Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειπα ειμαι αρσενικο, δεν με πειραζει καθολου, θα προτιμουσα να μου το ελεγε ομως...απλα και σταρρατα....

δεν εχω θεμα με τις γυναικες ειμαι above average σε εμφανιση

Σόρρυ κιολας αλλά το αρσενικό δεν θα πάει σαν την κουφαλίτσα στο facebook .. θα μιλήσει χύμα και σταράτα και άμα φάει χυλόπιτα θα πει ευχαριστώ και θα συνεχίσει την ζωή του αντί να κλαίγεται και να ρωτάει γιατί ..

• Like 6
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό είναι το καθαρό πέσιμο παιδιά; Σοβαρά ρωτάω, κυρίως τον αρσενικό πέφτη.

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε κάποιος ώστε όταν φάει την ξεκάθαρη πίτα να μπορεί να πει "ώπα ρε κοπελιά, ένα φρεντ ρηκουέστ σου κάναμε, δε θέλουμε να σε γαμήσουμε κι όλας".

edit, με πρόλαβε ο visualizer, δηλαδή νταξ, μεταξύ μας είμαστε.

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε μην καις το μυαλο σου από τέτοια έχω και εγω να σου πω .... μια φορα θα σου πω τι ειχε γινει. Ειχα βγει με τα φιλαράκια για καφε στο γκάζι και εκει σε ένα μπαράκι απεξω ειχε κάτι κραχτισσες... κλασσικα μουνάρες και οι 2. Αν και βαμένες αλλα δεν πειράζει. Η μια μου κανει .... ξαναπεράσατε από εδώ σας ειδα πριν ... τις κανω ναι ειμαστε λιγο αναποφάσιστοι. Θέλουμε ένα καλο μαγαζακι άλλα θα μας βάλεις σε καλη θέση όχι πολύ νταμπα ντουμπα.... μας πηγε σε οντως καλη θεση. Και μαλιστα η τυπισσα κερασε και μια γυρα σφηνάκια. Αλα της λέω .... κατσε να χωθούμε μπας και τσιμπησουμε τιποτα καλο.

Της κάνω ευχαριστούμε για το κερασμα και της συστηθηκα μου ειπε και αυτή το ονομα της μετα καθως φευγαμε για να πάμε μάτσ μποξ της κάνω ηταν ωραια μ αρεσε το μαγαζι σας και μ αρεσε που εισαι ανοιχτη με το κοσμο και ευγενικη μου ειπε και αυτή τα δικα της εκει ... τεσπα της ειπα ότι θα σε κανω στο φβ φιλη να τα λεμε καμια φορα (εκει ισως επρεπε να ζητησω κινητο απευθειας για καφεδάκι και πολύ πολύ να ετρωγα ακυρο) τελικα μου ειπε πως την λενε .... την βρηκα αλλα δεν με εκανε ακσεπτ.

Παντως η συγκεκριμενη ηταν πολύ καλη περιπτωση εμφανισιακά κλασσικα βεβαια όπως ολες οι πορτιέρισσες. Δεν βαριέσαι. Μετα πηγαμε ματσ μποξ είχαμε άλλο θεμα με κατι πελάτισσες αυτή τη φορά. Εκει είμασταν πιο τυχεροι ο ένας καβατζωθηκε με κινητο κανονικα.

• Like 2
Δημοσ.

Σόρρυ κιολας αλλά το αρσενικό δεν θα πάει σαν την κουφαλίτσα στο facebook .. θα μιλήσει χύμα και σταράτα και άμα φάει χυλόπιτα θα πει ευχαριστώ και θα συνεχίσει την ζωή του αντί να κλαίγεται και να ρωτάει γιατί ..

θες να το πω τριτη φορα οτι θα της δημιουργουσα προβλημα και θα εχανε την δουλεια της αν το εκανα αυτο?? ξερω το περιβαλλον και τα αφεντικα της... ελεος με τον καθε ξερολα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το φβ τις πειραξε το ότι είναι κάθε 5 λεπτά εκει μεσα να δουνε ποιος εκανε αιτημα και ποιος λάϊκ αυτό δεν πειράζει.

Πειραζει αμα ζητησει φβ ο εκάστοτε... αφου ολο εκει μεσα είναι. Κανε με αποδοχή μετα θα ζητησω και κινητο.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε κάποιος ώστε όταν φάει την ξεκάθαρη πίτα να μπορεί να πει "ώπα ρε κοπελιά, ένα φρεντ ρηκουέστ σου κάναμε, δε θέλουμε να σε γαμήσουμε κι όλας".

Είσαι μία γκόμενα, σε έχει δει στο μαγαζί, σου έχει μιλήσει 2-3 φορές και μετά σου έστειλε μήνυμα να βγείτε για καφέ και εσύ νομίζεις ότι θέλει μια πλατωνική συζήτηση για το πως βγάζει καλύτερα το άρωμα ο αράμπικα.

Ναι, είναι ξεκάθαρο το πέσιμο.

Εκτός αν εσύ την τελευταία φορά που πήγες σπίτι κάποιας για ταινία ήταν λόγω του κοινού ταρκοφσκικού ενδιαφέροντος, και μείνατε μόνο σε αυτό

• Like 3
Δημοσ.

αρχικα εισαι μες στην ξυνιλα, ειμαι 26 χρονων σοβαρος και μονο face to face Μιλαω γιατι εχω αυτοπεποιθηση...οχι ομως να προξενησω και προβλημα στην αλλη για ενα πεσιμο...γιαυτο και το φβ....

• Like 2
Δημοσ.

opcorsa πιο πολύ εντυπωση κανει γιατι το ψάχνεις τι κάνει αυτή.... και γιατι έκανε το ένα ή το άλλο.Επισης γιατι πιάνεσαι από σχολια όπως του Lucifer o άλλος μπορει να σε θεωρει και πεφτουλα με αυτό που κανεις ή η άλλη τι σε ενδιαφερει? μολις ερθει και το πει μπροστα σου μπροστα σε άλλους θα αντιδράσεις ως τοτε .... δεν τρέχει τιποτα.

έχεις 2 επιλογες ή να την αγνοήσεις ή να πας μια μερα από εκει και να της πεις .... δεν φτιαχνει μονο το δικο σας μαγαζι ξέρω και άλλα.

Θα σου πει στανταρ που κτλπ πες της θα σου πω μονο αν παμε μαζι. Θέλεις? και αν πει ναι πες της γραψε μου το κινητο σου στην αποδειξη γιατι δεν θεω να δημιουργω θεματα στη δουλεια μην μας ακουσει και το αφεντικο.

Θες να το κανεις αυτό? πηγαινε αυριο και καντο απλο είναι.

ΥΓ Συμφωνω με λουσιφερ στο ότι δεν έχεις ενδείξεις-αποδειξεις για να τις αποκαλεις κ_ργιολα ή οτιδήποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι μία γκόμενα, σε έχει δει στο μαγαζί, σου έχει μιλήσει 2-3 φορές και μετά σου έστειλε μήνυμα να βγείτε για καφέ και εσύ νομίζεις ότι θέλει μια πλατωνική συζήτηση για το πως βγάζει καλύτερα το άρωμα ο αράμπικα.

Ναι, είναι ξεκάθαρο το πέσιμο.

Εκτός αν εσύ την τελευταία φορά που πήγες σπίτι κάποιας για ταινία ήταν λόγω του κοινού ταρκοφσκικού ενδιαφέροντος, και μείνατε μόνο σε αυτό

Όσο ξεκάθαρο είναι το πέσιμο, τόσο ξεκάθαρη και η πίτα λοιπόν.

Της έκανε φρεντ ρηκουέστ, δε τον θυμόταν καν -διόλου ανεξήγητα, δεν έκανε αξέπτ. Τι καριόλα και καβαλημένη; Επειδή δεν ήθελε;

Όσο για την τελευταία πρόταση, έχω μια κοσμοθεωρία που θεωρεί τις γυναίκες ανθρώπους και όχι κινητό fleshlight, οπότε ναι, καμιά φορά συζητάω κι όλας μαζί τους και καμιά φορά μένω εκεί.

• Like 7
Δημοσ.

opcorsa πιο πολύ εντυπωση κανει γιατι το ψάχνεις τι κάνει αυτή.... και γιατι έκανε το ένα ή το άλλο.Επισης γιατι πιάνεσαι από σχολια όπως του Lucifer o άλλος μπορει να σε θεωρει και πεφτουλα με αυτό που κανεις ή η άλλη τι σε ενδιαφερει? μολις ερθει και το πει μπροστα σου μπροστα σε άλλους θα αντιδράσεις ως τοτε .... δεν τρέχει τιποτα.

έχεις 2 επιλογες ή να την αγνοήσεις ή να πας μια μερα από εκει και να της πεις .... δεν φτιαχνει μονο το δικο σας μαγαζι ξέρω και άλλα.

Θα σου πει στανταρ που κτλπ πες της θα σου πω μονο αν παμε μαζι. Θέλεις? και αν πει ναι πες της γραψε μου το κινητο σου στην αποδειξη γιατι δεν θεω να δημιουργω θεματα στη δουλεια μην μας ακουσει και το αφεντικο.

Θες να το κανεις αυτό? πηγαινε αυριο και καντο απλο είναι.

ΥΓ Συμφωνω με λουσιφερ στο ότι δεν έχεις ενδείξεις-αποδειξεις για να τις αποκαλεις κ_ργιολα ή οτιδήποτε άλλο.

οπως προειπα εχω ξενερωσει με την φαση οποτε χλωμον, απλα ρωτησα τι πιστευετε για το χθεσινο "περιστατικο"

Δημοσ.

θες να το πω τριτη φορα οτι θα της δημιουργουσα προβλημα και θα εχανε την δουλεια της αν το εκανα αυτο?? ξερω το περιβαλλον και τα αφεντικα της... ελεος με τον καθε ξερολα

Σιγά μην έχανε την δουλειά της επειδή της την έπεσε κάποιος ...θα της την πέφτουν κάμποσα άτομα κάθε μέρα ..σταντέ .Στην τελική τόσο καιρό πας εκεί θα μπορούσες να πας όταν σχολάει και να κάνεις παιχνίδι .Καλά έκανε και σου έριξε άκυρο μιας και ο τρόπος που το χειρίστηκες ήταν άθλιος και απλά σε έβαλε στην λίστα με τους υπολοιπους .

Όλα αυτά που λες μου ακούγεται σαν δικαιολογίες ..όταν θες κάτι το διεκδικείς απόλυτα και όχι κρυμμένος πίσω από το facebook φοβούμενος μην τσιμπήσεις χυλόπιτα. 

χαχχαχαχα σοβαρά μιλάμε τώρα ;

• Like 3
Δημοσ.

Της έκανε φρεντ ρηκουέστ, δε τον θυμόταν καν -διόλου ανεξήγητα, δεν έκανε αξέπτ. Τι καριόλα και καβαλημένη; Επειδή δεν ήθελε;

Όσο για την τελευταία πρόταση, έχω μια κοσμοθεωρία που θεωρεί τις γυναίκες ανθρώπους και όχι κινητό fleshlight, οπότε ναι, καμιά φορά συζητάω κι όλας μαζί τους και καμιά φορά μένω εκεί.

αυτο ρωταμε, ειναι πιτα ή οχι? γιατι σπανια εχουν τα κοτσια οι γυναικες να το πουν στα ισια, πραγμα που εκτιμω και λατρευω...

εσυ τι πιστευεις? ειδικα στο χθεσινο που με ρωτησε, αν ημουν εγω γιατι δεν με καταλαβε και τα σχετικα...

εκει ειναι το ζουμι της κουβεντας, και οχι αν εγω εφαγα χιλοπιτα... γιατι οπως προειπα δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια, ολα στο παιχνιδι ειναι, και εγω με τις χιλοπιτες δεν εχω κανενα θεμα , μην πω οτι χαιρομαι και για μερικες οπως εχουν γινει

Δημοσ.

Καβαλημενη ειναι και φαινεται,αφου εκανε πως ''δε τον θυμοταν'' και καλα. Αν ηταν σωστη κι ευθυς θα ελεγε δε γουσταρω και τελος η ιστορια. Αυτην η σταση δειχνει ψωνισμενη γκομενα του τυπου ''για μενα εισαι σκουπιδι''. Εκτος αν ο φιλος ηταν πολυ φορτικος και της εσπασε τα νευρα,αλλα δε φαινεται κατι τετοιο απο τα λεγομενα του τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά μην έχανε την δουλειά της επειδή της την έπεσε κάποιος ...θα της την πέφτουν κάμποσα άτομα κάθε μέρα ..σταντέ .Στην τελική τόσο καιρό πας εκεί θα μπορούσες να πας όταν σχολάει και να κάνεις παιχνίδι .Καλά έκανε και σου έριξε άκυρο μιας και ο τρόπος που το χειρίστηκες ήταν άθλιος και απλά σε έβαλε στην λίστα με τους υπολοιπους .

Όλα αυτά που λες μου ακούγεται σαν δικαιολογίες ..όταν θες κάτι το διεκδικείς απόλυτα και όχι κρυμμένος πίσω από το facebook φοβούμενος μην τσιμπήσεις χυλόπιτα. 

ρε φιλαρακι, δεν με ξερεις Irl, ουτε ξερεις προσωπα και καταστασεις, μην προσπαθεις να βγεις απο πανω.. αν θες πιστεψε αυτα που λεω αν θες οχι, μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως..

Καβαλημενη ειναι και φαινεται,αφου εκανε πως ''δε τον θυμοταν'' και καλα. Αν ηταν σωστη κι ευθυς θα ελεγε δε γουσταρω και τελος η ιστορια. Αυτην η σταση δειχνει ψωνισμενη γκομενα του τυπου ''για μενα εισαι σκουπιδι''. Εκτος αν ο φιλος ηταν πολυ φορτικος και της εσπασε τα νευρα,αλλα δε φαινεται κατι τετοιο απο τα λεγομενα του τουλαχιστον.

ποτε με τις γυναικες δεν ειμαι φορτικος, ειδικα χθες απαντησα κι εγω ενα απαξιωτικο ναι εγω ημουν και εμεινα εκει...

οποτε κατι αλλο τρεχει

Δημοσ.

Εγω πιστευω ότι αμα ηθελε θα σου εδινε μια ευκαιρια. Οποτε ή το παιζεις ρισκο όλα κανοντας μια τελευταια προσπαθεια ... αν γουστάρεις ή το αφηνεις όπως είναι και δεν ασχολείσαι ξανα μαζι της. Δεν σε ενδιαφερει ουτε τι είναι αυτή ουτε πως σκέφτεται κτλπ ... αυτά αφορουν την ιδια είναι δικη τους υποθεση να βελτιώσει τον εαυτο της αμα έχει μειονεκτήματα.

χαχχαχαχα σοβαρά μιλάμε τώρα ;

Άνετα :-D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...