? ποσο αξιολυπητο θα ειναι πλεον..
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 συμφωνω, φαινεται παντως να μην ειχε δει εγκαιρα το μηνυμα γιατι θα πηγε στα ''αλλα".. οντως πρεπει παντως να μην με καταλαβε στο φβ, αν και εχω φατσα κανονικα κομπλε... τωρα γιατι λες να το εκανε επιτηδες? θα μπορουσα να της απαντησω οτι ναι εγω ημουν ΑΛΛΑ απαντηση δεν πηρα, αλλα ημουν απομακρος, γιατι ειμαι κυριως ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.. Τι σε ενδιαφερει? δεν θίγεται τοσο ευκολα το αξιοπρεπης , αυτή σε ρωτησε σου έδωσε πάσα να την κράξεις. Δεν την αξιοποίησες δεν τρέχει κάτι. Μπορουσες χυμα να την ρωτήσεις γιατι δεν σε εκανε αποδοχή. Να βλεπες από περιεργεια τι θα απαντουσε. Εντάξει πέσιμο είναι συμβαινουν αυτά. 2
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σε ενδιαφερει? δεν θίγεται τοσο ευκολα το αξιοπρεπης , αυτή σε ρωτησε σου έδωσε πάσα να την κράξεις. Δεν την αξιοποίησες δεν τρέχει κάτι. Μπορουσες χυμα να την ρωτήσεις γιατι δεν σε εκανε αποδοχή. Να βλεπες από περιεργεια τι θα απαντουσε. Εντάξει πέσιμο είναι συμβαινουν αυτά. συμφωνουμε, αλλα πασα για να την κραξω δεν νομιζω να ηταν... δεν ξερω γενικα τι καπνο φουμαρει αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας, ειχε την ευκαιρια της , το ζητημα ειναι οτι τωρα ξενερωσα εγω οπως ειπα ειμαι αρσενικο, δεν με πειραζει καθολου, θα προτιμουσα να μου το ελεγε ομως...απλα και σταρρατα.... δεν εχω θεμα με τις γυναικες ειμαι above average σε εμφανιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις