Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι ωριμο ειχαμε στο δωσαμε αλλα εχεις παραληρημα μεγαλειου.Γι'αυτο και η κοπελα που δεν σε δεχτηκε ειναι ψωναρα,ξινη,καριολα και "αυτη χανει" .Βλεπεις την οπτικη που βολευει τους ποθους σου και το πουλακι σου. Επισης πασχεις απο ελλειψη χιουμοριου.

Παρολα αυτα σου ευχομαι τα καλυτερα!

κοριτσι μη τσιτωνεις κουβεντα κανουμε :)

λες? πως και αυτο το συμπερασμα"? :D

την επαθα μια φορα ετσι...και ελεγα εμφανισιμος ειμαι το λεγειν το εχω τι εφταιγε τι εφταιγε τσουπ την βρηκα τη διαρροη :P

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φβ από κατάστημα με αθλητικα? φανταζεσαι να ζητούσες και να σου εδινε του μαγαζιου χαχαχα

το εχω κανει και εγω αυτό .... αλλα ειχα τσιμπησει κινητο κανονικα και βολτες καφε τα παντα όλα παιχτηκε και φάση με αυτην.

Δουλευε στο φάκτορι το 2009 στο αεροδρομιο. Στο μεταξυ το μαγαζι ηταν με γυναικεια εσώρουχα χαχα και μπηκα να κάνω πεσιμο

μαλακα τι μαλακιες εχω κανει στη ζωη μου. Ημουν τοτε 23 χρονων!

Μια άλλη φορα στο Γκαζι διπλα από το σοχο την ειχα πεσει σε μια σερβιτορα.... από χημικο ηταν αυτή φοιτητρια μου ειχε δωσει μσν στην αποδειξη!!! χαχαχ το 2010 εντάξει κάλτ καταστασεις. Ωραιες φασεις ακομα τα θυμαμαι.

Δημοσ.

κοριτσι μη τσιτωνεις κουβεντα κανουμε :)

την επαθα μια φορα ετσι...και ελεγα εμφανισιμος ειμαι το λεγειν το εχω τι εφταιγε τι εφταιγε τσουπ την βρηκα τη διαρροη :P

Ελπίζω να μην θεωρείς κάθε μία που δεν σε γουστάρει λεσβία :)

Δημοσ.

φβ από κατάστημα με αθλητικα? φανταζεσαι να ζητούσες και να σου εδινε του μαγαζιου χαχαχα

το εχω κανει και εγω αυτό .... αλλα ειχα τσιμπησει κινητο κανονικα και βολτες καφε τα παντα όλα παιχτηκε και φάση με αυτην.

Δουλευε στο φάκτορι το 2009 στο αεροδρομιο. Στο μεταξυ το μαγαζι ηταν με γυναικεια εσώρουχα χαχα και μπηκα να κάνω πεσιμο

μαλακα τι μαλακιες εχω κανει στη ζωη μου. Ημουν τοτε 23 χρονων!

της εδωσα κι εγω το δικο μου, προτειμω ετσι, αν θελει θα επικοινωνησει... ειναι λιγο αβολο να της ζηταω κινητο... πρωτα φβ και μετα κινητο ... το κινητο το δινουν πλεον πιο δυσκολα, ακομα κι εγω δεν θα το εδινα

Δημοσ.

οχι μονο για τη συγκεκριμενη περιπτωση αναφερομουν :)

Απάντησες δύο φορές :P
Δημοσ.

δεν εχω θεμα με τις γυναικες ειμαι above average σε εμφανιση

δεν διαφωνω καθολου, αλλωστε η πρωτη ή η τελευταια χιλοπιτα ειναι..

tumblr_o07801OO9G1rrx588o1_250.gif

• Like 3
Δημοσ.

της εδωσα κι εγω το δικο μου, προτειμω ετσι, αν θελει θα επικοινωνησει... ειναι λιγο αβολο να της ζηταω κινητο... πρωτα φβ και μετα κινητο ... το κινητο το δινουν πλεον πιο δυσκολα, ακομα κι εγω δεν θα το εδινα

η αληθεια είναι ότι για να δωσει κινητο η άλλη πρεπει να είναι ψημενη και για καφε και για τα παντα ισως συμφέρει περισσοτερο αλλα εντάξει όπως σου βγει εγω δεν εχω κολλημα σε αυτά αρκει να υπάρχει ρε παιδι μου ένα μεσο επικοινωνιας για να μπορέσετε να τα ξαναπείτε και να βρεθείτε.

Δημοσ.

Καλά η μόνη είμαι που δίνει κινητό;;;;;

Δημοσ.

εγω σημερα ζητησα απο μια κοπελα που γνωρισα εχθες! στη σχολη τον αριθμο της και μονο και ολα οκ...προηγηθηκαν και κατι αλλα βεβαια με εξυπηρετησε με το αμαξι αλλα ηταν καθ ολα ανοιχτη και ομιλητικη 

Απάντησες δύο φορές :P

χαχαχα βιαστηκα και σκονταψα!

• Like 1
Δημοσ.

εγω σημερα ζητησα απο μια κοπελα που γνωρισα εχθες! στη σχολη τον αριθμο της και μονο και ολα οκ...προηγηθηκαν και κατι αλλα βεβαια με εξυπηρετησε με το αμαξι αλλα ηταν καθ ολα ανοιχτη και ομιλητικη 

χαχαχα βιαστηκα και σκονταψα!

Καλα σε βλέπω εσενα. Θα το γλεντήσεις το σκ. Που θα το πας το κοριτσι?

Δημοσ.

προνομιο θαρρω να πω

Το θεωρώ γελοίο να ζητάς/δίνεις fb xD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...