g_alkis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το θρεντ μου θύμισε τον φίλο στην Αγγλία που αγόραζε κάθε μέρα σοκολάτες σε σουπερμαρκετ για να πετύχει ένα ουκρανάκι στα ταμεία 5
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειμαι badge snob συγγνωμη Να γίνεις τότε, τόσα παραδείγματα έγραψαν οι συμφορουμίτες. Το θρεντ μου θύμισε τον φίλο στην Αγγλία που αγόραζε κάθε μέρα σοκολάτες σε σουπερμαρκετ για να πετύχει ένα ουκρανάκι στα ταμεία Ελπίζω να μην τις έτρωγε κιόλας
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Να γίνεις τότε, τόσα παραδείγματα έγραψαν οι συμφορουμίτες. Ελπίζω να μην τις έτρωγε κιόλας δεν γινομαι γιατι ξερω απο αυτοκινητα, και βλεπω πισω απο τα σηματα... τωρα ο αλλος με την ουκρανη, κυνηγησε κι αυτος , επαιξε και εχασε φαινεται
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γινομαι γιατι ξερω απο αυτοκινητα, και βλεπω πισω απο τα σηματα... τωρα ο αλλος με την ουκρανη, κυνηγησε κι αυτος , επαιξε και εχασε φαινεται Τότε τα θέλεις και τα παθαίνεις.
opcorsa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τότε τα θέλεις και τα παθαίνεις. σε τι αναφερεσαι?
mclein Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε τι αναφερεσαι? σου τρωνε τα "μωρά" αυτοι με τα TTRS που ειναι αουδι ενω το δικο σου σεατ.
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γινομαι γιατι ξερω απο αυτοκινητα, και βλεπω πισω απο τα σηματα... τωρα ο αλλος με την ουκρανη, κυνηγησε κι αυτος , επαιξε και εχασε φαινεται Μια και ελεγες για ντομπρες θυμηθηα τωρα ενα πεσιμο που ειχα κανει σε μια γκομενα σε ενα παγωτατζιδικο (τον σταμου οποιος τον ξέρει) πηγαινα απο εκει επαιρνα παγωτο που και που και μια μέρα ηρθε μια καινουργια .... τη βλεπω σγουρομάλα με καστανο μαλλι λεω εδω ειμαστε δε γινεται θα της την πέσω. Εχει 5-6 χρονια βεβαια .... ε οι πρωτες 2-3 φορές ηταν αναγνωριστικες λιγο κουβεντουλα την 3η μου ήρθε φλασια λεω απο το να καθομαι να το κουραζω δεν γαμιεται? ενα ναί ή οχι ειναι. Της κανω τι λεει χαρα τι κανεις? καλα μου κανει εσυ? με χαμογελο. Βαζει το παγωτακι της κανω θελεις να παμε για καφε καμια μερα? στη ψυχρα τελειως! Δοκιμασα ηρωϊκη εφοδο. Μου λεει οχι ευχαριστω! Λεω καλα οπως θες και εφυγα. Αλλες φορες κάθεται αλλες οχι ειναι αναλογα που θα κάτσεις. Παντως ωραια γκομενα φορουσε και κατι σορτσακια που τα βλεπες και σε πιανε τρέλα. Βεβαια σαν και αυτη εχει παρα πολλες ωραιες αυτο ειναι το καλο έχουμε πληθωρα δοξα το θεο. 1
mclein Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλες φορες κάθεται αλλες οχι ειναι αναλογα που θα κάτσεις. δηλαδη είναι μαυρο - κοκκινο σαν στο καζινο ; 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτές οι σγουρομάλλες τι έχουν και τραβάνε τους άντρες περισσότερο Δεν ξέρω.άσε που όταν τα ισιώνουν τους πάει καλύτερα 1
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδη είναι μαυρο - κοκκινο σαν στο καζινο ; ναι ρε φιλε ποτε δεν ξέρεις που πεφτεις ειναι πολυ τυχη. Μονο αν ψυχολογησεις κάποια πριν πας απο το ντυσιμο κτλπ αλλα μπορει να πέσεις και σε τυπισσα που γουσταρει να παιξει. Η καθεμια εχει τα κολληματα της εγω σου λεω εχω δωσει το κινητο μου σε χαρτάκι και με εχει παρει την ιδια μερα το βραδυ τηλεφωνο ενω αλλη μπορει να το πετουσε (αμα δεν γουσταρε φυσικα) αλλη μπορει να ελεγε αντρας τωρα αυτος και περιμενει απο μενα κινηση? και ομως φιλε αυτη πηρε. Και βγηκαμε και εγιναν φάσεις. Ποτε δεν ξέρεις. Ρισκάρεις (και τι ρισκάρεις τωρα) ουσιαστικα δεν ρισκάρεις τιποτα ουτε θα σε ξαναδει στα @@ σου. Αυτές οι σγουρομάλλες τι έχουν και τραβάνε τους άντρες περισσότερο Δεν ξέρω.άσε που όταν τα ισιώνουν τους πάει καλύτερα Αμα τους πάνε ειναι ωραιες.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μια και ελεγες για ντομπρες θυμηθηα τωρα ενα πεσιμο που ειχα κανει σε μια γκομενα σε ενα παγωτατζιδικο Αν ήταν αυτή που σου ειχε βάλει μικρή μπάλα παγωτό και είχες κανει ολόκληρη φασαρία, τοτε λογικό ειναι να σου ρίξει φόλα ρε φίλε
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ήταν αυτή που σου ειχε βάλει μικρή μπάλα παγωτό και είχες κανει ολόκληρη φασαρία, τοτε λογικό ειναι να σου ρίξει φόλα ρε φίλε Όχι δεν ηταν αυτή. Ξέρω που την πέφτω. Αμα βλεπω την άλλη μιζερη και ετσι δεν πλησιάζω καν. Το κοριτσάκι που αντιμετωπιζει θεματα φαινεται από μακρυα. Μετα από τριψηφιο αριθμο προσπαθειών αρχιζεις σιγα σιγα να επιλέγεις και τους στοχους σου. Οσο για αυτή που λες καλα της εκανα. Αν θέλουν κοσμο στο μαγαζι να μάθουν να βάζουν σωστη μπαλα παγωτο. δεν είμαι θυμα. Ουτε που με ξαναειδαν. Αντι να ζητησει συγγνώμη από το πελάτη το επαιξε και έξυπνη. Ο Σταμου στην Αθηνα βαζει καλο παγωτο και χρεωνει και 1,35 την μπάλα όχι 2ευρα και να βάζει μια κουτσουλια. Να πα να γαμηθουν.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν ηταν αυτή. Ξέρω που την πέφτω. Αμα βλεπω την άλλη μιζερη και ετσι δεν πλησιάζω καν. Μετα από τριψηφιο αριθμο προσπαθειών αρχιζεις σιγα σιγα να επιλέγεις και τους στοχους σου. Οσο για αυτή που λες καλα της εκανα. Αν θέλουν κοσμο στο μαγαζι να μάθουν να βάζουν σωστη μπαλα παγωτο. δεν είμαι θυμα. Ουτε που με ξαναειδαν. Αντι να ζητησει συγγνώμη από το πελάτη το επαιξε και έξυπνη. Ναι αλλα αν αυτη που σου εβαλε την μικρή μπάλα σου έκλεινε το ματάκι και σου έδινε και το fb της θα ελεγες 'ποιος το γαμάει το παγωτό τώρα' αχαχαχαααχα 1
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορει τι να σου πω ξέρω γω .... αλλα πιστευω αμα με συμπαθουσε θα έβαζε και περισσοτερο. Θα έκανε μια εξαιρεση. Ασχετα με την εμφανιση της πάντως το ότι βάζουνε λιγο παγωτο είναι πρόβλημα. Δεν θα ξαναπάρω απλά. Θα προτιμησω να πάω αλλου. Μπορει να ελεγα πχ 2-3 φορές περνάς από εκει να κάνεις το πέσιμο και αμα δεν δεις φως την κάνεις και αντε γεια. 1
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καρχιες...οταν το λαικο παιδι σκαει μυτη με το opel corsa να παρει καφε και σας ζηταει να βγειτε εσεις δεν ...θυμαστε ουτε το ονομα του. Οταν ομως σκαει μυτη ο βουτυροχλεχλες απο τα Β.Π. με το Landcruiser που πηρε με τα λεφτα του νταντι, και σας λεει πηδα μεσα μωρο...παμε για καφε στο κολωνακι......αρχιζετε τα οοοοοοο γουατ α χιουτζ καρ......και τρεχετε να μπειτε μεσα γονυπετης για να αρχισετε τα πλοουτσοπ και το κουτακι σας κατεβαζει πιο πολλα υγρα αποτι ο κιφησος μετα απο μπουρινι Νειλος μετα απο τσουναμι!!!! αυτες ειστε!!! fixed Σόρρυ δε μου αρέσουν τα Landcruiser, μόνο σε Range Rover μπαίνω. Αστα αυτα, μην προσπαθεις να κρυφτεις πισω απ' το δαχτυλο σου, Ferrari/Lamborghini θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις