opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τοτε συνεχισε να πηγαινεις να παιρνεις τον καφε σου απο κει, λεγε ενα γεια, αν δε βαριεσαι ανοιγε και καμια κουβεντα που και που για τα νεα σας ή καμια μαλακια (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΤΟ ΣΕΚΣ γιατι θα κανει μπαμ απο χιλιομετρα) και αν ενδιαφερθει με τον καιρο και το επαιζε δυσκολη θα το καταλαβεις. Αν οχι, εσυ απλα πινεις το καφεδακι σου και κλαιν μαιν. Τι ειχες τι εχασες. Στην τελικη μπορει να γινετε και φιλαρακια αυτο θα κανω.... φιλαρακια να γινουμε αποκλειεται, δεν εχω γυναικες φιλες, γενικα δεν πιστευω σε αυτο.. σε ολα τα αλλα συμφωνω... 1
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι τι να πεις με τα βυζοφόρα τώρα Ειναι σοβαρο αρσενικο ρε... 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι τι να πεις με τα βυζοφόρα τώρα απλα δεν μπορω να ειμαι 100% ο εαυτος μου , οπως θα ειμαι πχ με τον κολλητο μου... τοσο κακο ειναι?
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ρωτάς σοβαρά, εμένα θα με προβλημάτιζε στη θέση σου. 2
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ρωτάς σοβαρά, εμένα θα με προβλημάτιζε στη θέση σου. λυπαμαι η αληθεια ειναι, και δεν ειμαι ο μονος.. δεν ειπα οτι δεν μιλαω με "φιλες" στην δουλεια κλπ ή οτι δεν εχω επαφες τετοιες, αλλα αλλο το να ειμαι ο εαυτος μου οπως ειμαι με τους φιλους μου...
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ανταλλαξε ορκους μαζι σου στην μια ωρα?Ελεεινη και ψευτρα! Πιστεύεις ότι είσαι αστεία ή ότι αυτά που λες είναι "to the point" ? Γιατί εγώ νομίζω τίποτα από τα δύο
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως στις καφετέριες είναι περίεργη φάση. Μπορεί να τα έχει και με το αφεντικό της που ξέρεις; Σε κάποιες δουλειές επιβάλλεται να είναι ευγενικές και να πιάνουν κουβέντα στον κόσμο. Αυτό εύκολα παρεξηγείται. Για αυτό δεν το κουράζεις πολύ ... προτείνεις καφέ και βλέπεις. Η χειροτερη δουλεια ειναι.. πρεπει να δεχεσαι το πεσιμο του καθε σαλιαρη. Μην παρεξηγηθειτε αγορια..αυτη ειναι η αληθεια. Το "δεχεσαι" εντος εισαγωγικων..εννοω να εισαι ευγενικη με τον καθε σαλιαρη. Ναι τις κακομοιρες. Που πετάνε βυζιά και κωλο εξω. Ο σαλιάρης τις πειραξε. Αμα θες αληθειες να ξεκινήσουμε και εμεις. Δεν θα παρεξηγηθείτε ουτε εσεις έτσι? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 λυπαμαι η αληθεια ειναι, και δεν ειμαι ο μονος.. δεν ειπα οτι δεν μιλαω με "φιλες" στην δουλεια κλπ ή οτι δεν εχω επαφες τετοιες, αλλα αλλο το να ειμαι ο εαυτος μου οπως ειμαι με τους φιλους μου...Δηλαδή εσύ το έχεις το θέμα :S
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύεις ότι είσαι αστεία ή ότι αυτά που λες είναι "to the point" ? Γιατί εγώ νομίζω τίποτα από τα δύο συμφωνουμε απολυτα, νομιζα εγω ειμαι ο "περιεργος" Δηλαδή εσύ το έχεις το θέμα :S κανενα θεμα, απλα λεω την αληθεια.... θεωρω πως φιλια ανδρα-γυναικας δεν υπαρχει... καποτε καπου ενας απο τους 2 ειδε τον αλλον διαφορετικα... τωρα αν θελετε να τρεφετε αυταπατες....
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η γυναικα μπορει να δει εναν ανδρα ως φιλο. Ο ανδρας οχι..εκτος και αν ειναι η γυναικα φιλη μπαζο.Ειναι η φυση σας τετοια. 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η γυναικα μπορει να δει εναν ανδρα ως φιλο. Ο ανδρας οχι..εκτος και αν ειναι η γυναικα φιλη μπαζο.Ειναι η φυση σας τετοια. ωραια συμφωνουμε, οπως τα λες... ειπες την φραση κλειδι κιολας... η ΦΥΣΗ μας..
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια συμφωνουμε, οπως τα λες... ειπες την φραση κλειδι κιολας... η ΦΥΣΗ μας.. Σε οτι σε συμφερει συμφωνεις δλδ σε οτι σου αρεσει Θα πιεις πολλα εσπρεσσακια μεχρι να φτιαξεις χαρακτηρα
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σε οτι σε συμφερει συμφωνεις δλδ σε οτι σου αρεσει Θα πιεις πολλα εσπρεσσακια μεχρι να φτιαξεις χαρακτηρα δεν καταλαβα καθολου σε τι αναφερεσαι, μαλλον το ειπες για να το πεις.. παμε παρακατω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις