Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενα θεμα, απλα λεω την αληθεια.... θεωρω πως φιλια ανδρα-γυναικας δεν υπαρχει... καποτε καπου ενας απο τους 2 ειδε τον αλλον διαφορετικα... τωρα αν θελετε να τρεφετε αυταπατες....

Τρέχω να πάρω τους φίλους μου τηλέφωνο έναν έναν...

Το ότι γεγονός ότι κάποιοι άνδρες/γυναίκες δεν είναι ικανοί να συνάψουν φιλικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο, δεν χαρακτηρίζει και το σύνολο του πληθυσμού.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν καταλαβα καθολου σε τι αναφερεσαι, μαλλον το ειπες για να το πεις..

παμε παρακατω..

Αφου το πανω κεφαλι δεν λειτουργει τι να καταλαβεις?  :lol:

Δημοσ.

Η γυναικα μπορει να δει εναν ανδρα ως φιλο. Ο ανδρας οχι..εκτος και αν ειναι η γυναικα φιλη μπαζο.Ειναι η φυση σας τετοια.

Ολοι μπορουν να δουν το αντιθετο φυλο φιλικα απο τη στιγμη που ειναι μπαζο. Οπως και ολοι αργα ή γρηγορα το γυρνανε, δεν εχει σημασια αν ειναι αντρας η γυναικα.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέχω να πάρω τους φίλους μου τηλέφωνο έναν έναν...

Το ότι γεγονός ότι κάποιοι άνδρες/γυναίκες δεν είναι ικανοί να συνάψουν φιλικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο, δεν χαρακτηρίζει και το σύνολο του πληθυσμού.

δεν ειπα φιλικες σχεσεις, αυτες τις εχω, απλα ειναι επιφανειακες... το κατι παραπανω μου βγαινει μονο με τους κολλητους μου

Αφου το πανω κεφαλι δεν λειτουργει τι να καταλαβεις?  :lol:

μαλιστα.... ωραια και ωριμη απαντηση... μετα φταινε οι ανδρες....

Δημοσ.

opcorsa τελικα με την τυπισσα τι θα κανεις? αστες να λενε τα δικα τους εκει πέρα μη ψαρωνεις

Βασικά εξαντλήθηκε το αρχικό θέμα, πήγαινε παρακάτω :P
Δημοσ.

opcorsa τελικα με την τυπισσα τι θα κανεις? αστες να λενε τα δικα τους εκει πέρα μη ψαρωνεις

θα δουμε, θα πηγαινω για καφε γιατι με βγαζει ο δρομος με το αμαξι, και αν ριξει κανενα υπονοουμενο γερο μπορει να βαλω φωτια... αλλιως τιποτα..αρκετα ασχοληθηκα , αξια της εδωσα

Δημοσ.

Βασικά εξαντλήθηκε το αρχικό θέμα, πήγαινε παρακάτω :P

Ειπε θα κανει καμια κινηση ακομα?

θα δουμε, θα πηγαινω για καφε γιατι με βγαζει ο δρομος με το αμαξι, και αν ριξει κανενα υπονοουμενο γερο μπορει να βαλω φωτια... αλλιως τιποτα..αρκετα ασχοληθηκα , αξια της εδωσα

εγω ειχα στειλει σε μια παλιοτερα παρομοια φάση και μου ακυρωσε το αιτημα φιλιας. Στη ψυχρα. Αλλα μολις με εβλεπε εκτος φβ με χαιρετουσε από μονη της χωρις να της μιλησω. Κουκουρουκου. Δεν της ειπα τιποτα και εγω λεω τι να του πεις τωρα του νουμερου .... λες και θα καταλαβει. Την χαζοχαιρετουσα και εγω και ως εκει.

Ωραια. Περιμενω τον επομενο στοχο σου! Εχεις τσεκάρει τιποτα καλο????

Δημοσ.

δεν ειπα φιλικες σχεσεις, αυτες τις εχω, απλα ειναι επιφανειακες... το κατι παραπανω μου βγαινει μονο με τους κολλητους μου

Δεν μιλάω για γνωστούς/ές. Εκεί όντως συνήθως είναι επιφανειακό. Παρ' όλα αυτά προσωπικά θεωρώ αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου ως φίλους μου και νομίζω και εκείνοι θεωρούν το ίδιο για εμένα.
Δημοσ.

Πάει παρακάτω κι απο 'κει και πέρα αν την συναντήσει έξω, τότε "βλέποντας και κάνοντας".

Δημοσ.

εγω ειχα στειλει σε μια παλιοτερα παρομοια φάση και μου ακυρωσε το αιτημα φιλιας. Στη ψυχρα. Αλλα μολις με εβλεπε εκτος φβ με χαιρετουσε από μονη της χωρις να της μιλησω. Κουκουρουκου. Δεν της ειπα τιποτα και εγω λεω τι να του πεις τωρα του νουμερου .... λες και θα καταλαβει. Την χαζοχαιρετουσα και εγω και ως εκει.

Ωραια. Περιμενω τον επομενο στοχο σου! Εχεις τσεκάρει τιποτα καλο????

την επεσα πριν καμια βδομαδα σε μια αλλη σε ενα μαγαζι με αθλητικα, πηρα φβ με δεχτηκε , της ειπα για καφε και τα σχετικα αλλα δεν απαντησε...

μετα καταλαβα οτι πρεπει να εχει γκομενο, γιατι ειδα φωτο με εναν φουσκα που ανεβασε :P

like σε αυτα που ανεβαζω κανει κανονικα ομως :D

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα.... ωραια και ωριμη απαντηση... μετα φταινε οι ανδρες....

Οτι ωριμο ειχαμε στο δωσαμε αλλα εχεις παραληρημα μεγαλειου.Γι'αυτο και η κοπελα που δεν σε δεχτηκε ειναι ψωναρα,ξινη,καριολα και "αυτη χανει" .Βλεπεις την οπτικη που βολευει τους ποθους σου και το πουλακι σου. Επισης πασχεις απο ελλειψη χιουμοριου.

Παρολα αυτα σου ευχομαι τα καλυτερα!

Δημοσ.

Δεν μιλάω για γνωστούς/ές. Εκεί όντως συνήθως είναι επιφανειακό. Παρ' όλα αυτά προσωπικά θεωρώ αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου ως φίλους μου και νομίζω και εκείνοι θεωρούν το ίδιο για εμένα.

εγω οχι...

Δημοσ.

Οτι ωριμο ειχαμε στο δωσαμε αλλα εχεις παραληρημα μεγαλειου.Γι'αυτο και η κοπελα που δεν σε δεχτηκε ειναι ψωναρα,ξινη,καριολα και "αυτη χανει" .Βλεπεις την οπτικη που βολευει τους ποθους σου και το πουλακι σου. Επισης πασχεις απο ελλειψη χιουμοριου.

Παρολα αυτα σου ευχομαι τα καλυτερα!

οτι πεις, δεν χαλαω καρδιες... καλο βραδυ

αστο φιλε ηταν λεσβια ψαχτο αλλου εν τελει  :-D  :shock:

λες? πως και αυτο το συμπερασμα"? :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...