Haris San Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ελευθερες δεν υπαρχουν πουθενα! ολες σας η θα ειστε πιασμενες, η θα εχετε μολις χωρισει και θα ειστε κολλημενες ακομη η δεν θα μπορειτε γενικως η θα θελετε να "μεινετε μονες σας" και γενικως δεν θα ξερετε τι θελετε κτλ , ποτε μονες ομως! γιατι να μην ειμαστε πιο ανοιχτοι σαν ανθρωποι και να μοιραζομαστε τις σχεσεις μας με αλλα ατομα? αφου ουτως η αλλως τα ιδια πραγματα πανω κατω θα κανουμε... χαχαχαχα Αυτο που λες δεν ισχυει απολυτα, η εποχη που ζουμε ειναι αυτη που ολοι γαμιουνται με ολους. Ειδικα αν εισαι Αθηνα μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα! Παρα πολλα!!! 3
SuicycoMania Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εύκολη η απάντηση για εσένα. Ψάξε το πολυγαμικό community της Ελλάδας. Δεν με επιασες μαλλον..δεν λεω για τα φετιχιστικα. πχ ειστε ζευγαρι κανα 3μηνο , βγαινετε για βολτα σε ενα ωραιο μπαρακι...και πετυχαινετε ενα ωραιο ζευγαρι που τυχαινει ο δικος σου να γουσταρει αυτη και ο τυπος εσενα... Το σπατε με την μια...αλλαζεις εκει μπαμ και συνεχιζεις με τον τυπα... δεν σου εκανε για καποιο λογο μετα απο 2 βδομαδες?...γυρνας στη προηγουμενη σχεση σου αλλα εκεινος μπορει να ειναι με την τυπισσα απο το μπαρακι. Δεν πτοεισαι και συνεχιζεις με καποιον που γουσταρεις επιτοπου που θα δεις σε καποιο μερος...μπαμ-μπαμ πραγματα δεν χρειαζεται φιλοσοφια μια σχεση. ουτε ποιος θα κανει το πρωτο βημα ουτε 150 ραντεβου μεχρι να μιλησετε... στα ισια ολα Αυτο που λες δεν ισχυει απολυτα, η εποχη που ζουμε ειναι αυτη που ολοι γαμιουνται με ολους. Ειδικα αν εισαι Αθηνα μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα! Παρα πολλα!!! σε ποιο μερος της αθηνας αν επιτρεπεται? 1
crom251 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό που κάνει τον άλλο "σαλιάρη" και "γλοιώδη"; Οπως έχω ήδη πει είμαι πολύ ντόμπρος τύπος και ζητώ με πολύ straight τρόπο αυτό που θέλω. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχω χαρακτηριστεί "σαλιάρης" και "γλοιώδης" από κάποιες ενώ από άλλες ήμουν "ξεχωριστός" και "ιδιαίτερος". Τελικά τι από τα δυο είμαι; Αν την πεσεις σε μια γκομενα η οποια για τον α ή β λογο δεν σε γουσταρει, εισαι σαλιαρης, γλοιωδης και πεφτουλας. Αν στην ιδια γκομενα την πεσει καποιος που τον γουσταρει, ακομα και αν την πεσει με ακριβως τον ιδιο τροπο που την επεσες και εσυ, αυτος αυτοματα βαφτιζεται ξεχωριστος, ιδιαιτερος και θαρραλεος... Ή με λιγα λογια αν η γκομενα σε γουσταρει εισαι ξεχωριστος-ιδιαιτερος-θαρραλεος κλπ, αν δεν σε γουσταρει εισαι σαλιαρης-γλοιωδης-πεφτουλας κλπ. Ο τροπος πεσιματος εχει ελαχιστη σημασια (δεν μιλαμε για κραυγαλεες περιπτωσεις βεβαια...) 7
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αν την πεσεις σε μια γκομενα η οποια για τον α ή β λογο δεν σε γουσταρει, εισαι σαλιαρης και γλοιωδης. Αν στην ιδια γκομενα την πεσει καποιος που τον γουσταρει, ακομα και αν την πεσει με ακριβως τον ιδιο τροπο που την επεσες και εσυ, αυτος αυτοματα χαρακτηριζεται ξεχωριστος και ιδιαιτερος... αυτες ειστε!!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με επιασες μαλλον..δεν λεω για τα φετιχιστικα. πχ ειστε ζευγαρι κανα 3μηνο , βγαινετε για βολτα σε ενα ωραιο μπαρακι...και πετυχαινετε ενα ωραιο ζευγαρι που τυχαινει ο δικος σου να γουσταρει αυτη και ο τυπος εσενα... Το σπατε με την μια...αλλαζεις εκει μπαμ και συνεχιζεις με τον τυπα... δεν σου εκανε για καποιο λογο μετα απο 2 βδομαδες?...γυρνας στη προηγουμενη σχεση σου αλλα εκεινος μπορει να ειναι με την τυπισσα απο το μπαρακι. Δεν πτοεισαι και συνεχιζεις με καποιον που γουσταρεις επιτοπου που θα δεις σε καποιο μερος...μπαμ-μπαμ πραγματα δεν χρειαζεται φιλοσοφια μια σχεση. ουτε ποιος θα κανει το πρωτο βημα ουτε 150 ραντεβου μεχρι να μιλησετε... στα ισια ολα σε ποιο μερος της αθηνας αν επιτρεπεται? Εμμμ από ποτέ θεωρείται φετίχ η πολυγαμία;
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που λες δεν ισχυει απολυτα, η εποχη που ζουμε ειναι αυτη που ολοι γαμιουνται με ολους. Ειδικα αν εισαι Αθηνα μπορεις να βγαλεις πολλα γουστα! Παρα πολλα!!! εγω παλι 2 μηνες τωρα που ειμαι επαρχια .... εδω και 2 μηνες μονο μια φορά εβγαλα γουστα. Η Αθηνα τα σπάει καλα εντάξει δεν θα καναμε καν αυτες τις συζητησεις τωρα να κατσω εγω να σκεφτω γιατι με χυλοπιτωσε η άλλη καλα εντάξει αντε γεια!
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παλι 2 μηνες τωρα που ειμαι επαρχια .... εδω και 2 μηνες μονο μια φορά εβγαλα γουστα. Η Αθηνα τα σπάει καλα εντάξει δεν θα καναμε καν αυτες τις συζητησεις τωρα να κατσω εγω να σκεφτω γιατι με χυλοπιτωσε η άλλη καλα εντάξει αντε γεια! εισωραιος!! φαινεσαι απολυτο αρσενικο (σαν εμενα :D ) 2
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν με επιασες μαλλον..δεν λεω για τα φετιχιστικα. πχ ειστε ζευγαρι κανα 3μηνο , βγαινετε για βολτα σε ενα ωραιο μπαρακι...και πετυχαινετε ενα ωραιο ζευγαρι που τυχαινει ο δικος σου να γουσταρει αυτη και ο τυπος εσενα... Το σπατε με την μια...αλλαζεις εκει μπαμ και συνεχιζεις με τον τυπα... δεν σου εκανε για καποιο λογο μετα απο 2 βδομαδες?...γυρνας στη προηγουμενη σχεση σου αλλα εκεινος μπορει να ειναι με την τυπισσα απο το μπαρακι. Δεν πτοεισαι και συνεχιζεις με καποιον που γουσταρεις επιτοπου που θα δεις σε καποιο μερος...μπαμ-μπαμ πραγματα δεν χρειαζεται φιλοσοφια μια σχεση. ουτε ποιος θα κανει το πρωτο βημα ουτε 150 ραντεβου μεχρι να μιλησετε... στα ισια ολα σε ποιο μερος της αθηνας αν επιτρεπεται? ε φιλε οι γυναικες δεν το βλεπουν ετσι μπαμ μπαμ εδω η αλλη λεει γινεται να βρω καποιον να μην τον ενδιαφερει το σεξ ? ακου εδω τωρα.... φαντασου να εκανε σε μενα αυτη την εξηγηση θα την κοιτουσα ετσι -> :cry: τι λεει ρε μλκ αυτη? 2
SuicycoMania Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εμμμ από ποτέ θεωρείται φετίχ η πολυγαμία; Ειναι κλειστος κυκλος προφανως...αρα και φετιχ. Εγω μιλαω για καταστασεις ανοιχτες και καθημερινες... μονο στα ονειρα δηλαδη!
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εισωραιος!! φαινεσαι απολυτο αρσενικο (σαν εμενα :D ) προς το παρον ειμαι το απολυτο μπακουρι η τυπισσα που γνωρισα πριν κατι μερες τελικα ειπε οτι θα με πάρει να ξαναβγουμε για ενα καφέ αλλα δεν το εκανε και δεν την πηρα και εγω άλλο χθες σκεφτομουν βεβαια να πάρω αλλα λεω άστο... μπορει και να ξαναπάρω δεν το αποκλειω. Φιλε η επαρχια ειναι αστο .... δεν εχεις επιλογες τελειωσε δεν κατηγορω καθολου αυτους που παντρευτηκαν και εμειναν μονιμα εδω ειδικα σε μια στιγμη αδυναμιας το κανεις και χωρις προφυλακτικο μενει και εγκυος η αλλη μετα τελειωσε την παιρνεις την αποφαση μπαμ μπαμ για παντρειες. 2
mclein Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε η επαρχια ειναι αστο .... δεν εχεις επιλογες... αχχχ και να ξερες... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι κλειστος κυκλος προφανως...αρα και φετιχ. Εγω μιλαω για καταστασεις ανοιχτες και καθημερινες... μονο στα ονειρα δηλαδη! Εμμμμ μάλλον έχεις λάθος ορισμό στο μυαλό σου περί φετίχ xD
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 αχχχ και να ξερες... Εχεις ιστοριες???? ε φιλε εντάξει αμα δεν έχεις και κάποιον να στα δειξει δεν μπορεις να ξέρεις μονος σου πχ ποια ψηνεται ποια γουσταρει οταν πάς να την πέσεις σε κάποια μπορει να τυχεις στην πιο ακυρη να λεει μετα οτι ησουν και σαλιάρης. Εγω τα κολπα της επαρχιας δεν τα ξέρω καινουργιος ειμαι. Αν εχεις καμια καλη ιστορια για γραψε να παρουμε καμια ιδέα
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 γενικα παντου αν εχεις αυτοπεποιθηση μια χαρα ειναι, ειδικα αν εχεις και διασυνδεσεις και ξερεις κοσμο, και εχεις και το χρημα να κυκλοφορεις καθε μερα... ζωαρα... εγω που ειμαι και σε τουριστικη περιοχη .... το θεμα ειναι οτι πρεπει και να δουλεψουμε για να εχουμε χρημα να το παιζουμε κυνηγοι
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παντως ελευθερες δεν υπαρχουν πουθενα! ολες σας η θα ειστε πιασμενες, η θα εχετε μολις χωρισει και θα ειστε κολλημενες ακομη η δεν θα μπορειτε γενικως η θα θελετε να "μεινετε μονες σας" και γενικως δεν θα ξερετε τι θελετε κτλ , ποτε μονες ομως! γιατι να μην ειμαστε πιο ανοιχτοι σαν ανθρωποι και να μοιραζομαστε τις σχεσεις μας με αλλα ατομα? αφου ουτως η αλλως τα ιδια πραγματα πανω κατω θα κανουμε... χαχαχαχα ετσι ειναι, και ουτε @γ@μητες μενουν εχουν τους fuckbuddies, μονο τραινα δε μπαινουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις