Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστα αυτα, μην προσπαθεις να κρυφτεις πισω απ' το δαχτυλο σου, Ferrari/Lamborghini θελεις.

Απαπαπαπαπα είμαι fan της McLaren.
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρατάω 4λεξεις απ' το παρον τοπικ:

κότσια,αρσενικο,above average

Θα μπορούσε να είναι και αγγελία:

Αρσενικό με κότσια και above average εμφάνιση ψάχνει για σοβαρή κοπέλα. Για περισσοτερα στείλτε ινποξ.

Δημοσ.

Κρατάω 4λεξεις απ' το παρον τοπικ:

κότσια,αρσενικο,above average

Θα μπορούσε να είναι και αγγελία:

Αρσενικό με κότσια και above average εμφάνιση ψάχνει για σοβαρή κοπέλα. Για περισσοτερα στείλτε ινποξ.

κραταω απλα το γεγονος οτι καθησες και ασχοληθηκες με εναν αγνωστο που ειπε τον "πονο" του στο νετ... συγχαρητηρια

Δημοσ.

Παλι καλα που το καταλαβες :P

Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο...

Αυτή η ατάκα συνοψίζει λίγο πολύ μια τεράστια γκάμα από τις κοπέλες της χώρας μας!
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτή η ατάκα συνοψίζει λίγο πολύ μια τεράστια γκάμα από τις κοπέλες της χώρας μας!

Έχεις γνωρίσει όλον τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας και έχεις βγάλει συμπέρασμα ε;
Δημοσ.

Έχεις γνωρίσει όλον τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας και έχεις βγάλει συμπέρασμα ε;

Η πλειονότητα δεν είναι ΟΛΟΣ ο πληθυσμός... Αν θίχτηκες , φαντάζομαι πως δεν ανήκεις στις εξαιρέσεις... Κρίμα! :P
  • Like 1
Δημοσ.

Η πλειονότητα δεν είναι ΟΛΟΣ ο πληθυσμός... Αν θίχτηκες , φαντάζομαι πως δεν ανήκεις στις εξαιρέσεις... Κρίμα! :P

Δηλαδή έχεις γνωρίσει πάνω από το 50% των γυναικών σε αυτή τη χώρα;

Όχι δεν θίχτηκα, απλώς αυτό που λες δεν έχει βάση. Είναι σαν να λέω εγώ ότι η πλειοψηφία των ανδρών στην Ελλάδα είναι γουρούνια. Αφού δεν έχω γνωρίσει την πλειοψηφία (γιατί πρακτικως είναι αδύνατον), πως μπορώ να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα; Άρα εξαρχής ο συλλογισμός αυτός έχει λογικό λάθος.

Σταματήστε επιτέλους να γενικεύετε καταστάσεις και πρόσωπα και ξεκινήστε να κρίνετε τους ανθρώπους ατομικώς.

;)

Δημοσ.

Γενικα παντως ισχυει αυτο: H μεση Ελληνιδα ειναι κολλημενη με τον πρωην της, της αρεσει ενας αλλος και μιλαει με εναν τριτο...

Ε,  και λοιπον ? Εμεις οι άντρες είμαστε καλύτεροι ?

H μεσος Ελληνας ειναι κολλημενος με τις πρώην του, του αρέσουν πολλές άλλες και πηδάει όσες του κάτσουν ..

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή έχεις γνωρίσει πάνω από το 50% των γυναικών σε αυτή τη χώρα;

Όχι απλώς αυτό που λες απλώς δεν έχει βάση. Είναι σαν να λέω εγώ ότι η πλειοψηφία των ανδρών στην Ελλάδα είναι γουρούνια. Αφού δεν έχω γνωρίσει την πλειοψηφία (γιατί πρακτικως είναι αδύνατον), πως μπορώ να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα; Άρα εξαρχής ο συλλογισμός έχει λογικό λάθος.

Σταματήστε επιτέλους να γενικεύετε καταστάσεις και πρόσωπα και ξεκινήστε να κρίνετε τους ανθρώπους ατομικώς.

;)

Σαφώς και δεν είναι το κατάλληλο θρεντ και σαφώς δεν είναι όλοι ίδιοι. Δόξα τω θεω, ανθρώπους γνωρίζω, αν γνωρίζεις κι εσύ αλλά έχεις να αντικρούσεις αυτό που υποστήριξα εγώ και τα άλλα παιδιά, πολύ ευχαρίστως να συνεχίσουμε πμ την κουβέντα

Ε, και λοιπον ? Εμεις οι άντρες είμαστε καλύτεροι ?

H μεσος Ελληνας ειναι κολλημενος με τις πρώην του, του αρέσουν πολλές άλλες και πηδάει όσες του κάτσουν ..

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο φίλε μου! Εσύ θα πήγαινες με όποια σου καθόταν; Το να μας αρέσουν πολλές κοπέλες, επίσης, δεν το θεωρώ κατακριτέο. Ακόμα , το ότι πάμε με πολλές έχει να κάνει με το ότι δε μας ευχαριστεί αυτό που έχουμε, ή απλά είμαστε τόσο ανώριμοι, που δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...