eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναπήγαινε για καφέ πάντως δεν ξέρεις.... 1
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλές το παίζουν και λίγο δύσκολες στην αρχή, γνώμη μου είναι να μην κλείσεις πόρτα και άστο να δουλεύει.Όταν καιαν με το καλό κάτσει τότε θα κάνεις αλλά πράγματα 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναπήγαινε για καφέ πάντως δεν ξέρεις.... μου το ειπε και ο κολλητος μου αυτο, αλλα θα κρατησω τυπικες σχεσεις, αν θελει να κανει κινηση αυτη πλεον, εγω εκανα.. θα με βοηθουσες αν μου ελεγες τι εννοουσες με το "ξεκαρφωμα" στην προηγουμενη απαντηση... επισης σημαντικη η οποια ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ απαντηση, για να μαθουμε -εστω και εγκυκλοπαιδικα- τον τροπο σκεψη σας.. ευχαριστω Πολλές το παίζουν και λίγο δύσκολες στην αρχή, γνώμη μου είναι να μην κλείσεις πόρτα και άστο να δουλεύει.Όταν καιαν με το καλό κάτσει τότε θα κάνεις αλλά πράγματα συμφωνουμε, δεν θα τσακωθω κιολας, απλα τα τυπικα.. συμβουλευεις κατι συγκεκριμενο σαν κινηση?
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 παντως αντικειμενικα καθολου λιγος δεν της πεφτω, απλως οπως προειπα θα εκτιμουσα αφανταστα να ειχε τα ¨καρυδια" να το πει στα ισια... αυτο βεβαια δεν υπαρχει ουτε μεταφορικα ουτε κυριολεκτικα, και το κανουν ελαχιστες.. Δεν εχει σχεση αν εισαι εμφανισιμος,αν για εκεινη εισαι ''λιγος'' τοτε αρκει για να φερθει ετσι,αφου ειναι καβαλημενη η κοπελιτσα απ'οτι φαινεται. Δε νομιζω να εχει φερθει μονο σε σενα ετσι... Εχω δει παρομοιες περιπτωσεις σε γνωστες μου γιαυτο στο λεω. Χωρις βεβαια να ειναι και ντεφακτο αφου δε τη γνωριζω προσωπικα. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Afo;y δεν σου δέχτηκε το αίτημα στο φμπ σημαίνει ότι δεν γουστάρει καθόλου. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Έστω και φιλικά να σε έβλεπε, θα το είχε κάνει αξέπτ. (Εξαίρεση αποτελεί το να βομβαρδίζεται καθημερινά με 100 αιτήματα από λιγούρια ή γενικά από πολλούς και να μην ασχολείται πλέον πολύ με τα αιτήματα, αλλά είναι σπάνιο αυτό) Το ότι σε ρώτησε άμα ήσουν εσύ που είχες στείλει 2 πράγματγα μπορεί να σημαίνει. 1. ότι είναι γενικά στα αρχίδια της και σε ρώτησε επειδή αναρωτιόταν χωρίς να νοιαστεί αν εσένα θα σου βάλει πάλι φωτιές, απλά επειδή είχε την περιέργεια. 2. σαν να ήθελε να δείξει ότι ψιλοενδιαφέρεται για κάτι, και ήθελε να της κυνηγήσεις πολύ ενόσω το παίζει δύσκολη. ή ότι της είσαι σχετικά αδιάφορος οπότε για να γίνει κάτι θα πρέπει να την κυνηγήσεις πολύ και να της δείξεις πράγματα. Για μένα χαμένη περίπτωση. Χέστην και μην δίνεις σημασία/αξία σε κ_ργιόλες 5
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναπήγαινε για καφέ πάντως δεν ξέρεις.... Μετα απ'ολα αυτα τι να παει να κανει;
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχει σχεση αν εισαι εμφανισιμος,αν για εκεινη εισαι ''λιγος'' τοτε αρκει για να φερθει ετσι,αφου ειναι καβαλημενη η κοπελιτσα απ'οτι φαινεται. Δε νομιζω να εχει φερθει μονο σε σενα ετσι... Εχω δει παρομοιες περιπτωσεις σε γνωστες μου γιαυτο στο λεω. Χωρις βεβαια να ειναι και ντεφακτο αφου δε τη γνωριζω προσωπικα. σε αυτο εχεις δικιο... οντως εχω βρεθει και σε παρομοιες περιπτωσεις στο παρελθον.. Afo;y δεν σου δέχτηκε το αίτημα στο φμπ σημαίνει ότι δεν γουστάρει καθόλου. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Έστω και φιλικά να σε έβλεπε, θα το είχε κάνει αξέπτ. (Εξαίρεση αποτελεί το να βομβαρδίζεται καθημερινά με 100 αιτήματα από λιγούρια ή γενικά από πολλούς και να μην ασχολείται πλέον πολύ με τα αιτήματα, αλλά είναι σπάνιο αυτό) Το ότι σε ρώτησε άμα ήσουν εσύ που είχες στείλει 2 πράγματγα μπορεί να σημαίνει. 1. ότι είναι γενικά στα αρχίδια της και σε ρώτησε επειδή αναρωτιόταν χωρίς να νοιαστεί αν εσένα θα σου βάλει πάλι φωτιές, απλά επειδή είχε την περιέργεια. 2. σαν να ήθελε να δείξει ότι ψιλοενδιαφέρεται για κάτι, και ήθελε να της κυνηγήσεις πολύ ενόσω το παίζει δύσκολη. ή ότι της είσαι σχετικά αδιάφορος οπότε για να γίνει κάτι θα πρέπει να την κυνηγήσεις πολύ και να της δείξεις πράγματα. Για μένα χαμένη περίπτωση. Χέστην και μην δίνεις σημασία/αξία σε κ_ργιόλες το φβ της ειναι ψιλο μαπα, και εχει καμια 40ρια φιλους μονο, οποτε λογικο το ακυρον στο φβ... το ηξερα μην σου πω και πριν στειλω αιτημα οτι δεν θα δεχτει.. οσον αφορα την προταση 2. αντε να δωσω ενα 5%, προτεινεις κατι συγκεκριμενο ομως? ευχαριστω
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πολύ ωραίο που από τη μία η όποια τύπισσα δε γουστάρει αποκαλείται αυτόματα "καβαλημένη" και "καργιόλα" λες και γεννήθηκε με την υποχρέωση να σας το δώσει, και από την άλλη αναρωτιέστε κι όλας γιατί δε σας έκατσε και παίζει ανάλυση για το "γιατί φέρθηκε έτσι" . Συνήθως έτσι φέρεσαι σε συγκεκριμένη υποκατηγορία υπανθρώπων. Καμιά φορά μάλιστα, αυτή η κατηγορία αυτοπροσδιορίζεται, αντικειμενικά, ως "αξιοπρεπές αρσενικό" λίγο πριν ανοίξει γκομενοθρεντ στο ΜπλαΜπλα. 19
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απ'ολα αυτα τι να παει να κανει; πηγαινω γενικα γιατι κανουν καλο καφε, 1 στις 3-4 φορες την πετυχαινω κιολας... σιγα μην κοψω και τον καφε μου για αυτην :D .. κανουν και ωραιο καφε γενικα 1
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απ'ολα αυτα τι να παει να κανει; Να πάρει καφέ τι άλλο; 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 σε αυτο εχεις δικιο... οντως εχω βρεθει και σε παρομοιες περιπτωσεις στο παρελθον.. Εμ κι αφου δουλευει και σε καφε,σκεψου ποσες ακομη φορες ισως της εχει συμβει κατι τετοιο,οποτε μαλλον εχει καβαλησει το καλαμι και φερεται γενικοτερα ετσι οταν δε γουσταρει. 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πολύ ωραίο που από τη μία η όποια τύπισσα δε γουστάρει αποκαλείται αυτόματα "καβαλημένη" και "καργιόλα" λες και γεννήθηκε με την υποχρέωση να σας το δώσει, και από την άλλη αναρωτιέστε κι όλας γιατί δε σας έκατσε και παίζει ανάλυση για το "γιατί φέρθηκε έτσι" . Συνήθως έτσι φέρεσαι σε συγκεκριμένη υποκατηγορία υπανθρώπων. αρχικα δεν με ξερεις και αυτο για τους υπανθρωπους μαλλον υπαγεται σε καποιος/καποιες που δεν απαντουν καν στο οτι "ναι δεν γουσταρω και σου εριξα ακυρο"... αυτο ειναι που μου την σπαει.. 2ον, δεν ζητησα να παντρευτουμε ουτε να απαφτο θουμε.... εναν καφε να γνωριστουμε ειπα.. 2
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πολύ ωραίο που από τη μία η όποια τύπισσα δε γουστάρει αποκαλείται αυτόματα "καβαλημένη" και "καργιόλα" λες και γεννήθηκε με την υποχρέωση να σας το δώσει, και από την άλλη αναρωτιέστε κι όλας γιατί δε σας έκατσε και παίζει ανάλυση για το "γιατί φέρθηκε έτσι" . Συνήθως έτσι φέρεσαι σε συγκεκριμένη υποκατηγορία υπανθρώπων. Καμιά φορά μάλιστα, αυτή η κατηγορία αυτοπροσδιορίζεται, αντικειμενικά, ως "αξιοπρεπές αρσενικό" λίγο πριν ανοίξει γκομενοθρεντ στο ΜπλαΜπλα. Δεν ειναι ντεφακτο αλλα συμβαινει πολυ συχνα κι ειδικα σε τετοιες δουλειες που καποιες κοπελες εχουν ζητηση,να καβαλανε καλαμι και να γινονται ακαταδεκτες και ψωνια. Δεν εχω καποιο λογο να το πω,κοπελα ειμαι κι εγω,το εχω δει με τα ματια μου αυτο σε 2-3 περιπτωσεις απο γνωστες μου. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πολύ ωραίο που από τη μία η όποια τύπισσα δε γουστάρει αποκαλείται αυτόματα "καβαλημένη" και "καργιόλα" λες και γεννήθηκε με την υποχρέωση να σας το δώσει, και από την άλλη αναρωτιέστε κι όλας γιατί δε σας έκατσε και παίζει ανάλυση για το "γιατί φέρθηκε έτσι" . Συνήθως έτσι φέρεσαι σε συγκεκριμένη υποκατηγορία υπανθρώπων. Καμιά φορά μάλιστα, αυτή η κατηγορία αυτοπροσδιορίζεται, αντικειμενικά, ως "αξιοπρεπές αρσενικό" λίγο πριν ανοίξει γκομενοθρεντ στο ΜπλαΜπλα. Καργιόλα θα χαρακτηρίσω κάποιαν που που ενώ της έχουν κάνει καθαρό πέσιμο δεν λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να τελειώνει το παραμύθι αλλά ταλαιπωρεί τον άλλον. Είτε λόγω άγνοιας είτε επίτηδες. Ο τρόπος φταίει, όχι η απόρριψη καθαυτή. Οι άλλοι δεν ξέρω με ποια αφορμή την κακαχαρακτηρίζουν. Σίγουρα υπάρχουν και υπάνθρωποι 2
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καργιόλα θα χαρακτηρίσω κάποιαν που που ενώ της έχουν κάνει καθαρό πέσιμο δεν λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να τελειώνει το παραμύθι αλλά ταλαιπωρεί τον άλλον. Είτε λόγω άγνοιας είτε επίτηδες. Ο τρόπος φταίει, όχι η απόρριψη καθαυτή αυτο ακριβως, το θεμα ειναι δεν ξερω αν υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα, παλαιοτερα ειχαν παιχτει υποσχομενες ματιες.. και επειδη εγινε αυτο πριν μια μερα με εβαλε σε σκεψεις γιαυτο ζητησα γνωμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις