Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν κρυβεται εσυ απλα εθελοτυφλείς. 

ισως ναι... κατα την δικη σου γνωμη ομως, γιατι με ρωτησε προχθες  αν ημουν εγω που της εστειλα μηνυμα και οτι δεν με καταλαβε ποιος ημουν?

Ρωτα ξεκάθαρα οπως ειπαμε χθες. Τωρα το αλλο οτι δεν στο εδειξε στα ισια κτλπ απο τη στιγμη που ειναι απορριψη σε ενδιαφερει αν ειναι έμμεση ή αμεση? εμενα δεν θα με ενδιεφερε παντως.

θα δω πως θα το χειριστω μυστη μου... :D λεω να παω για καταδρομικη ή το απογευμα ή κλασσικα μια απο τις επομενες μερες :D

δουλευει σε καφε, νομιζεις οτι εχει παρει το μηνυμα χωρις ομως να της εχεις δωσει σημασια.

2 φρεντο εσπρεσο με κανελα, ζαχαρη κ πυροτεχνηματα σε εντονο τονο, ζητας ;

τη βλεπεις εξω ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ να της μιλησεις αλλα σε καταλαβε..οχι οτι εψαχνε το σερβιτορο πχ.

μετα ψαχνεις το φβ χωρις να σου εχει πει να τη βρεις κ να την "ενοχλησεις"...αρα επιβεβαιωνεις ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΣ...

σε κλανει φυσιολογικοτητα γιατι με κοτες δεν εχει να πει κατι μια τυπισσα που δεχεται το πεσιμο σε τοσο γρηγορο βαθμο

οσο το κουπρα σου φτανει τα 0-100 (ναι, για τα 6.5 δευτερα λεω)

τελικα ερχεσαι εδω, παριστανεις το παγωνι ενω εισαι κοτοπουλο κ απορεις για τις γυναικες.

φυσικα πετας το μπαλονι της αξιοπρεπειας στον ουρανο κ περιμενεις να το σκασει κανενα πουλακι.

τα φιλια μου, ριξε κανενα τσαγακι με το κουπρακι & ασε τα γκομενικα.  :-D

φιλε δεν ξερεις προσωπα και καταστασεις, οταν την ειδα στο μαγαζι δεν μπορουσα να προσεγγισω για αλλους λογους που δεν ειναι της παρουσης...

σε ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι αυτη σε αντιθεση με σενα την στιγμη της γνωριμιας δουλευε και μπορει να ειχε αλλα 100 πραγματα στο μυαλο της.

Αλλη εξηγηση ειναι οτι ηθελε επιβεβαιωση οτι υπαρχουν εσυ ησουν η κοτα. 

Μπορει οντως να μην σε θυμοταν/ηταν σιγουρη

Who cares? Αν ηθελε να το λεβιε απο την κουρασα σου θα σε θυμοταν και θα εστελνε οποτε βρες αλλη για να βαλεις την αντλια σου!

Δημοσ.

και προσοχη δεν ειπα οτι το χειριστηκα ολοσωστα, ομως η κατασταση ηταν και ειναι "περιεργη" και γιαυτο εκανα οτι μπορουσα... ειδωμεν..

καλα ρε 17 σελιδες για αμπελοφιλοσοφιες βγαλαμε? τι ειστε εσεις :D

Γιατι αυτη σε αντιθεση με σενα την στιγμη της γνωριμιας δουλευε και μπορει να ειχε αλλα 100 πραγματα στο μυαλο της.

Αλλη εξηγηση ειναι οτι ηθελε επιβεβαιωση οτι υπαρχουν εσυ ησουν η κοτα. 

Μπορει οντως να μην σε θυμοταν/ηταν σιγουρη

Who cares? Αν ηθελε να το λεβιε απο την κουρασα σου θα σε θυμοταν και θα εστελνε οποτε βρες αλλη για να βαλεις την αντλια σου!

ναι , απλα πιστευω οτι εστω και λιγο "ψηνοταν".. τεσπα θα το κυνηγησω αλλιως δεν ειμαι και κανας στερημενος :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προφανως ψηνοταν οπως η μπριζολα με μεγενθυτικο φακο το χειμωνα στην Εσθονια. (δεν εχουμε ηλιο εδω το χειμωνα)

• Like 3
Δημοσ.

Προφανως ψηνοταν οπως η μπριζολα με μεγενθυτικο φακο το χειμωνα στην Εσθονια. (δεν εχουμε ηλιο εδω το χειμωνα)

το γεγονος οτι εσυ εισαι δρακουμελ δεν σημαινει οτι δεν ψηνοταν :P 26 ειμαι εχω καταλαβει λιγακι πως ειναι οταν σε κοζαρει καποια.... ειμαι και ψηλος, ισως γιαυτο :P

φιλικα ολα αυτα στο πλαισιο καζουρας ε :D

Δημοσ.

μηπως σε γουσταρει απο τοτε στο κλαμπακι η χοντρουλα φιλη της κ δεν μπορει να εκδηλωθει ;;;;;;;  :-D

Δημοσ.

Ρε συ θα με πνίξεις :-D :-D :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

μηπως σε γουσταρει απο τοτε στο κλαμπακι η χοντρουλα φιλη της κ δεν μπορει να εκδηλωθει ;;;;;;;  :-D

δεν ηταν σε κλαμπακι, μακρινο πανηγυρι φαση ηταν σε ενα κατσικοχωρι, αλλα νομιζω το τεμαχιο η φιλη της ηταν εξισου ομορφη, οχι ομως στο ιδιο βεληνεκες :D

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω να εχει, την ειδα με κοπελα προ καιρου σε αλλο μαγαζι.. το θεμα ειναι οτι κανει και ωραιο καφε, και πινω αρκετους καθε μερα λογω φορτου εργασιας :P

ε αφού την είδες με μια φίλη της, τότε σίγουρα είναι single

• Like 1
Δημοσ.

ε αφού την είδες με μια φίλη της, τότε σίγουρα είναι single

και εγω το πιστευω, γι αυτο μιλαμε τοσες σελιδες εδω...

εσυ γιατι πιστευεις να με ρωτησε αν ημουν εγω που εστειλα το μηνυμα?

• Like 1
Δημοσ.

1) σε αποφεύγει επειδή έχει σχέση

2) σε αποφεύγει γιατί έχει τα ψυχολογικά της

3) δεν σε αποφεύγει, αλλά ντρέπεται/κομπλάρει

4) παίζει κάτι με άλλον/άλλους

αυτα σκεφτομαι κι εγω...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...