Ghost_Rider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα σε βλέπω εσενα. Θα το γλεντήσεις το σκ. Που θα το πας το κοριτσι? δυστυχως απο βδομαδα το σκ τοσο εκεινη οσο κ εγω δεν... Το θεωρώ γελοίο να ζητάς/δίνεις fb xD παρομοιως
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Aπο το πανεπιστημιο ηταν καλη φαση για γκομενοδουλειες ειδικα κατι ΑΣΟΕΕ κάτι Παπιά που ειχε πολύ κοσμο... ειδικα το ναυτιλιακών σπουδών ή το διεθνων και ευρωπαϊκων χαχα μια φορα είχαμε πάει 4 άκυροι μαντράχαλοι μας κοιταζαν ολες με γουρλωμένα μάτια μερικες γελουσαν ειχαν καταλαβει ότι σκάσαν μυτη οι σαρδανάπαλοι να κανουν τις μαλακιες τους και τα πεσιματα. Το καλυτερο βεβαια είναι σε πιο αναμεικτο τμημα διπλα από κοριτσοπαρέα όμως. Στα παρτυ γινοταν της πουτανας. Αξέχαστες εποχές. 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Aπο το πανεπιστημιο ηταν καλη φαση για γκομενοδουλειες ειδικα κατι ΑΣΟΕΕ κάτι Παπιά που ειχε πολύ κοσμο... ειδικα το ναυτιλιακών σπουδών ή το διεθνων και ευρωπαϊκων χαχα μια φορα είχαμε πάει 4 άκυροι μαντράχαλοι μας κοιταζαν ολες με γουρλωμένα μάτια μερικες γελουσαν ειχαν καταλαβει ότι σκάσαν μυτη οι σαρδανάπαλοι να κανουν τις μαλακιες τους και τα πεσιματα. Το καλυτερο βεβαια είναι σε πιο αναμεικτο τμημα διπλα από κοριτσοπαρέα όμως. ειμαι αποφοιτος φιλοσοφικης οποτε εχω αναλογη εμπειρια... γινονται πολυ καλα κονε στο πανεπιστημιο οντως 1
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 παντως να της ξαναστειλω δεν παιζει, πολυ αξια θα παρει και δεν λεει... αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας, ειχε την ευκαιρια της οπως προειπα εχω ξενερωσει με την φαση οποτε χλωμον Μια αλλαγη στον αερα... το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε γιαυτο λεω οτι μπορει και να ψιλο γουσταρει αν την ξαναπετυχω-που θα την ξαναπετυχω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος- θα χωθω... επειδη κυκλοφορω γενικα, καπου θα την πετυχω, αν ειναι με γυναικοπαρεα θα παω και θα χωθω ευκολα.... στο μαγαζι θα πηγαινω παντως, και θα παω και με θυληκο λιαν συντομως ως payback time Plot twist Τοτε συνεχισε να πηγαινεις να παιρνεις τον καφε σου απο κει, λεγε ενα γεια, αν δε βαριεσαι ανοιγε και καμια κουβεντα που και που για τα νεα σας ή καμια μαλακια (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΤΟ ΣΕΚΣ γιατι θα κανει μπαμ απο χιλιομετρα) και αν ενδιαφερθει με τον καιρο και το επαιζε δυσκολη θα το καταλαβεις. Αν οχι, εσυ απλα πινεις το καφεδακι σου και κλαιν μαιν. Τι ειχες τι εχασες. Στην τελικη μπορει να γινετε και φιλαρακια αυτο θα κανω.... 5
anwnymh29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεωρώ γελοίο να ζητάς/δίνεις fb xD Να το ζητας ναι ειναι γελοιο. Αν ομως μαθεις ονομα θα την κανεις την βολτα σου και απο εκει "Ουπς!!Σε βρηκα τυχαια μωρε και ειπα να σου στειλω αιτημα"
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι αποφοιτος φιλοσοφικης οποτε εχω αναλογη εμπειρια... γινονται πολυ καλα κονε στο πανεπιστημιο οντως Εννοείται και ξέρεις οι περισσοτερες πηγαιναν ψημένες σε αυτά τα πάρτι οποτε αμα της άρεσες και λιγο δεν θα ειχες πολλη δουλειά μέχρι να την καταφερεις. Τι γινοταν στα πάρτυ της δαπ ρε φιλε. Το αδιαχωρητο. Πωπω τα θυμαμαι τωρα όλα αυτά 10 χρονια πριν. Παμε για κανα μεταπτυχιακο?
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μια αλλαγη στον αερα... Plot twist μπραβο που εχασες τοσο χρονο.. ειπα οτι με ενδιαφερει αν και εχω ξενερωσει... εν ολιγοις θα δω τι θα κανω... ελεος Εννοείται και ξέρεις οι περισσοτερες πηγαιναν ψημένες σε αυτά τα πάρτι οποτε αμα της άρεσες και λιγο δεν θα ειχες πολλη δουλειά μέχρι να την καταφερεις. ειναι Numbers game καθαρα... στο τμημα μου επαιζε 7 γυναικες 3 ανδρες περιπου...
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κανενα θεμα, απλα λεω την αληθεια.... θεωρω πως φιλια ανδρα-γυναικας δεν υπαρχει... καποτε καπου ενας απο τους 2 ειδε τον αλλον διαφορετικα... τωρα αν θελετε να τρεφετε αυταπατες.... Βασικά, αν δε μπορείς να είσαι μπροστά στις πολύ φίλες γυναίκες όπως είσαι με τους πολύ φίλους άντρες τότε έχεις de facto θέμα. Όχι εσύ σαν άτομο, τα κοινωνικά σου arrangements. Καλά η μόνη είμαι που δίνει κινητό;;;;; Μόνο σε μένα δεν έχεις δώσει;;; 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω γενικα τι καπνο φουμαρει αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας, ειχε την ευκαιρια της , Είσαι πολυ σκληρός .. Μα γιατί ? Δώσε της μια ευκαιρία ακόμη , το κορίτσι υποφέρει 3
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πωπω 7 γυναικες 3 άνδρες. Φανταζομαι έβρισκες παρέα για πλάκα. Ειχαμε έναν τρομερο τύπο στη σχολή ο οποιος ηταν πεφτουλας με ολη τη σημασια της λεξης αλλα ο τυπος τον ξερω ακομα ηταν εξυπνος δραστήριος και δυναμικος τωρα έχει ανοιξει δικιά του επιχειρηση σε ένα νησι ένα μπάρ μαγαζι και το δουλεύει. Ένα βραδυ είμασταν σε ένα πάρτυ και το επαιζε ισπανος φοιτητης και πηγε μια στο αμαξι και το κάνανε ένα άλλο βραδυ είχαμε πάει στο Γκαζι και λεει παιδια ηδη εχω φάει 3 χυλοπιτες αποψε τι πραγμα είναι αυτό???? αλλα θα ανεβω θα ανεβω θα ανακάμψω χαχα είχαμε πεθανει στο γέλιο. Πολύ χαβαλές. Αυτος ειχε σκάσει μια μερα μυτη και στη φιλοσοφικη (για μαθημα) χαχα είχαμε παει και εμεις τσιμπησε και από εκει το κινητο του ερχεται μετα από κανα μισάωρο στο διπλα αμφιθεατρο λεει μαγκες εγω το χρέος μου το εκανα για σημερα! Για να καταλαβουν κάποιες τι σημαινε πέφτουλας δεν έχουν δει τιποτα ακομα. Τιποτα. 1
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για να καταλαβουν κάποιες τι σημαινε πέφτουλας δεν έχουν δει τιποτα ακομα. Τιποτα. Δε θέλω ηττοπάθεια. Με τον καιρό θα το διορθώσουμε κι αυτό! 2
bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά η μόνη είμαι που δίνει κινητό;;;;; Μάλλον, γιατί 9 στις 10 ζητάνε FB για "screening".
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον, γιατί 9 στις 10 ζητάνε FB για "screening". Λες και είναι το FBI -.-
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τα διαβασα ολα γιατι βαριεμαι αλλα σκεφτηκε κανεις την πιθανοτητα να εχει καποιον; Ξερω οτι κοροιδευετε το "εχω σχεση". Αλλα οταν καποιος οντως εχει σχεση τι πρεπει να πει; Να το κρυψει και να γινουν τα πραγματα χειροτερα; Η να σας κατσει και μετα να την λετε π@@ανα που κερατωνει τον γκομενο; 1
livefreeordie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τα διαβασα ολα γιατι βαριεμαι αλλα σκεφτηκε κανεις την πιθανοτητα να εχει καποιον; Ξερω οτι κοροιδευετε το "εχω σχεση". Αλλα οταν καποιος οντως εχει σχεση τι πρεπει να πει; Να το κρυψει και να γινουν τα πραγματα χειροτερα; Η να σας κατσει και μετα να την λετε π@@ανα που κερατωνει τον γκομενο; Λες <<εχω σχεση>> και το ξεκοβεις μια για παντα. Δυσκολο εεε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις