Haris San Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παλι καλα που το καταλαβες Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο... 5
anwnymh29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 "....με τα βιβλια στα χερια.." Μας αναψες ατιμε! 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παλι καλα που το καταλαβες Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο... χαχα τραγικο απλα, γενικα θεωρω οτι οι "ξενες" ειναι ανωτερες σε ολα, τουλαχιστον 2 που ειχα , η μια ηταν ερασμους εδω και τραβιομασταν κανα 3μηνο , η αλλη τουριστρια που καλοκαιρι παρα καλοκαιρι ειναι εδω... και οι 2 ΕΝΤΑΞΕΙ σε ολα τους... "....με τα βιβλια στα χερια.." Μας αναψες ατιμε! ευχαριστω, βγηκα μελετηρος τι να κανουμε.... "με το μπουφαν στους ωμους" που λεει και το τραγουδι 1
SoFiA11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ γρήγορα έγιναν όλα..μόνο το θρεντ μου φάνηκε σαν αιώνας 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ γρήγορα έγιναν όλα..μόνο το θρεντ μου φάνηκε σαν αιώνας καθολου γρηγορα δεν εγιναν , αυτη η ιστορια εχει 2 μηνες κοντα , απλα εσυ δεν διαβασες το θρεντ
censOred Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ είχα καψούρα με την Νινα και τον καφε της.Μέχρι και ραβασακι της εδωσα ώσπου συνειδητοποιησα οτι ειμαι ακομη ενας πελατης. 1
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ είχα καψούρα με την Νινα και τον καφε της. Μέχρι και ραβασακι της εδωσα ώσπου συνειδητοποιησα οτι ειμαι ακομη ενας πελατης. πικρα φιλε μου... καλοπιωτη η γκαζοζα :D (και στους 2 μας) 1
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 The_Judas ενώ καταλαβαίνω τι εννοείς, σκέφτομαι ότι ίσως δεν είναι τόσο "γαμάτο" μετά από τις πρώτες 200 φορές. Δλδ κι εγώ αν ακούσω 200 φορές "να κεράσω πιπέτο γλυκούλη;" ε δε θα 'ναι τόσο μαγικό όσο την πρώτη και είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να εξηγήσω σε άλλο άνδρα την αξία μετοχής της πίπας. Επιπλέον, σκέψου πόσοι όπελκόρσα πάνε κάθε μέρα στο Χ μαγαζί. Άνθρωποι που δε θα σου πρήζαν τα @@ στο δρόμο, επειδή ακριβώς έχουν μια αφορμή να σου μιλήσουν (την παραγγελία τους) το πιάνουν και του σκίζουν τα άντερα. Βάλε και τι ποσοστό από αυτούς μετά θα ανοίξουν κουβέντα (ή θρεντ) του στυλ "ενώ μου χαμογέλασε ενώ σέρβιρε τον φρέντο, όταν τη ρώτησα αν έπεσε απ' τον παράδεισο δεν απάντησε... πουτάνες". Με την ίδια λογική και το είσαι πλούσιος είναι δράμα γιατί μπορεί να σε κλέψουν.. ή το να είσαι έξυπνος μπορεί να σε κάνει μοναχικό ή το να είσαι ωραίος σε κουράζει γιατί μπορεί κάποιο να σε κοιτάνε και να σε φθονούν. Οταν όμως ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά, προφανώς το να είσαι ωραίος ή πλούσιος, κανει την ζυγαριά να γέρνει σε υπερθετικό βαθμό υπέρ της μιας πλευράς και κάνει τα αρνητικά να φαίνονται ασήμαντα έως γραφικά. Αυτό μου θυμίζει έναν διάλογο που άκουσα από κοπέλες... η μια έλεγε "αα εγώ δεν έχω πρόβλημα, εμένα κάθε φορά που βγαίνω έξω μου την πέφτει και κάποιος"... και η πιο μέτρια φίλη της προφανώς ήταν έτοιμη να την πλακώσει στο ξύλο με αυτά που άκουγε. Καταλαβαίνω και εγώ τις δυσκολίες, αυτές όμως ξεπερνώνται εύκολα. Σε τελική ανάλυση η σερβιτόρα στα περισσότερα μαγαζιά δεν κάθεται επί ώρες να μιλάει με τον πελάτη γιατί έχει και άλλες δουλειές. Υπάρχουν και κάφροι, αλλά δεν είναι μεγάλο το ποσοστό που θα κάνει ακραίες κινήσεις. Οι πιο πολλοί θα καταλάβουν μετά από λίγο τι παίζει και θα σταματήσουν αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά της γκαρσόνας είναι κοινωνική. Αν κάποια θέλει να δουλεύει σε υπόγειο, μακριά από τον κόσμο, χωρίς μακιγιάζ και προκλητικό ντύσιμο ώστε να μην διαφέρει από τις άλλες...υπάρχουν και τέτοιες δουλειές.
SoFiA11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καθολου γρηγορα δεν εγιναν , αυτη η ιστορια εχει 2 μηνες κοντα , απλα εσυ δεν διαβασες το θρεντ και ξαφνικά σου πέρασε;γιατί δεν απευθυνόσουν εδώ ευθύς εξαρχής κι έχασες δυο μήνες;
optimistic_83 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ είχα καψούρα με την Νινα και τον καφε της. Μέχρι και ραβασακι της εδωσα ώσπου συνειδητοποιησα οτι ειμαι ακομη ενας πελατης. Ειναι ξεπερασμενο το ραβασακι..Επρεπε να την ψαξεις στο FB(I)
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 opcorsa βλέπεις ότι είναι δυσκολο να κάνεις παιχνιδι εκει γυρω έχει και την άλλη κοντά εχει και πελάτες. Εισαι λιγο αποτομος. Θα μπορουσες να το πας πιο χαλαρα και απλα να ρωτήσεις στην αρχη πως τη λενε ... σιγα σιγα να της ελεγες καμια μερα σημερα σε βλεπω λιγο ακεφη ... η δουλεια πως παει κτλπ .... και μολις εβρισκες την καταλληλη ευκαιρια θα "κτυπούσες" με προταση. Εκει θα καταλάβαινες και αν θελει κατι παραπανω ή σε αποφευγει. Aμα ξερεις κιολας ότι δουλευει εκει για καμποσο καιρο μπορεις το 1ο μηνα να το πας χαλαρη γνωριμια μέχρι να πέσει η προταση. Εγω θυμαμαι σε μια τετοια περιπτωση μιλουσα πρωτα κανα 2-3μηνο και μετα εριξα προταση αφου είχαμε καποια "οικειοτητα" αμα δεις ότι αποφευγει χέστην. Δεν ψηνεται. Αλλα εντάξει κατά τη γνωμη μου όταν βλέπεις ότι δεν μπορεις ή δεν βοηθάνε οι συνθηκες .... μην το κανεις βεβιασμένα. Ασε λιγο χρονο θα ερθουν καλυτερες ευκαιριες. Πχ ανοίγετε μια μέρα κουβεντα για μέρη ή για μπάνιο (φθινοπωριασε βεβαια πλεον) αλλα εγω σου λεω δεν είναι ευκολοτερη πάσα? να πεις πχ "εγω πηγαινω εκει είναι πολύ καλα.... θες να έρθεις καμια μερα?"
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το χουμε ξαναπει. Η γυναικα πεφτει μονο με το χρημα. Τα φατσομπουκ και τα κινητα στις καφετεριες δεν πιανουν. Την επομενη που θα πας για καφε φορα ενα ακριβο ρολοι, ρολεξ κατα προτιμηση, φορα ακριβα παπουτσια δερματινα και καποιο καλο σακακι, οταν θα πας να πληρωσεις πηγαινε κοντα στην κοπελα αν τυχει και ειναι προς το ταμειο και ανοιξε το πορτοφολι σου, φροντησε να το εχει γεμισει με 100ευρα μεσα που να φαινονται ευκολα προς την κοπελα. Αυτη αμεσως θα γυρισει το βλεμμα της και θα κοιταξει. Μετα θα δουμε αν θα ερθει απο μονη της η επαφη στο φατσομπουκ και δεν θα αρχισει το ψησιμο απο τα μηνηματα. Εσυ μαλιστα αν θες να της την σπασεις πες της, χμμμμ δεν θυμαμαι πια εισαι........
Federer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Εκλεισα το facebook και παράτησα το διαδικτυακό καμάκι πριν 6-7 μήνες και ήδη έχω πολύ μεγαλύτερη πέραση! Τέρμα τα check-in να μας δει το γκομενάκι με την πελφετέρε στο μαρκίζ, τέρμα τα compare hotness και τα τιντερ! Η μαγεία μάγκες βρίσκεται στην πραγματική ζωή και όχι πίσω απο έναν υπολογιστή! Αφήστε τα αυτα...βγείτε διασκεδάστε, κάντε κροσφιτ, γινετε φέτες, αφήστε το μουσι σας, χτυπήστε το μανίκι σας και θα δείτε οτι όλα θα πανε καλα! 5
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ξαφνικά σου πέρασε;γιατί δεν απευθυνόσουν εδώ ευθύς εξαρχής κι έχασες δυο μήνες; αν θελεις κανε τον κοπο να διαβασεις το νημα ολοκληρο.. Το χουμε ξαναπει. Η γυναικα πεφτει μονο με το χρημα. Τα φατσομπουκ και τα κινητα στις καφετεριες δεν πιανουν. Την επομενη που θα πας για καφε φορα ενα ακριβο ρολοι, ρολεξ κατα προτιμηση, φορα ακριβα παπουτσια δερματινα και καποιο καλο σακακι, οταν θα πας να πληρωσεις πηγαινε κοντα στην κοπελα αν τυχει και ειναι προς το ταμειο και ανοιξε το πορτοφολι σου, φροντησε να το εχει γεμισει με 100ευρα μεσα που να φαινονται ευκολα προς την κοπελα. Αυτη αμεσως θα γυρισει το βλεμμα της και θα κοιταξει. Μετα θα δουμε αν θα ερθει απο μονη της η επαφη στο φατσομπουκ και δεν θα αρχισει το ψησιμο απο τα μηνηματα. Εσυ μαλιστα αν θες να της την σπασεις πες της, χμμμμ δεν θυμαμαι πια εισαι........ ενταξει δεν ειναι ολες ετσι, και δεν πολυ επιζητω και τετοιες εγω... αν και γενικα προσεχω και φοραω "ενταξει " ρουχα... μια φορα ακουσα κατι και το εχω κανει κανονα, το προτεινω και σε εσας.. Να ντυνεσαι καθε μερα σαν να προκειται να αντικρυσεις τον χειροτερο εχθρο σου , ή ακομα καλύτερα το κοριτσι των ονειρων σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις