Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέρθηκε σκάρτα; Τί  ΔΕΝ του έκανε ακριβώς;

Aδδ

Ρε ts ίσως να μην μπορεί να σε κανει αδδ , να έχει μπλοκ

το σκέφτηκες αυτο  ? :-) :ph34r: :-D

• Like 1
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aδδ

Ρε ts ίσως να μην μπορεί να σε κανει αδδ , να έχει μπλοκ

το σκέφτηκες αυτο ? :-) :ph34r: :-D

Χαχαχαχαχαχαχα πέθανα.

Δημοσ.

μωρε και ευθυς και ευθεως πως τον λεγανε αυτο τον φαλακρο στο σκαι, το θεμα ειναι οτι ολες κανουνε παιχνιδακια και μετα εξαφανιζονται, και εχω πολλα να πω εσυ τουλαχιστον φιλε ανεφερες ενα περιστατικο σου, εγω εχω αρκετα, γι αυτο και εκατσα και διαβασα ολο το νημα με ολες τις σελιδες, αν και με επιασε λιγο το κεφαλι μου τώρα απλά με κάνει με παρόμοια δικά μου ζητήματα που εχω με κοριτσακια, και απλα να ζητησω μερικες συμβουλές

Πες τα περιστατικα, ανοιξε την καρδια σου και μην ντρεπεσαι.

Δημοσ.

Θα πρέπει πρώτα απ' όλα να θωρακίσεις τον εαυτό σου, να μην επηρεάζεσαι από το τι θα κάνει άλλος και να αισθάνεσαι όμορφα με αυτό που είσαι. Ξεκίνα πήγαινε γυμναστήριο, βρες δουλειά που να σε ευχαριστεί, κανε παρέες με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μετά όποια και να γνωρίσεις που θα μπορεί να κάνετε "χωριό",θα σε γουστάρει γι' αυτό που είσαι,επειδή όμως πρώτα, θα σου αρέσει εσένα ο εαυτός σου

μα τα εκανα ολα αυτα, και γυμναστηριο πηγα και εξω με παρεες εχω, και δουλεια ειχα, παλι δεν εγινε τιποτα, ξεκιναω απο το γυμναστηριο που μοιαζει παρομοια φαση με το παιδι, ηταν μια πολυ ομορφη κοπελα που μ αρεσε, μεχρι που ζητησε την βοηθεια μου σε ενα οργανο γυμνστικης την βοηθησα ολα ενταξει, τα ειπαμε λιγο ειχε μεγαλη λατρεια στις μηχανες εγω δεν ηξερα τιποτα οποτε την ελεγα δεν ξερω και πολλα απο μηχανες, μετα την επομενη μερα μου την εσπασε γιατι δεν θυμοταν απολυτως τιποτα εε το επαιξα και εγω αδιαφορος, δεν εγινε τιποτα τελικα αλλα μου την εδωσε ασχημα που δεν με θυμοταν ενω την μια μερα εδειχνε να πηγαινει καλα την επομενη σα να μην εγινε τιποτα

Δημοσ.

πω πω δραμα...

την επομενη σα να μην εγινε τιποτα

τι εγινε την προηγουμενη δηλαδη?

ανταλλαξατε ορκους? η κανατε κανα προσυμφωνο οτι θα μιλατε για παντα?

• Like 3
Δημοσ.

καλυτερα να το αφησουμε μαλον εγω μιλαω σοβαρα, ειχα πολλες καταστασεις να πω δεν πειραζει ας μεινουμε στο παιδι με τον καφε

Δημοσ.

μα τα εκανα ολα αυτα, και γυμναστηριο πηγα και εξω με παρεες εχω, και δουλεια ειχα, παλι δεν εγινε τιποτα, ξεκιναω απο το γυμναστηριο που μοιαζει παρομοια φαση με το παιδι, ηταν μια πολυ ομορφη κοπελα που μ αρεσε, μεχρι που ζητησε την βοηθεια μου σε ενα οργανο γυμνστικης την βοηθησα ολα ενταξει, τα ειπαμε λιγο ειχε μεγαλη λατρεια στις μηχανες εγω δεν ηξερα τιποτα οποτε την ελεγα δεν ξερω και πολλα απο μηχανες, μετα την επομενη μερα μου την εσπασε γιατι δεν θυμοταν απολυτως τιποτα εε το επαιξα και εγω αδιαφορος, δεν εγινε τιποτα τελικα αλλα μου την εδωσε ασχημα που δεν με θυμοταν ενω την μια μερα εδειχνε να πηγαινει καλα την επομενη σα να μην εγινε τιποτα

Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και γω στο γυμναστήριο παλιά..

Με πλησιάζει μου λέει 'μπορείς να μου δείξεις μια άσκηση?' λέω ευχαρίστως, μετά μου λέει να βοηθήσω σε άλλη μια κτλ μέχρι που μου πετάει ένα 'θα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα και έξω από το γυμναστήριο?' λέω 'ποιοι να κάνουμε παρέα?' Μου λέει 'εγώ και εσύ..' Απαντάω 'στρίψε επί τόπου όπως είσαι, κανε μεταβολή και εξαφανίσου...'

Έφυγε και δεν ξανά πάτησε στο γυμναστήριο ποτέ..

Α, μια λεπτομέρεια.. Ήταν  αγοράκι :-) :P

• Like 2
Δημοσ.

Σε σχέση με το αρχικό ποστ γιατί βαριέμαι να διαβάσω τα άλλα.

Είναι απίστευτο πως ένα απλό πράγμα γίνεται πυρηνική φυσική μερικές φορές.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κοπέλα για τον χ, ψ λόγο, τουλάχιστον σε αυτήν την φάση, δεν γουστάρει. Τέλος.

Τα άλλα είναι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας για να το χωνέψει καλύτερα ο εγωισμός μας.

Από κει και πέρα υπάρχουν δύο στρατηγικές: α) το χωνεύεις και πάμε γι άλλα β) γίνεσαι πρηξιματίας και συνεχίζεις να το ψήνεις μπας και σε κάποια φάση σε γνωρίσει σιγά σιγά καλύτερα και "σε δει αλλιώς". Είναι και τι ταιριάζει στον κάθε χαρακτήρα. Αν δεν σου βγαίνει φυσικά το δεύτερο πάντως θα έλεγα μη το ζορίζεις, αλλιώς ενδέχεται να είναι ψυχοφθόρο για σένα και μέχρι και εκνευριστικό γι αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός που άνοιξε θέμα με την Ουκρανέζα και τις σοκολάτες κινδύνεψε απο ζάχαρο.

Ο άλλος που ήθελε να στείλει λουλούδια στην barwoman παραλίγο να ξεφτιλιστεί.

Εσύ κινδύνεψες να χαλάσεις τα νεύρα σου απο τους πολλούς καφέδες,εφαγες δούλεμα στο φόρουμ και άργησες να αποδεχτείς την χυλόπιτα γιατί φορούσες παρωπίδες(Μα καλά,πως οδηγούσες; )

Πάλι καλά που δεν είδες τον γκόμενό της να την παίρνει με το παπί να φρικάρεις και να πετάξεις το Opel.

• Like 2
Δημοσ.

ειπαμε εγω τραβηξα γραμμη,  δεν ασχολουμαι αλλο με αυτην.. ας παει να βρει κανεναν μετριο

Ε μη μου τα ξαναλλαζεις παλι...

Δημοσ.

Αυτός που άνοιξε θέμα με την Ουκρανέζα και τις σοκολάτες κινδύνεψε απο ζάχαρο.

Ο άλλος που ήθελε να στείλει λουλούδια στην barwoman παραλίγο να ξεφτιλιστεί.

Εσύ κινδύνεψες να χαλάσεις τα νεύρα σου απο τους πολλούς καφέδες,εφαγες δούλεμα στο φόρουμ και άργησες να αποδεχτείς την χυλόπιτα γιατί φορούσες παρωπίδες(Μα καλά,πως οδηγούσες; )

Πάλι καλά που δεν είδες τον γκόμενό της να την παίρνει με το παπί να φρικάρεις και να πετάξεις το Opel.

σωστα ολα αυτα, 2 διορθωσεις, εχω leon cupra πλεον, δεν πρεπει να εχει γκομενο, και αποτι καταλαβα οδηγαει παπι εκεινη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...