george_gr1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ξερει οσο χρειάζεται ώστε αν σε γούσταρε να σε εκανε accept με τη μια και στο καπακι να κερνούσε καφε τις φίλες της και θα τους εξιστορούσε οτι τη πρόλαβες πριν σε ψάξει αυτη να σου στειλει αίτημα. Αυτο ομως δε σημαίνει οτι δεν εχεις καμια ελπιδα, αν θες δοκιμάζεις παλι face to face αλλιως πας για αλλου. Επίσης αν ησουν μαλακας στα μάτια της τοτε θα φύτρωνε μπάλες και θα σου έριχνε χυλόπιτα στα ίσια. Ειναι δυνατόν ποτε εσυ ο ντόμπρος να πεις σε μια κοπέλα που στη πεφτει ήρεμα και όμορφα, οχι δε σε γουστάρω γιατι δε μ αρεσει η μούρη σου; Πρεπει να εισαι άχρηστος για να στο πει μια γυναικα αυτο, ειδικα αν σε γνωρίζει έστω και τοσο και λιγο
JohnG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι αποφοιτος φιλοσοφικης οποτε εχω αναλογη εμπειρια... γινονται πολυ καλα κονε στο πανεπιστημιο οντως Φίλε μου, γράφτηκαν 14 σελίδες δηλαδή περίπου 200 μηνύματα. Έβγαλες άκρη? Είμαι σίγουρος πως όχι. Τώρα θα σου προτείνω τη δική μου λύση. Να καθίσεις μόνος σου να σπάσεις το μυαλό σου να καταλάβεις την κατάσταση. Αν στο τέλος καταλήξεις κάπου θα είσαι σίγουρος για αυτό. Μην ακούς τις γνώμες των άλλων. Αν έχεις την αντοχή, ρώτησε την ίδια, αλλά με πραγματικό σκοπό να μάθεις τι σκέφτηκε. Μετά από αυτό θα έχεις μάθει αρκετά για όλο τον κόσμο. Σημείωση, εξαιρετικά δύσκολο. Και γω που σου το λέω εξαιρετικά δύσκολο θα μου φαινόταν.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω..14 σελιδες και κανεις δεν εγραψε το αυτονοητο. Να εχει ηδη η τυπισσα φιλο. 2
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Είσαι πολυ σκληρός .. Μα γιατί ? Δώσε της μια ευκαιρία ακόμη , το κορίτσι υποφέρει αχχαχα θεος . Το τι ειπωθηκε παλι ρε μλκ δεν υπαρχει . Τοπικ με γκομενικα στο insomnia θα πρεπει να διδασκεται στις υποκριτικες σχολες ως υποδειγμα κωμωδιας η' τραγωδιας αναλογα πως το βλεπει κανεις . Τα εκανα copy paste σε κατι φιλους και ειχαμε κλαψει . Ας μου εξηγησει καποιος απο τους αντρες τους πολυ εμπειρους που πηραν θεση , αν εβγαινε καθε βραδυ και του την επεφταν 5 γκομενες στο μαγαζι καθε φορα δεν θα την εβλεπε ?Εγω παω στοιχημα την πρωτη εβδομαδα ουτε καν θα γυριζε να κοιταξει οτιδηποτε δεν εμπαινε στην κατηγορια -αρα. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τις πολυ ωραιες γυναικες και την βλεπουνε και πολυ καλα κανουν απολυτα φυσιολογικο ειναι .Τι ψωνισμενες και καβαλημενες λετε ? Αυτο που δεν ειναι φυσιολογικο ειναι να την βλεπουν οι του μετριου και κατω . Αυτο ηθελα να πω συνεχιστε εχουν πολυ ενδιαφερον τα οσα λετε ,να μαθει και το κοινο πως να βγαζει γκομενα οχι τιποτα αλλο Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13 6
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Που να δειτε εμεις οταν τα κάνουμε τι γέλιο ριχνουμε οσο για το αν τη δει κάποια γκομενα ή οχι εντάξει και τι να κάνουμε τωρα? να μην της την πέσεις για να μην τυχον τη δει? οι ωραιες πάντα ετσι θα ειναι θα έχουν εγωϊσμο οσες έχουν υπερβολικο ειναι δικο τους προβλημα οχι δικο μου.
g_alkis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα πάμε https://www.youtube.com/watch?v=Y9LMmqvjTF0 Συνεχίστε
parlapipas25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Και στο εξωτερικο οι αντρες τοσο μουνοδουλοι ειναι η μονο οι Ελληνες ειναι ετσι; 2
livefreeordie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρεσει παντως που καποιοι συνεχιζετε να ειστε κολλημενοι σε αυτο που ειπαμε για το ''καβαλημενες''. Λες και δεν υπαρχουν εκει εξω ενα σωρο ψωνισμενες και σας κανει εντυπωση. Και ψωνισμενοι φυσικα! Οπότε ειτε που ανηκετε σε αυτην την κατηγορια κι εσεις και σας φαινονται νορμαλ τετοιες συμπεριφορες γιατι τις εχετε υιοθετησει κι εσεις ή ζειτε στον κοσμο σας. Δεν εξηγειται αλλιως! Κι αντε οι γυναικες,γυναικεια αλληλεγγυη πες. Για τους αντρες που το παιρνετε και τοσο προσωπικα ,τι συμπερασμα να βγαλουμε;
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κανεις δεν γαμησε περιμενοντας το facebook... 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κανεις δεν γαμησε περιμενοντας το facebook... δεν αμφιβαλλω, και δεν περιμενω το facebook, απλα ηθελα ερμηνια για την κουβεντα που μου εκανε προχθες... υ.γ. πηγα για πρωινο καφε και δεν ηταν , μαλλον δουλευει απογευμα.. να παω για εφοδο και απογευματινο καφε? εννοειται κυριλε, ξυρισμενος γυαλισμενος και τα σχετικα?
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αμφιβαλλω, και δεν περιμενω το facebook, απλα ηθελα ερμηνια για την κουβεντα που μου εκανε προχθες... υ.γ. πηγα για πρωινο καφε και δεν ηταν , μαλλον δουλευει απογευμα.. να παω για εφοδο και απογευματινο καφε? εννοειται κυριλε, ξυρισμενος γυαλισμενος και τα σχετικα? Πρωινός καφες απογευματινος καφες εσύ πρέπει να κάνεις τον μεγαλύτερο τζίρο στο μαγαζί Το καλύτερο είναι να την ρωτήσεις αν έχει φίλο γιατί αν έχει τσάμπα η όλη ιστορία.
g_alkis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αμφιβαλλω, και δεν περιμενω το facebook, απλα ηθελα ερμηνια για την κουβεντα που μου εκανε προχθες... υ.γ. πηγα για πρωινο καφε και δεν ηταν , μαλλον δουλευει απογευμα.. να παω για εφοδο και απογευματινο καφε? εννοειται κυριλε, ξυρισμενος γυαλισμενος και τα σχετικα? Στήσε καραούλι 24/7
Προτεινόμενες αναρτήσεις