DYEL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 παντως αντικειμενικα καθολου λιγος δεν της πεφτω, απλως οπως προειπα θα εκτιμουσα αφανταστα να ειχε τα ¨καρυδια" να το πει στα ισια... αυτο βεβαια δεν υπαρχει ουτε μεταφορικα ουτε κυριολεκτικα, και το κανουν ελαχιστες.. Εσυ δεν ειχες τα καρυδια να τις το πεις απο κοντα περιμενεις αυτη να εχει καρυδια? Υ.Σ Προσωπικα πρωτιμω τις γυναικες χωρις "καρυδια",αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι κακο..απλα ειναι καταπιεστικο γιατι στην δουλεια σου δεν μπορεις να εκφραστεις και να πεις "αντε μου και στο διαολο" . Αλλο το ομορφο πεσιμο και αλλο ο σαλιαρης. Ναι βρε παιδί μου άλλο είναι το Point, τι είναι αυτό που αν στο κάνει κάποιος τον θεωρείς σαλιαρη και έναν άλλο όχι; Και στην τελική τι ακριβώς καταπιεζει; Ειλικρινά ρωτάω. Δεν μπορεί να είναι όλα τα σχόλια in good will ακόμα και τα πιο χοντροειδη; Λες ένα ευχαριστώ, σκας χαμόγελο και πας παρακάτω. Φαντάζομαι ότι από κάποιο σημείο και μετά παίζει firewall και anti-spam άρα που το πρόβλημα; 1
optimistic_83 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την απελπισια που εχουν καποιοι λιγο να τους χαμογελασει η να τους μιλησει ευγενικα μια κοπελα φανταζονται οτι τους γουσταρει και οτι λιωνει και μονο που τους βλεπει Αλλο ομως το τι φανταζομαστε και αλλο η ωμη πραγματικοτητα..SOCRATIS1000 συμφωνω σε αυτα που λες αλλα μην τους κανεις δωρεαν μαθημα,δεν προκειται να καταλαβουν..
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την απελπισια που εχουν καποιοι λιγο να τους χαμογελασει η να τους μιλησει ευγενικα μια κοπελα φανταζονται οτι τους γουσταρει και οτι λιωνει και μονο που τους βλεπει Αλλο ομως το τι φανταζομαστε και αλλο η ωμη πραγματικοτητα..SOCRATIS1000 συμφωνω σε αυτα που λες αλλα μην τους κανεις δωρεαν μαθημα,δεν προκειται να καταλαβουν.. δεν ανηκω στην ανωτερω κατηγορια. λοιπον μυστες μου εχω νεα. πηγα απο εκει , ντυμενος πιστολι οπως πρεπει γιατι γυρνουσα και απο βιβλιοθηκη γιατι διαβαζα για κατι μεταπτυχιακα, με τα βιβλια στα χερια.. ηταν αυτη και αλλη μια, ειχε κοσμο και οταν παρειγγειλα ειπαμε μονο τι θελω, μετα αδιασε ομως και στο περιμενε μπορουσε να ανοιξει συζητηση και εγω περιμενα (θα μπορουσα να μιλησω εγω αλλα στην προκειμενη δεν ηθελα) , αλλα δεν... μου δινει τον καφε με ενα απλο οριστε -ευχαριστουμε, λεω καλο απογευμα καλη συνεχεια και την κανω για το σπιτι... σημειωνουμε: Λεω να δωσω τελος, να τραβηξω κοκκινη γραμμη που λεει και το τραγουδι , προφανως δεν της κανω, για να εχει και σημερα τετοια συμπεριφορα. Ειμαι οκ με αυτο και βεβαιως μπαινει στο τσουβαλι με τις χιλοπιτες . απο εδω και περα μονο καφες και τιποτα παραπανω, απο μερους μου τουλαχιστον. Παμε για αλλα Παρακληση να μην μπαχαλεψουν το θρεντ οι γνωστοι μπαχαλακηδες ( :devil: ) ας μεινει σαν αναμνηση και σαν μερικα καλα remarks για το πεσιμο και τα γκομενικα γενικα. Μερικοι μιλησαν πολυ ωραια ! Αυτα, και παμε για αλλα 2
Haris San Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παλι καλα που το καταλαβες Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο... 5
anwnymh29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 "....με τα βιβλια στα χερια.." Μας αναψες ατιμε! 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παλι καλα που το καταλαβες Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο... χαχα τραγικο απλα, γενικα θεωρω οτι οι "ξενες" ειναι ανωτερες σε ολα, τουλαχιστον 2 που ειχα , η μια ηταν ερασμους εδω και τραβιομασταν κανα 3μηνο , η αλλη τουριστρια που καλοκαιρι παρα καλοκαιρι ειναι εδω... και οι 2 ΕΝΤΑΞΕΙ σε ολα τους... "....με τα βιβλια στα χερια.." Μας αναψες ατιμε! ευχαριστω, βγηκα μελετηρος τι να κανουμε.... "με το μπουφαν στους ωμους" που λεει και το τραγουδι 1
SoFiA11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ γρήγορα έγιναν όλα..μόνο το θρεντ μου φάνηκε σαν αιώνας 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ γρήγορα έγιναν όλα..μόνο το θρεντ μου φάνηκε σαν αιώνας καθολου γρηγορα δεν εγιναν , αυτη η ιστορια εχει 2 μηνες κοντα , απλα εσυ δεν διαβασες το θρεντ
censOred Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ είχα καψούρα με την Νινα και τον καφε της.Μέχρι και ραβασακι της εδωσα ώσπου συνειδητοποιησα οτι ειμαι ακομη ενας πελατης. 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ είχα καψούρα με την Νινα και τον καφε της. Μέχρι και ραβασακι της εδωσα ώσπου συνειδητοποιησα οτι ειμαι ακομη ενας πελατης. πικρα φιλε μου... καλοπιωτη η γκαζοζα :D (και στους 2 μας) 1
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 The_Judas ενώ καταλαβαίνω τι εννοείς, σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι τόσο "γαμάτο" μετά από τις πρώτες 200 φορές. Δλδ κι εγώ αν ακούσω 200 φορές "να κεράσω πιπέτο γλυκούλη;" ε δε θα 'ναι τόσο μαγικό όσο την πρώτη και είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να εξηγήσω σε άλλο άνδρα την αξία μετοχής της πίπας. Επιπλέον, σκέψου πόσοι όπελκόρσα πάνε κάθε μέρα στο Χ μαγαζί. Άνθρωποι που δε θα σου πρήζαν τα @@ στο δρόμο, επειδή ακριβώς έχουν μια αφορμή να σου μιλήσουν (την παραγγελία τους) το πιάνουν και του σκίζουν τα άντερα. Βάλε και τι ποσοστό από αυτούς μετά θα ανοίξουν κουβέντα (ή θρεντ) του στυλ "ενώ μου χαμογέλασε ενώ σέρβιρε τον φρέντο, όταν τη ρώτησα αν έπεσε απ' τον παράδεισο δεν απάντησε... πουτάνες". Με την ίδια λογική και το είσαι πλούσιος είναι δράμα γιατί μπορεί να σε κλέψουν.. ή το να είσαι έξυπνος μπορεί να σε κάνει μοναχικό ή το να είσαι ωραίος σε κουράζει γιατί μπορεί κάποιο να σε κοιτάνε και να σε φθονούν. Οταν όμως ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά, προφανώς το να είσαι ωραίος ή πλούσιος, κανει την ζυγαριά να γέρνει σε υπερθετικό βαθμό υπέρ της μιας πλευράς και κάνει τα αρνητικά να φαίνονται ασήμαντα έως γραφικά. Αυτό μου θυμίζει έναν διάλογο που άκουσα από κοπέλες... η μια έλεγε "αα εγώ δεν έχω πρόβλημα, εμένα κάθε φορά που βγαίνω έξω μου την πέφτει και κάποιος"... και η πιο μέτρια φίλη της προφανώς ήταν έτοιμη να την πλακώσει στο ξύλο με αυτά που άκουγε. Καταλαβαίνω και εγώ τις δυσκολίες, αυτές όμως ξεπερνώνται εύκολα. Σε τελική ανάλυση η σερβιτόρα στα περισσότερα μαγαζιά δεν κάθεται επί ώρες να μιλάει με τον πελάτη γιατί έχει και άλλες δουλειές. Υπάρχουν και κάφροι, αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό που θα κάνει ακραίες κινήσεις. Οι πιο πολλοί θα καταλάβουν μετά από λίγο τι παίζει και θα σταματήσουν αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά της γκαρσόνας είναι κοινωνική. Αν κάποια θέλει να δουλεύει σε υπόγειο, μακριά από τον κόσμο, χωρίς μακιγιάζ και προκλητικό ντύσιμο ώστε να μην διαφέρει από τις άλλες...υπάρχουν και τέτοιες δουλειές.
SoFiA11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καθολου γρηγορα δεν εγιναν , αυτη η ιστορια εχει 2 μηνες κοντα , απλα εσυ δεν διαβασες το θρεντ και ξαφνικά σου πέρασε;γιατί δεν απευθυνόσουν εδώ ευθύς εξαρχής κι έχασες δυο μήνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις