Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γουστάρει ρε μάγκα .. απλά προσπαθεί να σε απορρίψει με ευγενικό τρόπο χωρίς να νιώσεις άσχημα γιατί πας και παίρνεις καφέ από εκεί , βγάζει μάτι να πούμε .

τωρα μιλας σωστα, αυτο ειπα κατα 99 % κι εγω απο την αρχη... αλλα ηθελα γνωμη στο γιατι να μου πει αυτα που μου ειπε χθες... αν ημουν εγω και τα σχετικα? για να τερψει την κακία της? για να χαρεί που με χυλοπίτιασε? εκει ειναι το θεμα :D

εχεις ακομη ελπιδες; λολ :P αμα θες να σιγουρευτεις ξαναπηγαινε και ρωτα την στα ισια λοιπον να τελειωνουμε :P

εγω λεω τζαμπα κοπος. μια χαρα σε καταλαβε... απλα δε γουσταρει.

δεκτον φιλε. απλα δεν το ειπε εξαρχης.. το θεμα ειναι οτι εμενα μου εφυγε η απορια... εχει τυχει αν την πεσω μονο και μονο για να μην το εχω τυψεις μετα , για το τι θα ελεγε αν πηγαινα και μιλουσα :P

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eχεις τα κολληματα σου και εσυ :-D

Ποια κολληματα καλο μου? Καβαλημενη,ψωναρα και καριολα παρακαλω επειδη δεν γουσταρει? Και ειμαι εγω η κολλημενη?

Δημοσ.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Τι να σου ανελυε δηλαδη;

Λογικα η κοπελα δεν ενδιαφερεται, γι'αυτο δεν πατησε αποδοχη και μετα ηρθε σε αμηχανια οταν σε ξαναειδε και σου ειπε αυτα που σου ειπε.

Αν πεφτω εξω και ειναι τελικα απ'αυτες που το παιζουν δυσκολες στην αρχη και σπανε ballz μεχρι να σου πουν το ναι τοτε....ε τα θελει ο κωλος σου αν μπλεξεις μαζι της. [Πραγματικα, την συγκεκριμενη γυναικεια νοοτροπια δεν θα την κατανοησω ποτε..ανθρωποι που δυσκολευουν επιτηδες τα πραγματα στον ερωτα εχουν καποιο προβληματακι στον εγκεφαλο. IMO παντα.]

• Like 6
Δημοσ.

Ποια κολληματα καλο μου? Καβαλημενη,ψωναρα και καριολα παρακαλω επειδη δεν γουσταρει? Και ειμαι εγω η κολλημενη?

γυναικα υποθετω... συμφωνοι να μην γουσταρει, το θεμα ειναι να το ΠΕΙ, και οχι να ρωταει αν ειμαι εγω ή να μην μιλαει ενα μηνα τωρα... εκει κολλαω... το θεμα θα εληγε με ενα 'εισαι ασχημος, δεν θελω"....

και θα γλυτωνατε και απο το εκτενες θρεντ μου ετσι :D

Δημοσ.

Όχι για αυτό. Απλα επειδή εχω καταλαβει ότι θα ηθελε προσπάθεια κάποιος απεξω να σου κανει πέσιμο και να δεχτεις ακομα και αν γουσταρες. Κάνω λάθος?

Δημοσ.

Εν τελει,οση σαφηνεια ειχε ο ts την αναλογη ειχε και η κοπελα . Δεν θελει,δεν γουσταρει . Γιατι πρεπει να αποκαλειται ξινη,ψωναρα,καριολα? Τζιχαντια ειστε ρε? :P

Δημοσ.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Τι να σου ανελυε δηλαδη;

Λογικα η κοπελα δεν ενδιαφερεται, γι'αυτο δεν πατησε αποδοχη και μετα ηρθε σε αμηχανια οταν σε ξαναειδε και σου ειπε αυτα που σου ειπε.

Αν πεφτω εξω και ειναι τελικα απ'αυτες που το παιζουν δυσκολες στην αρχη και σπανε ballz μεχρι να σου πουν το ναι τοτε....ε τα θελει ο κωλος σου αν μπλεξεις μαζι της. [Πραγματικα, την συγκεκριμενη γυναικεια νοοτροπια δεν θα την κατανοησω ποτε..ανθρωποι που δυσκολευουν επιτηδες τα πραγματα στον ερωτα εχουν καποιο προβληματακι στον εγκεφαλο. IMO παντα.]

Πάμε για κάνα μπέργκερ? :D

Δημοσ.

Οι αποψεις οπως βλεπεις διιστανται,οποτε αν θες να σιγουρευτεις για το τι παιζει και δε σε πειραζει αν ειναι να φας ακυρο.κανε μια ακομη ξεκαθαρη προσπαθεια και ρωτησε την στα ισια :P

• Like 1
Δημοσ.

Εν τελει,οση σαφηνεια ειχε ο ts την αναλογη ειχε και η κοπελα . Δεν θελει,δεν γουσταρει . Γιατι πρεπει να αποκαλειται ξινη,ψωναρα,καριολα? Τζιχαντια ειστε ρε? :P

το θεμα ειναι να ΤΟ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ... εκει κολλησαμε ολοι... ακομα να το καταλαβετε?

Οι αποψεις οπως βλεπεις διιστανται,οποτε αν θες να σιγουρευτεις για το τι παιζει και δε σε πειραζει αν ειναι να φας ακυρο.κανε μια ακομη ξεκαθαρη προσπαθεια και ρωτησε την στα ισια :P

επειδη κυκλοφορω γενικα, καπου θα την πετυχω, αν ειναι με γυναικοπαρεα θα παω και θα χωθω ευκολα.... ετσι για την αλητεια ρε παιδι μου, να μας φυγει και η απορια

Δημοσ.

Όχι για αυτό. Απλα επειδή εχω καταλαβει ότι θα ηθελε προσπάθεια κάποιος απεξω να σου κανει πέσιμο και να δεχτεις ακομα και αν γουσταρες. Κάνω λάθος?

Aφου με ρωτας προσωπικα θα σου πω..μου αρεσει το παιχνιδι και οχι ολα στο πιατο. Αν ομως καποιος μου αρεσει δεν θα διστασω να δειξω ενδιαφερον. Αν δεν γουσταρω θα το πως ευθεως σε ενα ευθυ πεσιμο. 

Η κοπελα εδω ξεκαθαρα δεν ενδιαφερεται.Γιατι την βριζετε δεν καταλαβα?Αυτο μπορει να συμβει στον καθενα μας και ειμαι σιγουρη οτι εχει συμβει.

• Like 3
Δημοσ.

Ξινές υπάρχουν απλα αν δεν θές ή δεν παιζει να γινει κάτι μεταξυ σας δεν σε ενδιαφέρει απλά. Ξινές όμως τύπισσες υπάρχουν. Εγω εχω και στη δουλεια μια τέτοια θα της φέρω κανα φάκελο καμια μέρα στη μουρη :cry: ουτε να της την πέσω θελω ουτε τιποτα απλα όταν ζητας κάτι να θελει να σε εξυπηρετησει.

Τσου :D

Θα σου στειλω φρέντ ρικουέστ στο φβ.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να ΤΟ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ... εκει κολλησαμε ολοι... ακομα να το καταλαβετε?

επειδη κυκλοφορω γενικα, καπου θα την πετυχω, αν ειναι με γυναικοπαρεα θα παω και θα χωθω ευκολα.... ετσι για την αλητεια ρε παιδι μου, να μας φυγει και η απορια

Εσυ ησουν ξεκαθαρος?Μεσω Λαμιας το πηγες και καλα εκανες κιολας. Δεν δεχτηκε το αιτημα φιλιας σου,δεν απαντησε στο μηνυμα σου.Τι αλλο να κανει αγαπητε μου?Να σου το γραψει με σπρευ στην Πατρων-Αθηνων?

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...