Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α πες το γιατί αυτό αλλάζει τις πιθανότητές σου

δεν θεωρω οτι χρειαζομαι αυτοκινητο για να ριξω γκομενα, αυτο ικανοποιει τα "γουστα" εμου και του αδερφου μου....

λαδι να εχεις μαζι...καλημερα :) :) :)

30 χιλ χλμ τωρα ολα καλα, μιλαω για το 2.0 τσι... το προσεχουμε ομως και γενικα ειμαι ¨ψειρας".... αν και αυτοκινητιστικα προτειμω την φιλοσοφια των ιαπωνων

• Like 1
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δηλαδη ακομη και αν μιλατε περι ανεμων και υδατων μια π..α θα πρεπει να της την δωσεις πριν φυγεις μην φανεις και αξεστος.

Κλαίω  :D  :D

• Like 2
Δημοσ.

εγω θα επαιρνα το κουπρακι μου, θα πηγαινα μια γυρα σε καμια πλατεια κ αμα δεν καμακωνα τιποτα

θα πηγαινα στουντιακι με ενα 50αρικο θα εκανα τη δουλεια μου  

απλα + τιμια !  :ph34r:  B)

DDevil approves this post!  :cry:  :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα επαιρνα το κουπρακι μου, θα πηγαινα μια γυρα σε καμια πλατεια κ αμα δεν καμακωνα τιποτα

θα πηγαινα στουντιακι με ενα 50αρικο θα εκανα τη δουλεια μου  

απλα + τιμια !  :ph34r:  B)

γενικα σχεσεις κανω, πριν 1 μισι μηνα χωρισα, απλα αυτη μου ειχε κανει το "κλικ" γιαυτο και αρχισαμε εδω μεσα την αμπελοφιλοσοφια :D

• Moderators
Δημοσ.

@Devil 

μπερδευεις τον τροπο με τον οποιο γνωριζεις καποιον και τον τροπο με τον οποιο την πεφτεις σε καποιον. Μπορει να γνωρισεις καποιον μεσα σπο το ινσομινα (υπαρχουν αρκετα παραδειγματα οπως Mary-Parsifal), μπορεις απο τιντερ, μπορει σε κλαμπ, στη βιβλιοθηκη , στο γυμνσατηριο , στη παραλια, στο νοσοκομειο (happened), μπορει στο πιο ακυρο μερος την πιο ακυρη στιγμη αυτο δεν εχει ομως καμια σχεση με το τι θα κανεις μετα

Και για να το κανω πιο ξεκαθαρο εξηγουμε γνωριζεις μια τυπισα στη βιβλιοθηκη μιλατε κομπλε πας σπιτι και μετα κανεις τα παντα για να την βρεις στο φβ να της στειλεις να της πεις να βγειτε . Αρα βλεπεις η βιβλιοθηκη ειναι το πως την γνωρισες και το φβ το πως της την επεσες.

ΥΓ: δεν αναφερομαι σε σενα συγκεριμενα 

• Like 4
Δημοσ.

DDevil approves this post!  :cry:  :cry:  :cry:

Φιλε μου ωραιο παιχνιδι να γινει και εγω ειμαι μέσα παντού. Ελευθερος ειμαι παιδια σκυλια δεν έχω

κυριλέ. B)

Και για μάτι ακομα μέσα θα ημουν!

@Devil 

μπερδευεις τον τροπο με τον οποιο γνωριζεις καποιον και τον τροπο με τον οποιο την πεφτεις σε καποιον. Μπορει να γνωρισεις καποιον μεσα σπο το ινσομινα (υπαρχουν αρκετα παραδειγματα οπως Mary-Parsifal), μπορεις απο τιντερ, μπορει σε κλαμπ, στη βιβλιοθηκη , στο γυμνσατηριο , στη παραλια, στο νοσοκομειο (happened), μπορει στο πιο ακυρο μερος την πιο ακυρη στιγμη αυτο δεν εχει ομως καμια σχεση με το τι θα κανεις μετα

Και για να το κανω πιο ξεκαθαρο εξηγουμε γνωριζεις μια τυπισα στη βιβλιοθηκη μιλατε κομπλε πας σπιτι και μετα κανεις τα παντα για να την βρεις στο φβ να της στειλεις να της πεις να βγειτε . Αρα βλεπεις η βιβλιοθηκη ειναι το πως την γνωρισες και το φβ το πως της την επεσες.

ΥΓ: δεν αναφερομαι σε σενα συγκεριμενα 

Σε αυτο που λες συμφωνω και εχεις και δικιο. Ειναι φλωριά αν και ... αν ο τύπος ή η τυπισσα ειναι γενικοτερα κομπλέ εγω δεν θα χαλιομουν απο αυτο εντάξει ανθρωπος ειναι ντράπηκε ειχε άγχος επέλεξε πιο ασφαλη τροπο.... γιατι να τον μαυρισεις για αυτο και μονο?

η συγκεκριμενη ομως περιπτωση ειναι εργασιακά περιβάλλοντα. Κατσε εγω ξυπνησα με καύλα πες να κάνω καμάκι και πλάκα η τυπισσα ομως μπορει να έχει προβλημα στη δουλειά της. Εγω το σκεφτομαι και αυτο οπως και ο φιλος απο οσο καταλαβα που ανοιξε το θρέντ. Ειναι εξαιρεση. Γενικα αυτο που λες πρεπει να ισχυει την ειδες μιλησατε σ αρεσε ... επιτοπου ουτε καν κινητο .... πάμε για καφε? εχεις χρονο? ή αν δεν εχει δινει κινητο να κανονισετε αλλη μερα. Και εγω παλιοτερα σε μια καφετερια ειχα πάρει ενα χαρτάκι ειχα γραψει αριθμο τηλέφωνου και το ειχα δωσει καθως εφευγα σε αυτην που κοιταζομασταν. Με πηρε το βραδυ κανονικα. αΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΔΟΥΛΕΙΑς δεν μπορεις να τα κανεις αυτα τοσο ευκολα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν της δημιουργεις προβλημα γιατι δεν ειναι αυτη υπευθυνη για το τι κανουν οι πελατες. Αν ηταν ο γκομενος της και πηγαινε καθε λιγο και λιγακι και χαμουρευοταν ναι αλλα αν ο αλλος της την πεσει δεν φταιει αυτη. Και στην τελικη παιρνεις ενα χαρτακι γραφεις τηλεφωνο και ονομα το δινεις και αν θελει στελνει ουτε προβληματα δημιουργεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν της δημιουργεις προβλημα γιατι δεν ειναι αυτη υπευθυνη για το τι κανουν οι πελατες. Αν ηταν ο γκομενος της και πηγαινε καθε λιγο και λιγακι και χαμουρευοταν ναι αλλα αν ο αλλος της την πεσει δεν φταιει αυτη. Και στην τελικη παιρνεις ενα χαρτακι γραφεις τηλεφωνο και ονομα το δινεις και αν θελει στελνει ουτε προβληματα δημιουργεις.

Ναι εντάξει το έχω κανει και εγω αυτο που λες. Αν ομως γυρισει και πει το αφεντικο γιατι τον άφησες να συνεχιζει? εσυ τι θα πεις το εκανα απο ευγενεια? ένα χέσιμο θα το φάς παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι τον αφησα να ερθω να μου δωσει ενα χαρτι? Γιατι δεν ειμαι ο Kylo Ren να μπορω να τον σταματησω απο αποσταση. Ειναι το ιδιο χαζη απαντηση οσο και η ερωτηση. Ξανα λεω δεν ειναι αυτη υπευθυνη για τις πραξεις τον πελατων.

ΔΗλαδη αν εσυ πας σε μια καφετερια και δωσεις ενα χαρτι στη σερβιτορα φταιει αυτη? ΤΙ θα μπορουσε να κανει?

• Like 2
Δημοσ.

τελικα το θεμα ανοιξε λογω θιγμενου εγωισμου ; (χυλοπιτα κρυα) 

ειπαμε δεν εχω θεμα με τις χυλοπιτες, το θεμα ειναι οτι δεν μου την εριξε :D απλα κρυβοταν... και μπορει και να θελει εστω κ λιγο, γιατι με κοιτουσε καπως, απλα ειναι γυναικα κ δεν βγαζεις ακρη

Δημοσ.

ειπαμε δεν εχω θεμα με τις χυλοπιτες, το θεμα ειναι οτι δεν μου την εριξε :D απλα κρυβοταν... και μπορει και να θελει εστω κ λιγο, γιατι με κοιτουσε καπως, απλα ειναι γυναικα κ δεν βγαζεις ακρη

Ρωτα ξεκάθαρα οπως ειπαμε χθες. Τωρα το αλλο οτι δεν στο εδειξε στα ισια κτλπ απο τη στιγμη που ειναι απορριψη σε ενδιαφερει αν ειναι έμμεση ή αμεση? εμενα δεν θα με ενδιεφερε παντως.

Δημοσ.

Είναι μια  που δουλευει σε ενα καφε , την οποια γλυκοκοιταω και εχει παρει το μυνημα. Παραγγελνω καφε στο χερι ομως και φευγω χωρις πολλα πολλα.. πριν κανενα μηνα την βλεπω εξω με μια φιλη της σε ενα μαγαζι, κοιταζομαστε για 2-3 δευτερα οποτε "με καταλαβε", παω την αλλη μερα και περνω καφε απο το καφενειο, της πιανω την κουβεντα αν ησουν χθες εκει κλπ, και συστηνομαστε ονομαστικα.... μια δυο μερες μετα την βρησκω στο φβ μεσω ενος φιλου που ξερει τους παντες :P και της στελνω μηνυμα μαζι με add για να βγουμε να γνωριστουμε.. το εκανα γιατι δεν ηθελα να προξενησω προβλημα στην δουλεια της αν το ελεγα απο κοντα... εδω και ενα μηνα σιγη, το αιτημα δεν το δεχτηκε ουτε απαντησε στο μηνυμα, παω χθες ομως να παρω καφε και την λεω με το ονομα της και μου λεει να της θυμησω το δικο μου.. της απανταω και μου λεει μου ειχες στηλει μηνυμα στο φβ? απανταω χωρις πολλα πολλα ενα ναι εγω ημουν αλλα δεν το συνεχισα επιτηδες, γιατι εχω και μια αξιοπρεπεια.... αν θελει ξερει ποιος ειμαι ας μου στειλει..

δουλευει σε καφε, νομιζεις οτι εχει παρει το μηνυμα χωρις ομως να της εχεις δωσει σημασια.

2 φρεντο εσπρεσο με κανελα, ζαχαρη κ πυροτεχνηματα σε εντονο τονο, ζητας ;

τη βλεπεις εξω ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ να της μιλησεις αλλα σε καταλαβε..οχι οτι εψαχνε το σερβιτορο πχ.

μετα ψαχνεις το φβ χωρις να σου εχει πει να τη βρεις κ να την "ενοχλησεις"...αρα επιβεβαιωνεις ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΣ...

σε κλανει φυσιολογικοτητα γιατι με κοτες δεν εχει να πει κατι μια τυπισσα που δεχεται το πεσιμο σε τοσο γρηγορο βαθμο

οσο το κουπρα σου φτανει τα 0-100 (ναι, για τα 6.5 δευτερα λεω)

τελικα ερχεσαι εδω, παριστανεις το παγωνι ενω εισαι κοτοπουλο κ απορεις για τις γυναικες.

φυσικα πετας το μπαλονι της αξιοπρεπειας στον ουρανο κ περιμενεις να το σκασει κανενα πουλακι.

τα φιλια μου, ριξε κανενα τσαγακι με το κουπρακι & ασε τα γκομενικα.  :-D

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...