Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να φας χυλοπιτα, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... Απλα οι περισσοτερες για να πουμε την αληθεια δεν εντυπωσιαζονται απο την ομορφια! Και αυτο αποδεικνυεται ευκολα αν βγεις μια βολτα εξω και κοιταξεις τα ζευγαρια, θα δεις πολλες κοπελες 8αρια που τα χουν με 5 αρια αντρες (το αντιστροφο δυστηχως δεν ισχυει). Αυτα τα ατομα ειναι συνηθως μπαρμαν,dj,σερβιτοροι, ποδοσφαιριστες στον Δ τοπικο κτλ Πραγματικα οποιος κλωτσαει μια μπαλα εχει μαγνητη πανω του!

Μετα αν ενα αντικειμενικα ωραιο παιδι, ας πουμε 7.5, παει να την πεσει σε μια κοπελα του επιπεδου του, τρωει πιτα επειδη ειναι κολλημενη με τον σαπιο μπαρμανα που την κερνουσε jagger σφηνακια... Αυτο συνηθως οδηγει σε rage, και τα συναφη που ειπες...

Την επιλογή ότι κάποιες δεν είμαστε επιφανειακές, δεν παίζει;

Δηλαδή τι νομίζετε ότι πρέπει να σας δεχόμαστε επειδή είστε ωραίοι;

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να φας χυλοπιτα, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... Απλα οι περισσοτερες για να πουμε την αληθεια δεν εντυπωσιαζονται απο την ομορφια! Και αυτο αποδεικνυεται ευκολα αν βγεις μια βολτα εξω και κοιταξεις τα ζευγαρια, θα δεις πολλες κοπελες 8αρια που τα χουν με 5 αρια αντρες (το αντιστροφο δυστηχως δεν ισχυει). Αυτα τα ατομα ειναι συνηθως μπαρμαν,dj,σερβιτοροι, ποδοσφαιριστες στον Δ τοπικο κτλ Πραγματικα οποιος κλωτσαει μια μπαλα εχει μαγνητη πανω του!

Μετα αν ενα αντικειμενικα ωραιο παιδι, ας πουμε 7.5, παει να την πεσει σε μια κοπελα του επιπεδου του, τρωει πιτα επειδη ειναι κολλημενη με τον σαπιο μπαρμανα που την κερνουσε jagger σφηνακια... Αυτο συνηθως οδηγει σε rage, και τα συναφη που ειπες...

Οι βαθμολογιες ειναι υποκειμενικες,επισης υποκειμενικο ειναι και ο καθενας τι ζηταει,τι απαιτει να εχει το ταιρι που θα εχει διπλα του.Οπως εσυ μου λες τωρα για τον ποδοσφαιριστη και τον μπαρμαν,μπορω να σου πω και εγω για το βυζοξεκωλο που πιθανον προτιμα ο ανδρας και τρωει το κεφαλακι του.Ειναι ενα αλλο θεμα ομως αυτο.

Ολα ειναι επιλογες μας. Δεν ξερω αν με καταλαβες..

Δημοσ.

ΗΡΩΑΣ!!!

ειχα βγει χθες με εναν απο τους κολλητους του, και την κοπελα του που την γνωριζω επιφανειακα... για ασχετο λογο και πανω στην συζητηση ακομα ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ , οτι δεν θελετε καλα παιδια, τουλαχιστον στην αρχη της σχεσης... Θελετε καποιον να σας ταλαιπωρησει εν αρχη, τετοιες ειμαστε..ετσι ειπε...

τα θηλυκα τι "δικαιολογια" εχετε να πειτε πανω σε αυτο?

κουβεντα περι ανεμων και υδατων κανουμε , δεν νομιζω οτι παει μακρια η κουβεντα

Δημοσ.

Καλα εσυ λεγε στο ευατο σου οτι εισαι "καλος" εγω θα λεω μαλακας και θα εννοουμε το ιδιο!

Εγω θα λεω στον εαυτο μου οτι δεν την ήξερα της έδειξα εμπιστοσυνη απο την καλη μου προθεση και το εκμεταλευτηκε.

Φίλε spect μιλάμε καθαρά πάνω στο επάγγελμα της γκαρσονικής, ειπώθηκε ότι οι καημένες οι γκαρσόνες πρέπει να "ανέχονται" τον κάθε "σαλιάρη" στη βάρδια τους. Δηλαδή εγώ στο ίδιο επάγγελμα που συναναστρέφομαι με πάνω από 2000 άτομα στη βάρδια μου με 8 στους 10 να είναι γυναίκες όλων των ηλικιών πίστεψε με το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Δεν πάω σπίτι μου κάθε φορά που δουλεύω χωρίς να έχω από το πουθενά πάνω από 10 νούμερα τηλεφώνων στην τσέπη μου. Είναι η φύση της δουλειάς αυτή. 

Γιατί λοιπόν δεν χαρακτηρίζω ως "σαλιάρα" και "γλοιώδη" την κάθε σαφρακιασμένη 50+ θεία που μου την πέφτει και μάλιστα με χοντροειδέστατο τρόπο; Γιατί αναγνωρίζω ότι ο κόσμος που έρχεται στη δουλειά μου έρχεται για να περάσει καλά και έτσι του βγαίνει. Σε έναν χώρο που η κάθε παρέα είναι κουμπωμένη στο καβούκι της και δεν γίνεται καμιά κίνηση από κανέναν εσύ ως σερβιτόρος/α που έχει κάποια άνεση λόγου φτάνεις να "ξεχωρίζεις" οπότε τραβάς όλη την προσοχή επάνω σου ακόμα και αν δεν το θέλεις.

Είναι αστείο λοιπόν ο όποιος χαρακτηρισμός για πελάτη που έρχεται να περάσει καλά. Μπενάκιας και βγαινάκιας το λέγαμε παλιά. Ακου, χαμογέλα και πάνε παρακάτω. Δεν χρειάζεται να βάλεις ταμπέλα.   

Απο τα 10 τηλεφωνα δεν αξιζει ουτε ενα τηλεφωνο? καμια καλη θεια? ολες σιτεμενες? :-D

έχω πάει με τοσο μεγάλη ηλικια. και δεν πέρασα ασχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Την επιλογή ότι κάποιες δεν είμαστε επιφανειακές, δεν παίζει;

Δηλαδή τι νομίζετε ότι πρέπει να σας δεχόμαστε επειδή είστε ωραίοι;

Αν δεν εισαι επιφανειακη, τοτε την ιδια αντιμετωπιση θα ειχε αν σου την επεφτε ενας θεωρητικος φυσικος? Δεν νομιζω! Ειναι οτι σε εξιταρει ενας που κλωτσαει μια βρωμομπαλα!

Τα ξερω ηδη αυτα απ'οταν ειχα μπαντα πιο παλια και επειδη ειμαι και εμφανησιμος και επαιζα και σε μπαντα παιρναν το τηλ μου οι γκομενες χωρις καν να ρωτανε αν εχω γκομενα η οχι...

Αυτο που σας αρεσει ειναι η μουρη που βγαζει ο αλλος προς τα εξω, οχι τι μουρη εχει.

• Like 5
Δημοσ.

Kανετε ενα λαθος εδω σε αυτο το θρεντ,να παιρνετε προσωπικα αυτα που λεγονται,τα οποια λεγονται υπο το πρισμα μιας γενικης συζητησης.

Λυπαμαι αν σε εχουν αποκαλεσει σαλιαρη και γλοιωδη.Προσωπικα δεν θεωρω εναν ξεκαθαρο ανθρωπο σαλιαρη. Σαλιαρη θεωρω αυτον που δεν γνωριζει το οχι,που την απορριψη την μεταφραζει ως "καριολιά" της γυναικας,που παει να πιει εναν καφε και επειδη του γυαλισε-ερωτευτηκε την γκαρσονα θεωρει οτι το αντικειμενο του ποθου του εχει υποχρεωση να τον παρει κιολας.

Αυτο ειναι το σαλιαρισμα για εμενα.

Απο εκει και περα μην συζηταμε τα αυτονοητα,ο καθενας δινει και δεχεται το φλερτ εκει που θελει.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εισαι η ξινιλω που δεν θα δεχεται κουβεντα.Μιλησα συγκεκριμενα για την δουλεια της γκαρσονας.

Συμφωνω εχεις δικιο!

Δημοσ.

ΗΡΩΑΣ!!!

ειχα βγει χθες με εναν απο τους κολλητους του, και την κοπελα του που την γνωριζω επιφανειακα... για ασχετο λογο και πανω στην συζητηση ακομα ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ , οτι δεν θελετε καλα παιδια, τουλαχιστον στην αρχη της σχεσης... Θελετε καποιον να σας ταλαιπωρησει εν αρχη, τετοιες ειμαστε..ετσι ειπε...

τα θηλυκα τι "δικαιολογια" εχετε να πειτε πανω σε αυτο?

κουβεντα περι ανεμων και υδατων κανουμε , δεν νομιζω οτι παει μακρια η κουβεντα

Ποια είναι αυτή που θα εκφέρει άποψη για όλες τις γυναίκες της χώρας ;

Αν εκείνη αυτό γουστάρει με γεια της με χαρά της. Μη μας τσουβαλιάζει όλες όμως παρακαλώ

Δημοσ.

Πόσα σου πήρε? :-):P

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν εισαι επιφανειακη, τοτε την ιδια αντιμετωπιση θα ειχε αν σου την επεφτε ενας θεωρητικος φυσικος? Δεν νομιζω! Ειναι οτι σε εξιταρει ενας που κλωτσαει μια βρωμομπαλα!

Τα ξερω ηδη αυτα απ'οταν ειχα μπαντα πιο παλια και επειδη ειμαι και εμφανησιμος και επαιζα και σε μπαντα παιρναν το τηλ μου οι γκομενες χωρις καν να ρωτανε αν εχω γκομενα η οχι...

Αυτο που σας αρεσει ειναι η μουρη που βγαζει ο αλλος προς τα εξω, οχι τι μουρη εχει.

Όχι απλώς θα γούσταρα, θα καραγούσταρα τον φυσικό :Ρ

Από την άλλη χέστηκα για τον άλλον που παίζει μπαλίτσα. Έτσι κι αλλιώς στον χώρο του αθλητισμού είμαι, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς αθλητές και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η αθλητική ικανότητα δεν παίζει και πολύ μεγαλό ρόλο στο ταίρι μου.

Τουλάχιστον μπορώ και να το στηρίξω αυτό καθώς με μηχανολόγο τα έχω και όχι μπασκετμπολίστα ;)

Δημοσ.

Πόσα σου πήρε? :-) :P

τίποτα ενα 40αρι και για τους 2 μας έφυγε (τα ποτά μας έβαλα απλά). Δεν ηταν πτανα αν αυτο εννοεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια είναι αυτή που θα εκφέρει άποψη για όλες τις γυναίκες της χώρας ;

Αν εκείνη αυτό γουστάρει με γεια της με χαρά της. Μη μας τσουβαλιάζει όλες όμως παρακαλώ

κλασσικη γυναικεια απαντηση, δεν περιμενα αλλωστε και κατι παραπανω...

το οτι 1 στις 6251 ειναι διαφορετικη δεν σημαινει κατι, μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα... αυτο ισχυει και για τους ανδρες και για τα παντα γενικα....

το επιχειρημα που ειπες ειναι ατοπο διοτι κολλαει παντου... πχ ποιος ειναι αυτος που θα πει τα φιατ αναξιοπιστα ενω εμενα το δικο μου εχει 300 χιλ χλμ και εκαψε μονο μια λαμπα? αρα επιχειρημα να χαμε να λεγαμε...

για εμενα τουλαχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Όχι απλώς θα γούσταρα, θα καραγούσταρα τον φυσικό :Ρ

Από την άλλη χέστηκα για τον άλλον που παίζει μπαλίτσα. Έτσι κι αλλιώς στον χώρο του αθλητισμού είμαι, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς αθλητές και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η αθλητική ικανότητα δεν παίζει και πολύ μεγαλό ρόλο στο ταίρι μου.

Τουλάχιστον μπορώ και να το στηρίξω αυτό καθώς με μηχανολόγο τα έχω και όχι μπασκετμπολίστα ;)

χαχαχα αυτό ακριβώς! Το τι αρέσει στον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα για παράδειγμα με έριξε ένας πανέξυπνος, αστείος και ντροπαλός φυσικός! Ενώ με απωθεί απιστευτα κάποιος που κάνει π.χ. επίδειξη του πλούτου του και νομίζει ότι με ένα αμάξι ή με ένα κότερο έχει όποια θελει. (μου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις όταν δουλευα σε έκθεση, κι ήταν γλοιώδες στην καλύτερη). Είναι τι αρέσει στον καθένα και τι τον τραβάει!

όσον αφορά τον ts η κοπέλα με 40 φίλους στο fb μάλλον δεν κάνει accept τον καθένα. Τώρα γιατί σε ρώτησε υπάρχουν πολλοί λόγοι, το πιθανότερο, της λύθηκε η απορία.Προφανώς δεν την ενδιαφέρεις. Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτα, αφού λες ότι είσαι ένας καλοντυμένος, μορφωμένος νεαρός και τις έχεις τις επιτυχίες σου, προχώρα στην επόμενη και μην το σκέφτεσαι παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Basket αδελφουλα μου, σιγα μην μας πιστεψουν οτι ΔΕΝ ανοιγουμε ολες τα σκελια μας οταν μαθουμε οτι καποιος παιζει μπαλα ή οδηγει ακριβο μουρατο αμαξι.

Σε καθε θρεντ σ'αυτο το πραγμα καταληγουμε, να προσπαθουμε να πεισουμε μερικους οτι δεν ειμαστε ελεφαντες. Ξερεις τι; Δεν αξιζει.

Οι γενικευσεις ειναι κατι τοσο ευκολο και βολικο για να κρυφτουν προσωπικες ανασφαλειες, πικρες, θυμος κλπ. Και ειναι ενας φαυλος κυκλος. Λοιπον αγορια, ανοιχτε οχι μονο τα ματακια σας αλλα και το μυαλο σας (ναι, αυτο που ειναι στο πανω κεφαλι βρε!) εκτος αν γουσταρετε να συνεχισετε να πετυχαινετε μονο τις κοπελες των γενικευσεων που περιγραφετε. Μην καιτε τα χλωρα μαζι με τα ξερα..

• Like 2
Δημοσ.

Απο τα 10 τηλεφωνα δεν αξιζει ουτε ενα τηλεφωνο? καμια καλη θεια? ολες σιτεμενες? :-D

Απλώς το βάζω υπό το πρίσμα της δουλειάς. Θεωρώ ότι όταν γίνεται κάτι γίνεται εκεί στη στιγμή, την επόμενη μέρα μπορεί και να μη με θυμάται ή να μη θυμάται γενικά ότι μου έδωσε και το νούμερο της. Αυτή που πραγματικά θα θελήσει να βρεθεί μαζί μου κάνει άλλες κινήσεις και συνεπώς ξεχωρίζει από τις άλλες. Ετσι και αλλιώς και εμένα οι περισσότερες προσωπικές από τις λιγοστές μου σχέσεις ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες οπότε δεν τις "φοβάμαι". 

Kανετε ενα λαθος εδω σε αυτο το θρεντ,να παιρνετε προσωπικα αυτα που λεγονται,τα οποια λεγονται υπο το πρισμα μιας γενικης συζητησης.

Λυπαμαι αν σε εχουν αποκαλεσει σαλιαρη και γλοιωδη.Προσωπικα δεν θεωρω εναν ξεκαθαρο ανθρωπο σαλιαρη. Σαλιαρη θεωρω αυτον που δεν γνωριζει το οχι,που την απορριψη την μεταφραζει ως "καριολιά" της γυναικας,που παει να πιει εναν καφε και επειδη του γυαλισε-ερωτευτηκε την γκαρσονα θεωρει οτι το αντικειμενο του ποθου του εχει υποχρεωση να τον παρει κιολας.

Αυτο ειναι το σαλιαρισμα για εμενα.

Απο εκει και περα μην συζηταμε τα αυτονοητα,ο καθενας δινει και δεχεται το φλερτ εκει που θελει.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα εισαι η ξινιλω που δεν θα δεχεται κουβεντα.Μιλησα συγκεκριμενα για την δουλεια της γκαρσονας.

Δεν διαφώνησα σε αυτό, αυτό λέω και εγώ, για τη δουλειά μιλάω και μιλάω ως εν μέρη γκαρσόνος. Οτι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς όρους όπως "σαλιάρης" ή "γλοιώδης" ή "ανέχεται". Είναι εντελώς άκυροι και είναι πραγματικά ψευδαίσθηση ένα τέτοιο συναίσθημα. Οπως είδες άλλο πράγμα εσύ θεωρείς "σαλιάρη" από αυτό που θεωρούν άλλες. Είναι δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ειδικά σε θέμα επαγγέλματος είναι κάτι που θα πρέπει να το περνάς στο ντούκου. Μπαινάκιας και βγαινάκιας, ότι και να ακούσεις, ότι και να σου πουν, όποιος και να σου το πει. 

Δημοσ.

χαχαχα αυτό ακριβώς! Το τι αρέσει στον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα για παράδειγμα με έριξε ένας πανέξυπνος, αστείος και ντροπαλός φυσικός! Ενώ με απωθεί απιστευτα κάποιος που κάνει π.χ. επίδειξη του πλούτου του και νομίζει ότι με ένα αμάξι ή με ένα κότερο έχει όποια θελει. (μου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις όταν δουλευα σε έκθεση, κι ήταν γλοιώδες στην καλύτερη). Είναι τι αρέσει στον καθένα και τι τον τραβάει!

όσον αφορά τον ts η κοπέλα με 40 φίλους στο fb μάλλον δεν κάνει accept τον καθένα. Τώρα γιατί σε ρώτησε υπάρχουν πολλοί λόγοι, το πιθανότερο, της λύθηκε η απορία.Προφανώς δεν την ενδιαφέρεις. Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτα, αφού λες ότι είσαι ένας καλοντυμένος, μορφωμένος νεαρός και τις έχεις τις επιτυχίες σου, προχώρα στην επόμενη και μην το σκέφτεσαι παραπάνω.

ισως η καλυτερη απαντηση που δωθηκε εδω μεσα, ταυτιζομαστε σαν σκεψη-εχω ηδη προχωρησει... οχι οτι θα την πεσω στην επομενη αμεσως, πρεπει να μου βγαινει κιολας..

ευχαριστω :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...