Razor_7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε καν καφέ δεν πίνει, hemo το γατάκι...
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε καν καφέ δεν πίνει, hemo το γατάκι... ειπα φρεντο εσπρεσσο σκετο ρε ψηλε,επισης κερναω τσαι οποτε θελεις...
Razor_7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ειπα φρεντο εσπρεσσο σκετο ρε ψηλε,επισης κερναω τσαι οποτε θελεις...Για τον γ_αλκη λέω ρε μπζηλε. Αν κερνάς τσάι στην καφετέρια με το κοράσι, μέσα από τώρα.
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες, του παιδιου, και δυστηχως τον καταλαβαινω, ειμαι σε παρομοια φαση να σκεφτομαι και εγω τι φταιει, ειχα πολες παρομοιες φασεις, και δυστηχως τιποτα ρε γμτ ενα γιατι μας βασανιζει, τι θα γινει δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, αν και ειμαι σε χειροτερη φαση απο τον φιλο αυτος εκανε και σχεσεις δηλαδη για να αρχισω να λεω και εγω τωρα θα ανεβουν αποτομα οι σελιδες θα κανουμε νομιζω ρεκορ
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες, του παιδιου, και δυστηχως τον καταλαβαινω, ειμαι σε παρομοια φαση να σκεφτομαι και εγω τι φταιει, ειχα πολες παρομοιες φασεις, και δυστηχως τιποτα ρε γμτ ενα γιατι μας βασανιζει, τι θα γινει δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, αν και ειμαι σε χειροτερη φαση απο τον φιλο αυτος εκανε και σχεσεις δηλαδη για να αρχισω να λεω και εγω τωρα θα ανεβουν αποτομα οι σελιδες θα κανουμε νομιζω ρεκορ ακουμε μυστη μου... ειπαμε εγω τραβηξα γραμμη, δεν ασχολουμαι αλλο με αυτην.. ας παει να βρει κανεναν μετριο
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο; εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο; εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο Πες μας τα εσώψυχα σου (είμαι σοβαρή).
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο; εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο ΑΚΟΥΜΕ λεμε, οι περισσοτεροι θα κανουμε καλη κουβεντα... αν εξαιρεσουμε τους γνωστους μπαχαλακηδες :devil:
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αμ δεν ειστε σοβαρες αν εισασταν θα μα περνατε στα σοβαρα, ειδα αυτο το καημενο το παιδι τι επαθε, και δεν το λεω για πλακα ειναι πολυ σοβαρο ολο αυτο εμενα γιατι δεν μου καθετε καμια, μεχρι και για παιχνιδι της με ειχε μια θυμαμαι παρα πολλα και το παιδι το εχω κατανόηση σου μένει αυτό το γιατί και σε χτυπάει άσχημα όσο το σκέφτεσαι 1
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο φίλε μου! Εσύ θα πήγαινες με όποια σου καθόταν; Για τον μέσο Ελληνα μίλησα φίλε μου Ασε με εμένα
vchristod84 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Για τον μέσο Ελληνα μίλησα φίλε μου Ασε με εμένα Θεωρώ ότι εσύ κι εγώ, είμαστε ο μέσος Έλληνας και δε θεωρώ ότι αυτά που λες ισχύουν. Ας σταματήσουμε όμως να χαλάμε το θέμα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αμ δεν ειστε σοβαρες αν εισασταν θα μα περνατε στα σοβαρα, ειδα αυτο το καημενο το παιδι τι επαθε, και δεν το λεω για πλακα ειναι πολυ σοβαρο ολο αυτο εμενα γιατι δεν μου καθετε καμια, μεχρι και για παιχνιδι της με ειχε μια θυμαμαι παρα πολλα και το παιδι το εχω κατανόηση σου μένει αυτό το γιατί και σε χτυπάει άσχημα όσο το σκέφτεσαι Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλες/ους. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Επίσης, δεν χρειάζεται να μας παίρνει από κάτω, μια ή πολλαπλές "αποτυχίες" (προσωπικά δεν θεωρώ την απόρριψη αποτυχία). Πάντα υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω με τον οποίο/α ταιριάζουμε. Το μόνο που μένει είναι να ψάξουμε και να έχουμε υπομονή.
panos0100 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα εγω γιατι δεν εχω βρει ακομα κατι, τι δεν παει καλα, δεν μπωρο να καταλαβω και αυτο που λετε ολες ποια εχω σχεση ειναι το τυπικο παλιο που λεγανε καποτε σε βλεπω σαν φιλο
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 τι "πουστια" παντως το σε βλεπω σαν φιλο..ποσο ψευτικο πια... λιγο ντομπροσυνη ρε, δεν βλαπτει... να ειμαστε/ειστε ευθεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μα αν σας βλέπουμε ως φίλους τι να σας πούμε; Ότι σας βλέπουμε ως γκόμενους; Ναι αλλα εγω γιατι δεν εχω βρει ακομα κατι, τι δεν παει καλα, δεν μπωρο να καταλαβω και αυτο που λετε ολες ποια εχω σχεση ειναι το τυπικο παλιο που λεγανε καποτε σε βλεπω σαν φιλο Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως ή εσύ δεν κάνεις κάτι καλά, ή δεν ψάχνεις εκεί που πρέπει. Κοίτα κάποιες όντως έχουμε σχέση. Όσο για τις υπόλοιπες που το λένε ενώ δεν έχουν συνήθως το κάνουν για λόγους ευγένιας, μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις