*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 5) ενδιαφέρεται μόνο να κάνει την δουλίτσα της and nothing more 6) δεν θέλει κάποιον στη ζωή της αυτόν τον καιρό - single life FTW 7) θεωρεί την γάτα της πιο όμορφη από σένα 9
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 το γεγονος οτι εσυ εισαι δρακουμελ δεν σημαινει οτι δεν ψηνοταν 26 ειμαι εχω καταλαβει λιγακι πως ειναι οταν σε κοζαρει καποια.... ειμαι και ψηλος, ισως γιαυτο φιλικα ολα αυτα στο πλαισιο καζουρας ε δεν το ειπα γιατι μ'αρεσει το σκοταδι (λειτουργω με ηλιο εγω λες και ειμαι φωτοβολταικο) απλα για να δειξω οτι δεν ψήνεται γιατι ακομη και στη χαβαι να εισαι με μεγενθυτικο φακο μπριζολα δεν ψηνεις ποσο μαλιστα οταν δεν εχεις καν ηλιο 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το ειπα γιατι μ'αρεσει το σκοταδι (λειτουργω με ηλιο εγω λες και ειμαι φωτοβολταικο) απλα για να δειξω οτι δεν ψήνεται γιατι ακομη και στη χαβαι να εισαι με μεγενθυτικο φακο μπριζολα δεν ψηνεις ποσο μαλιστα οταν δεν εχεις καν ηλιο χαχα ναι ενταξει μπορει και να μην με γουσταρει, αλλα τα "μηνυματα" ηταν promising.... τελος παντως θα δουμε, αν υπαρχει εξελιξη θα ενημερωσω, χαρην της συζητησης
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 opcorsa για αυτο κινησου λιγο αμεσα για να το λήξουμε
duende Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κυπριακο το κανατε η τυπισσα δε γουσταρει/δεν ενδιαφερεται/whatever. μπορει να εχει γκομενο, μπορει να της τη πεφτουν καθημερινα και να μη δινει σημασια, μπορει και να εχει αλλες σκοτουρες στο κεφαλι απο το να ασχολειται με τα friend request που της στελνει ο καθενας. αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ@ριολα, ψωναρι η οτιδηποτε προς topic starter, 18 σελιδες να μοιρολογας γιατι δε σε εκανε add, αυτο δυστυχως λεει πολλα.. ελπιζω η εμφανιση η τα γκαφρα σου να το σωζουν, αλλιως κλαφτα 2
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 opcorsa για αυτο κινησου λιγο αμεσα για να το λήξουμε θα δουμε γιατι πρπει να καταστρωσω σχεδιο, και εχω στην μεση και δουλεια-σπουδες κλπ οποτε τρεχω και δεν φτανω... πολυασχολος κυνηγος γαρ κυπριακο το κανατε η τυπισσα δε γουσταρει/δεν ενδιαφερεται/whatever. μπορει να εχει γκομενο, μπορει να της τη πεφτουν καθημερινα και να μη δινει σημασια, μπορει και να εχει αλλες σκοτουρες στο κεφαλι απο το να ασχολειται με τα friend request που της στελνει ο καθενας. αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ@ριολα, ψωναρι η οτιδηποτε προς topic starter, 18 σελιδες να μοιρολογας γιατι δε σε εκανε add, αυτο δυστυχως λεει πολλα.. ελπιζω η εμφανιση η τα γκαφρα σου να το σωζουν, αλλιως κλαφτα αληθεια τωρα? για το οτι δεν με εκανε αντ καταλαβες εσυ διαβαζοντας 18 σελιδες? περαστικα
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εσυ σε μια γκομενα που στην πεφτει στα χυμα θα της ελεγες δεν σε γουσταρω γιατι εισαι χοντρη με μεγαλη μυτη?Μην λεμε μαλακιες,πηρες το μηνυμα και πας παρακατω. φιλε μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα ναι... σε πληροφορω εχω βγει με κοπελα που δεν μου αρεσε, αλλα θεωρω τιμη που με πλησιασε, οχι μονο βγηκαμε αλλα κερασα και τα παντα... μετα ξεκοψα ομως με αυτην.... της εδωσα το μηνυμα... αλλα εδωσα μια ευκαιρια μπας και.... παντα δινω ευκαιρειες... οντως ειναι λιγο καπως παντως να μου το πει καταμουτρα , συμφωνοι..
astrosunnefo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως, ασχέτως απ' το αν ψήνεται ή δεν ψήνεται η κοπελίτσα (που είναι obvious), άλλη στάση θα περίμενα από κάποιον 26άρη πεπειραμένο μπλα μπλα. Ξεκινώντας απ' το ότι δεν θα άνοιγε τέτοιο νήμα. Όλο αυτό είναι στάση 15χρονου, και κρύβει issues. Κάτσε και δες τα μηνύματά σου απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ο νοών... νοείτω. 3
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως, ασχέτως απ' το αν ψήνεται ή δεν ψήνεται η κοπελίτσα (που είναι obvious), άλλη στάση θα περίμενα από κάποιον 26άρη πεπειραμένο μπλα μπλα. Ξεκινώντας απ' το ότι δεν θα άνοιγε τέτοιο νήμα. Όλο αυτό είναι στάση 15χρονου, και κρύβει issues. Κάτσε και δες τα μηνύματά σου απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ο νοών... νοείτω. οπως νομιζεις, μπορει και να ειναι ετσι, ψεμματα δεν λεω... κυριως γνωμες ηθελα να μαθω για την προχθεσινη συζητηση που ειχαμε με την κοπελα..
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αληθεια παντως,γιατι προσβαλεις μια κοπελα επειδη δεν σου εκατσε?Για αντρα που λες που δεχεται την αποριψη κτλ δεν μας τα λες καλα.Εχει κανει ολοκληρο θεμα ενα ακυρακι. Εσυ δινεις ευκαιριες,αλλοι οχι. Εσυ μπορει να βγαινεις και με πιο ασχημες κοπελες,αλλος εχει ενα στανταρ που αν δεν το περναει δεν βγαινει.Η τυπισα μπορει να ψαχνει μονο για μοντελο.Μαγκια της ,μπορει να μην δινει τον χρονο της αν ο αλλος δεν ειναι μοντελο.,Αυτα ειναι τα στανταρ της.Μαλακια της?Μπορει ,αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι.move on. δεν προσβαλλα κανεναν παντως... ολα τα αλλα ειναι οπως τα αναφερεις... ευχαριστω
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Λέω να παραγγείλω και φαΐ μετά τον καφέ, δεν πιστεύω να φύγετε ε? 6
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να γίνει στίκι και αυτό το θρεντ. Μερικές συμβουλές σώζουν!!! 2
ikaruga24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η χειροτερη δουλεια ειναι.. πρεπει να δεχεσαι το πεσιμο του καθε σαλιαρη. Μην παρεξηγηθειτε αγορια..αυτη ειναι η αληθεια. Το "δεχεσαι" εντος εισαγωγικων..εννοω να εισαι ευγενικη με τον καθε σαλιαρη. Λειτουργεί both ways με τη διαφορά ότι οι άντρες είμαστε πολύ πιο άνετοι και ίσα ίσα κιόλας είναι και κολακευτικά τα λόγια πεσιματος από μεγαλύτερες και μεγάλες γυναίκες. Τώρα για πιο λόγο σας χαλάει τόσο να σας την πέφτει ο κάθε σαλιαρης δεν μπορώ να το καταλάβω, ότι και να σας πει,ας είναι και χοντραδα. Το κακό που είναι;
eliasjuve Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Την πιο μεγάλη πλάκα έχουν αυτοί που θέλουν να αλλάξουν μυαλό στον άλλο με το ζόρι. 4
fastnq2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δουλευει σε καφε, νομιζεις οτι εχει παρει το μηνυμα χωρις ομως να της εχεις δωσει σημασια. 2 φρεντο εσπρεσο με κανελα, ζαχαρη κ πυροτεχνηματα σε εντονο τονο, ζητας ; τη βλεπεις εξω ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΣΤΗΣ να της μιλησεις αλλα σε καταλαβε..οχι οτι εψαχνε το σερβιτορο πχ. μετα ψαχνεις το φβ χωρις να σου εχει πει να τη βρεις κ να την "ενοχλησεις"...αρα επιβεβαιωνεις ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΣ... σε κλανει φυσιολογικοτητα γιατι με κοτες δεν εχει να πει κατι μια τυπισσα που δεχεται το πεσιμο σε τοσο γρηγορο βαθμο οσο το κουπρα σου φτανει τα 0-100 (ναι, για τα 6.5 δευτερα λεω) τελικα ερχεσαι εδω, παριστανεις το παγωνι ενω εισαι κοτοπουλο κ απορεις για τις γυναικες. φυσικα πετας το μπαλονι της αξιοπρεπειας στον ουρανο κ περιμενεις να το σκασει κανενα πουλακι. τα φιλια μου, ριξε κανενα τσαγακι με το κουπρακι & ασε τα γκομενικα. Tον δικασες με συνοπτικες διαδικασιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις