Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ούτε καν καφέ δεν πίνει, hemo το γατάκι...

ειπα φρεντο εσπρεσσο σκετο ρε ψηλε,επισης κερναω τσαι οποτε θελεις...

Δημοσ.

ειπα φρεντο εσπρεσσο σκετο ρε ψηλε,επισης κερναω τσαι οποτε θελεις...

Για τον γ_αλκη λέω ρε μπζηλε. Αν κερνάς τσάι στην καφετέρια με το κοράσι, μέσα από τώρα.
Δημοσ.

λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες, του παιδιου, και δυστηχως τον καταλαβαινω, ειμαι σε παρομοια φαση να σκεφτομαι και εγω τι φταιει, ειχα πολες παρομοιες φασεις, και δυστηχως τιποτα ρε γμτ  ενα γιατι μας βασανιζει, τι θα γινει  δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, αν και ειμαι σε χειροτερη φαση απο τον φιλο αυτος εκανε και σχεσεις δηλαδη για να αρχισω να λεω και εγω τωρα θα ανεβουν αποτομα οι σελιδες θα κανουμε νομιζω ρεκορ

Δημοσ.

λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες, του παιδιου, και δυστηχως τον καταλαβαινω, ειμαι σε παρομοια φαση να σκεφτομαι και εγω τι φταιει, ειχα πολες παρομοιες φασεις, και δυστηχως τιποτα ρε γμτ  ενα γιατι μας βασανιζει, τι θα γινει  δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, αν και ειμαι σε χειροτερη φαση απο τον φιλο αυτος εκανε και σχεσεις δηλαδη για να αρχισω να λεω και εγω τωρα θα ανεβουν αποτομα οι σελιδες θα κανουμε νομιζω ρεκορ

ακουμε μυστη μου...

ειπαμε εγω τραβηξα γραμμη,  δεν ασχολουμαι αλλο με αυτην.. ας παει να βρει κανεναν μετριο

Δημοσ.

γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο;  εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο

Δημοσ.

γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο; εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο

Πες μας τα εσώψυχα σου (είμαι σοβαρή).

Δημοσ.

γιατι φιλε μου γινεται ολο αυτο;  εγω ειμαι 23 και δεν καταφερα τιποτα, οποτε εσυ πρεπει να χαμογελας ειχες τα κοριτσια σου, αμα ξεκινησω να λεω θα το κλεισουμε αυριο

ΑΚΟΥΜΕ λεμε, οι περισσοτεροι θα κανουμε καλη κουβεντα...

αν εξαιρεσουμε τους γνωστους μπαχαλακηδες :devil: :devil:

Δημοσ.

Αμ δεν ειστε σοβαρες αν εισασταν θα μα περνατε στα σοβαρα, ειδα αυτο το καημενο το παιδι τι επαθε, και δεν το λεω για πλακα ειναι πολυ σοβαρο ολο αυτο εμενα γιατι δεν μου καθετε καμια, μεχρι και για παιχνιδι της με ειχε μια θυμαμαι παρα πολλα και το παιδι το εχω κατανόηση σου μένει αυτό το γιατί και σε χτυπάει άσχημα όσο το σκέφτεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο φίλε μου! Εσύ θα πήγαινες με όποια σου καθόταν;

Για τον μέσο Ελληνα μίλησα φίλε μου

Ασε με εμένα   B)

Δημοσ.

Για τον μέσο Ελληνα μίλησα φίλε μου

Ασε με εμένα B)

Θεωρώ ότι εσύ κι εγώ, είμαστε ο μέσος Έλληνας και δε θεωρώ ότι αυτά που λες ισχύουν. Ας σταματήσουμε όμως να χαλάμε το θέμα :)
Δημοσ.

Αμ δεν ειστε σοβαρες αν εισασταν θα μα περνατε στα σοβαρα, ειδα αυτο το καημενο το παιδι τι επαθε, και δεν το λεω για πλακα ειναι πολυ σοβαρο ολο αυτο εμενα γιατι δεν μου καθετε καμια, μεχρι και για παιχνιδι της με ειχε μια θυμαμαι παρα πολλα και το παιδι το εχω κατανόηση σου μένει αυτό το γιατί και σε χτυπάει άσχημα όσο το σκέφτεσαι

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλες/ους. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Επίσης, δεν χρειάζεται να μας παίρνει από κάτω, μια ή πολλαπλές "αποτυχίες" (προσωπικά δεν θεωρώ την απόρριψη αποτυχία). Πάντα υπάρχει κάποιος/α εκεί έξω με τον οποίο/α ταιριάζουμε. Το μόνο που μένει είναι να ψάξουμε και να έχουμε υπομονή.

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω γιατι δεν εχω βρει ακομα κατι, τι δεν παει καλα, δεν μπωρο να καταλαβω και αυτο που λετε ολες ποια εχω σχεση ειναι το τυπικο παλιο που λεγανε καποτε σε βλεπω σαν φιλο

Δημοσ.

τι "πουστια" παντως το σε βλεπω σαν φιλο..ποσο ψευτικο πια...

λιγο ντομπροσυνη ρε, δεν βλαπτει... να ειμαστε/ειστε ευθεις

• Like 1
Δημοσ.

Μα αν σας βλέπουμε ως φίλους τι να σας πούμε; Ότι σας βλέπουμε ως γκόμενους;

Ναι αλλα εγω γιατι δεν εχω βρει ακομα κατι, τι δεν παει καλα, δεν μπωρο να καταλαβω και αυτο που λετε ολες ποια εχω σχεση ειναι το τυπικο παλιο που λεγανε καποτε σε βλεπω σαν φιλο

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως ή εσύ δεν κάνεις κάτι καλά, ή δεν ψάχνεις εκεί που πρέπει.

Κοίτα κάποιες όντως έχουμε σχέση. Όσο για τις υπόλοιπες που το λένε ενώ δεν έχουν συνήθως το κάνουν για λόγους ευγένιας, μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...