Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω πιστευω ότι αμα ηθελε θα σου εδινε μια ευκαιρια. Οποτε ή το παιζεις ρισκο όλα κανοντας μια τελευταια προσπαθεια ... αν γουστάρεις ή το αφηνεις όπως είναι και δεν ασχολείσαι ξανα μαζι της. Δεν σε ενδιαφερει ουτε τι είναι αυτή ουτε πως σκέφτεται κτλπ ... αυτά αφορουν την ιδια είναι δικη τους υποθεση να βελτιώσει τον εαυτο της αμα έχει μειονεκτήματα.

Άνετα :-D

το πιο σωστο κομμεντ, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα

γουσταρει κλαρινα μαλλον... ακου δεν θυμοταν... η καργια ! :P

δεν με καταλαβε απο το φβ μου ειπε, αν και δεν νομιζω πως ειμαι και διαφορετικος...

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλαρακι, δεν με ξερεις Irl, ουτε ξερεις προσωπα και καταστασεις, μην προσπαθεις να βγεις απο πανω.. αν θες πιστεψε αυτα που λεω αν θες οχι, μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως..

ποτε με τις γυναικες δεν ειμαι φορτικος, ειδικα χθες απαντησα κι εγω ενα απαξιωτικο ναι εγω ημουν και εμεινα εκει...

οποτε κατι αλλο τρεχει

Κακως ησουν τοσο λακωνικος επρεπε να απαντησεις και ένα γιατι???? γιατι ρωταςς? αμα ηθελε να σε αποφυγει τελειως μπορει να μην το ανεφερε καν.

Δημοσ.

Κακως ησουν τοσο λακωνικος επρεπε να απαντησεις και ένα γιατι???? γιατι ρωταςς? αμα ηθελε να σε αποφυγει τελειως μπορει να μην το ανεφερε καν.

συμφωνω αλλα ημουν ξενερωμενος, και φερθηκα αξιοπρεπως...

το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε :P

γιαυτο λεω οτι μπορει και να ψιλο γουσταρει, γιαυτο ρωτησα γνωμες

Δημοσ.
ρε φιλαρακι, δεν με ξερεις Irl, ουτε ξερεις προσωπα και καταστασεις, μην προσπαθεις να βγεις απο πανω.. αν θες πιστεψε αυτα που λεω αν θες οχι, μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως..

Που να βγω από πάνω ..έρχεσαι εδώ και μας κλαίγεσαι επειδή σε απέρριψε μια γκόμενα και μας λες είμαι αρσενικό με αυτοπεποίθηση και above average εμφάνιση , μας προκαλείς να στην πούμε .

Δημοσ.

Όσο ξεκάθαρο είναι το πέσιμο, τόσο ξεκάθαρη και η πίτα λοιπόν.

Seriously?

Το να μην απαντήσεις είναι ξηγημένη στάση? Δεν είναι καν χρονικά σαφής η απόριψη τότε. Αν δεν απαντήσει σε μία, δύο, τρεις μέρες, λες κάτι μπορεί να της έτυχε. Άμα δεν απαντήσει σε 2 μήνες τότε μάλλον είναι πίτα, και το μάλλον πάει στο ότι μπορεί να μην είδε το μήνυμα. Το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα πες μου εσύ τι είναι

• Like 1
Δημοσ.

το πιο σωστο κομμεντ, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα

δεν με καταλαβε απο το φβ μου ειπε, αν και δεν νομιζω πως ειμαι και διαφορετικος...

χαχα είμαι δυνατος ο μπαγάσας σε τέτοια θρεντ. Τι φορουσε η τυπισσα? :-D φτιαξε μας λιγο!

Δημοσ.

Που να βγω από πάνω ..έρχεσαι εδώ και μας κλαίγεσαι επειδή σε απέρριψε μια γκόμενα και μας λες είμαι αρσενικό με αυτοπεποίθηση και above average εμφάνιση , μας προκαλείς να στην πούμε .

πω ενταξει καλα κρασια.... τιποτα ουσιωδες εχεις να πεις στην συζητηση? με ολους τους αλλους μια χαρα προσπαθουμε να δουμε αν κανω καμια κινηση ή σταματησω οριστηκα

• Like 1
Δημοσ.

Seriously?

Το να μην απαντήσεις είναι ξηγημένη στάση? Δεν είναι καν χρονικά σαφής η απόριψη τότε. Αν δεν απαντήσει σε μία, δύο, τρεις μέρες, λες κάτι μπορεί να της έτυχε. Άμα δεν απαντήσει σε 2 μήνες τότε μάλλον είναι πίτα, και το μάλλον πάει στο ότι μπορεί να μην είδε το μήνυμα. Το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα πες μου εσύ τι είναι

Δεν είναι και υποχρεωμενη να απαντησει στο πεσιμο ρε φιλε :-D

Ειμαι λιγο χαλαρος και εγω σε αυτά ουτε σκηνές κάνω ουτε τιποτα και μπορει να το παιρνει η άλλη ότι είμαι στα @@ μου χαχαχα

Δημοσ.

χαχα είμαι δυνατος ο μπαγάσας σε τέτοια θρεντ. Τι φορουσε η τυπισσα? :-D φτιαξε μας λιγο!

τιποτα απλα ντυμενη ηταν, και οταν την ειδα εξω απλα αλλα ομορφα ντυμενη ηταν... αν την ξαναπετυχω-που θα την ξαναπετυχω γιατι ο κοσμος ειναι μικρος- θα χωθω... αρκει να μην ειναι με κανενα αρσενικο :P

Δημοσ.

"Το είδα το αίτημα οπότε καταλαβαίνεις..." Αυτό σου απάντησε, απλά πράγματα.

Εν το μεταξύ σιγά ρε παιδιά μην δίνει κάποιος και εξηγήσεις τώρα στους πάντες για τα πάντα...

Υ.Γ.

[...]δεν ξερω γενικα τι καπνο φουμαρει αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας, ειχε την ευκαιρια της , το ζητημα ειναι οτι τωρα ξενερωσα εγω :D[...]

Έλα τώραα... αν δεν σε ενδιέφερε και είχες ξενερώσει, δεν θα άνοιγες θέμα γι αυτό μετά..... :-) :P
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν γουστάρει ρε μάγκα .. απλά προσπαθεί να σε απορρίψει με ευγενικό τρόπο χωρίς να νιώσεις άσχημα γιατί πας και παίρνεις καφέ από εκεί , βγάζει μάτι να πούμε .

• Like 7
Δημοσ.

συμφωνω αλλα ημουν ξενερωμενος, και φερθηκα αξιοπρεπως...

το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε :P

γιαυτο λεω οτι μπορει και να ψιλο γουσταρει, γιαυτο ρωτησα γνωμες

εχεις ακομη ελπιδες; λολ :P αμα θες να σιγουρευτεις ξαναπηγαινε και ρωτα την στα ισια λοιπον να τελειωνουμε :P

εγω λεω τζαμπα κοπος. μια χαρα σε καταλαβε... απλα δε γουσταρει.

• Like 1
Δημοσ.

"Το είδα το αίτημα οπότε καταλαβαίνεις..." Αυτό σου απάντησε, απλά πράγματα.

Εν το μεταξύ σιγά ρε παιδιά μην δίνει κάποιος και εξηγήσεις τώρα στους πάντες για τα πάντα...

Υ.Γ.

Έλα τώραα... αν δεν σε ενδιέφερε και είχες ξενερώσει, δεν θα άνοιγες θέμα γι αυτό μετά..... :-) :P

κυριως για το πως σκεφτηκε ηθελα να ρωτησω φιλε, γιατι οντως ξενερωσα και ειναι κακο αυτο..

αν ηθελε θα κερνουσα ενα καφε αλλα δεν ξερω.... το θεμα ειναι οτι μου βγαζει πραγματα....

αρα συμφωνα με την πρωτη προταση σου λες να κανω το κουνελι ε?? :P :P

Δημοσ.

Είναι πολύ ωραίο που από τη μία η όποια τύπισσα δε γουστάρει αποκαλείται αυτόματα "καβαλημένη" και "καργιόλα" λες και γεννήθηκε με την υποχρέωση να σας το δώσει, και από την άλλη αναρωτιέστε κι όλας γιατί δε σας έκατσε και παίζει ανάλυση για το "γιατί φέρθηκε έτσι" .

Συνήθως έτσι φέρεσαι σε συγκεκριμένη υποκατηγορία υπανθρώπων.

Καμιά φορά μάλιστα, αυτή η κατηγορία αυτοπροσδιορίζεται, αντικειμενικά, ως "αξιοπρεπές αρσενικό" λίγο πριν ανοίξει γκομενοθρεντ στο ΜπλαΜπλα.

Βρεθηκε και ενας νορμαλ.. οποτε δεν απαντω στο θρεντ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...