DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 opcorsa παντως θαυμάζω την εμμονη σου ρε μπαγάσα.... εγω εχω φτάσει στο σημειο που αμα δω οτι η άλλη το δυσκολευει την αφηνω και ψάχνω για άλλη ή αμα δεν κρατιέμαι περνάω απο τα κοριτσια της χαράς καθεσαι τωρα και το ψάχνεις έχει δεν έχει γκομενο σου ειπε ετσι ή δεν σου ειπε τι σε νοιαζει? το παν ειναι να περνάς καλά και να κάνεις ωραιο ποιοτικο σέξ ολα τα αλλα ειναι να έχουμε να λεμε (χωρις βεβαια να υποτιμάω την συναισθηματική πλευρά μιας γνωριμιας) αλλα οχι με καργιολες ρε φιλε με κοπελες που καταλαβαινουν και θα σε νοιαστουν. Οχι με κακομαθημενα κοριτσάκια που τα μεγάλωσε ο μπαμπας απο μικρα να μην τους λειπει τιποτα και ψαχνουν εναν αντρα να τον εκμεταλευονται και παριστανουν τις ντιβες. Επισης ειμαι ειλικρινης δεν λέω παραμυθια σε γκομενες αμα θελω ελευθερη σχέση το ξεκαθαριζω απο την αρχή. Επισης τσιμπάς αρκετά ... σου λέει κάτι κάποια και αμεσως να της απαντησεις και να πάρεις αμυντικη στάση ... άστην ρε φιλε την καθεμια να λεει τα δικα της τώρα ωχουυ και εμενα ειμαι σιγουρος κάποιες με εχουν κακοχαρακτηρισει και θα με κουτσομπολέψουν οσο τα λενε πισω απο την πλάτη ολα οκ αμα κάνει καμια κινηση να τα πει μπροστα σε κοσμο και ειμαι μπροστά με σκοπο να με ξεφτυλισει τοτε θα ασχοληθω και θα απαντησω. Μέχρι τοτε.... λέγε οτι θες λέγε! 1
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Η χειροτερη δουλεια ειναι.. πρεπει να δεχεσαι το πεσιμο του καθε σαλιαρη. Μην παρεξηγηθειτε αγορια..αυτη ειναι η αληθεια. Το "δεχεσαι" εντος εισαγωγικων..εννοω να εισαι ευγενικη με τον καθε σαλιαρη. σιγα μωρη κιουσπα σαλιαρη αμα στην πεσει ομως κανας που σα αρεσει δεν ειναι σαλιαρης εεεε 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα κοριτσι δεν εκμεταλευεται εναν αντρα ο αντρας ειναι αρκετα μουνοδουλος και προκειμενου να πηδηξει θα κανει και την σκυλιτσα στο παρκο
eliasjuve Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι βασανίζονται τα κορίτσια στις καφετέριες σε βαθμό που κάποιες από αυτές σκύβουν μπροστά σου ή πέφτουν πάνω σου για να περάσουν να πάνε στο πίσω τραπέζι. Τις λυπάμαι τις κακομοίρες.
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Η γυναικα μπορει να δει εναν ανδρα ως φιλο. Ο ανδρας οχι..εκτος και αν ειναι η γυναικα φιλη μπαζο.Ειναι η φυση σας τετοια. αυτο ειναι το φυσιολογικο πρωτα τα ενστικτα μετα οι φιλιες και μλκς σιγα μη κατσουμε να πλεξουμε και ζιπουνακια παρεα αλλα για αυτο γινατε ετσι οι γυναικες γιατι γινανε οι αντρες φλωροι και πολιτισμενοι 3
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Η κιουσπα τι ειναι? Ενημερωστε με λιγο σας παρακαλω.
bedazzled Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.slang.gr/lemma/502-kiouspaIBTL 2
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα τραγικο απλα, γενικα θεωρω οτι οι "ξενες" ειναι ανωτερες σε ολα, τουλαχιστον 2 που ειχα , η μια ηταν ερασμους εδω και τραβιομασταν κανα 3μηνο , η αλλη τουριστρια που καλοκαιρι παρα καλοκαιρι ειναι εδω... και οι 2 ΕΝΤΑΞΕΙ σε ολα τους... ευχαριστω, βγηκα μελετηρος τι να κανουμε.... "με το μπουφαν στους ωμους" που λεει και το τραγουδι μη συγκρινεις ξενους με ελληνες εδω η μεση ελληνιδα ειναι π@υτσα λουσα και χορος και ο νεοελληνας τσοντα μπαλα και μπουζουκια, τι να περιμενεις.... 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ bedazzled! Runner αν εσυ τον χωνεις και στα πολυμπριζα για να βγαλεις τα ενστικτα σου προβλημα σου. Στους υπολοιπους επετρεψε μας να το δινουμε εκει που γουσταρουμε,δεν νομιζω να ειναι και κατι αφυσικο ε? Υπαρχουν και σαλιαρηδες εκει εξω μην εξαπτεσαι
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ bedazzled! Runner αν εσυ τον χωνεις και στα πολυμπριζα για να βγαλεις τα ενστικτα σου προβλημα σου. Στους υπολοιπους επετρεψε μας να το δινουμε εκει που γουσταρουμε,δεν νομιζω να ειναι και κατι αφυσικο ε? Υπαρχουν και σαλιαρηδες εκει εξω μην εξαπτεσαι δεν υπαρχουν σαλιαρηδες απλα εσυ σκεφτεσαι με 2 μετρα και 2 σταθμα σε χαλαει αυτος που δε σου αρεσει και σου χωνεται και δε σε χαλαει αυτος που πηδαει εσενα και ταυτοχρονα αλλες 10 αξιοπρεπεια και νοημοσυνη υπο του μηδενος 2
anwnymh29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεδιπλωσε μας την δικη σου νοημοσυνη που εκφραζεται με λεξιλογιο Τρουμπας
kargo130 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην συγνωμη αλλα περναω σε fast forward το ενλογω τοπικ. Επειδη αναφερθηκε συχνα και χωρις να θελω να προσβαλω κανενα μιας και οχι πολυ σχετικος με αυτοκινητα. Απο ποτε ακριβως αρχισε να ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης ενα seat? Δεν κανω τον εξυπνο ενα σαραβαλο εχω που καει περισσοτερο λαδι απο οτι βενζινη
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δε θέλω ηττοπάθεια. Με τον καιρό θα το διορθώσουμε κι αυτό! Ναι βεβαια πάντα με καλη διάθεση! Σε ευχαριστω πολυ bedazzled! Runner αν εσυ τον χωνεις και στα πολυμπριζα για να βγαλεις τα ενστικτα σου προβλημα σου. Στους υπολοιπους επετρεψε μας να το δινουμε εκει που γουσταρουμε,δεν νομιζω να ειναι και κατι αφυσικο ε? Υπαρχουν και σαλιαρηδες εκει εξω μην εξαπτεσαι Αρκει να το δινετε .... γιατι δεν θέλουμε μετα να ερχεστε στη δουλεια και να ειστε μέσα στα νευρα και τη ξινοφατσα. Κανενα κοριτσι δεν εκμεταλευεται εναν αντρα ο αντρας ειναι αρκετα μουνοδουλος και προκειμενου να πηδηξει θα κανει και την σκυλιτσα στο παρκο Εισαι σιγουρος οτι κανενα κοριτσι δεν θα εκμεταλευτει την καλοσυνη ενος άντρα για να του την φέρει? το λες με το χέρι στη φωτιά αυτο? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην συγνωμη αλλα περναω σε fast forward το ενλογω τοπικ. Επειδη αναφερθηκε συχνα και χωρις να θελω να προσβαλω κανενα μιας και οχι πολυ σχετικος με αυτοκινητα. Απο ποτε ακριβως αρχισε να ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης ενα seat? Δεν κανω τον εξυπνο ενα σαραβαλο εχω που καει περισσοτερο λαδι απο οτι βενζινη Εεεεε αφού τα έχουμε πει τόσες φορές και δεν προσέχεις.Εμείς είμαστε golddiggers και ενδιαφερόμαστε μόνο για αμάξια, βίλλες και πισίνες.
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 δεν υπαρχουν σαλιαρηδες απλα εσυ σκεφτεσαι με 2 μετρα και 2 σταθμα σε χαλαει αυτος που δε σου αρεσει και σου χωνεται και δε σε χαλαει αυτος που πηδαει εσενα και ταυτοχρονα αλλες 10 αξιοπρεπεια και νοημοσυνη υπο του μηδενος ΗΡΩΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ετσι ψηλε μου !!! πεστα !!! Ξεδιπλωσε μας την δικη σου νοημοσυνη που εκφραζεται με λεξιλογιο Τρουμπας μια χαρα τα λεει Καταρχην συγνωμη αλλα περναω σε fast forward το ενλογω τοπικ. Επειδη αναφερθηκε συχνα και χωρις να θελω να προσβαλω κανενα μιας και οχι πολυ σχετικος με αυτοκινητα. Απο ποτε ακριβως αρχισε να ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης ενα seat? Δεν κανω τον εξυπνο ενα σαραβαλο εχω που καει περισσοτερο λαδι απο οτι βενζινη ποιος μιλησε για κοινωνικη "καταξιωση" , φυσικα και δεν ειναι, παροτι ειναι το high end μοντελο τους θαρρω... απλα καποιος με ρωτησε για το καρο μου και απαντησα, καμμια 10ρια σελιδες πριν..μην ξεφευγουμε ομως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις