Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όταν σας λέμε ξεκάθαρα την απόρριψη στο πεσιμο αρχίσετε το μυξόκλαμα, τα ξανασκέψου το και yada,yada,yada.

Μετά ξανασκεφτόμαστε δις και τρις φορές αν πρέπει να είμαστε τόσο ευθείς -.-

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσυ ησουν ξεκαθαρος?Μεσω Λαμιας το πηγες και καλα εκανες κιολας. Δεν δεχτηκε το αιτημα φιλιας σου,δεν απαντησε στο μηνυμα σου.Τι αλλο να κανει αγαπητε μου?Να σου το γραψει με σπρευ στην Πατρων-Αθηνων?

τοτε γιατι να με ρωτησει χθες ομως? καλυτερα να μην το ανεφερε καν... αυτο το ερωτημα προσπαθουμε να λυσουμε...

ημουν οσο ξεκαθαρος το επετρεπαν οι συνθηκες, δεν μετανιωνω το στυλ του πεσιματος, ηταν οτι μπορουσα να κανω..

Δημοσ.

Aφου με ρωτας προσωπικα θα σου πω..μου αρεσει το παιχνιδι και οχι ολα στο πιατο. Αν ομως καποιος μου αρεσει δεν θα διστασω να δειξω ενδιαφερον. Αν δεν γουσταρω θα το πως ευθεως σε ενα ευθυ πεσιμο. 

Η κοπελα εδω ξεκαθαρα δεν ενδιαφερεται.Γιατι την βριζετε δεν καταλαβα?Αυτο μπορει να συμβει στον καθενα μας και ειμαι σιγουρη οτι εχει συμβει.

Την βριζουν. :-D

Εγω δεν την εβρισα , είμαι οντως πολύ φιλελεύθερος σε αυτά. Τεσπα εγω πιστευω ότι θα τον δυσκολευες

μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Γιατι ενδιαφερον για καποιες μπορει να είναι το "Ναι ναι θελω να βγουμε όχι σημερα θα σε πάρω εγω τηλ..." και μετα κάθονται και περιμενουν

Δημοσ.

Και όταν σας λέμε ξεκάθαρα την απόρριψη στο πεσιμο αρχίσετε το μυξόκλαμα, τα ξανασκέψου το και yada,yada,yada.

Μετά ξανασκεφτόμαστε δις και τρις φορές αν πρέπει να είμαστε τόσο ευθείς -.-

εγω προτιμω το ξεκαθαρα παντως....

και αναφορικα με το μυξοκλαμα, μαλλον δεν ειναι αντρες οποιοι το κανουν, απλα παιδιακια.. το θεμα ειναι να το αποδεχθεις και να συνεχισεις την ζωη σου..

Δημοσ.

τοτε γιατι να με ρωτησει χθες ομως? καλυτερα να μην το ανεφερε καν... αυτο το ερωτημα προσπαθουμε να λυσουμε...

ημουν οσο ξεκαθαρος το επετρεπαν οι συνθηκες, δεν μετανιωνω το στυλ του πεσιματος, ηταν οτι μπορουσα να κανω..

Φαντασου οτι για να σε ρωτησε αυτο προφανως σημαινει οτι ειδε και το μηνυμα,ειδε και το αιτημα και σε συνδεσε με Καϊρο. Και ακομα εχεις αμφιβολιες?

Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα πηγαινε παρακατω. Η ενσταση μου ηταν τα βρισιδια προς το προσωπο της...επειδη εκανε το εγκλημα να μην σε θελει :)

• Like 1
Δημοσ.

Σκάσε με γυναίκα στην καφετέρια που δουλεύει να καταλάβεις.

Κλασσικό αγαπημένο!! Ή που θα ξενερώσει τελείως ή θα τσιμπήσει.

• Like 2
Δημοσ.

εγω προτιμω το ξεκαθαρα παντως....

και αναφορικα με το μυξοκλαμα, μαλλον δεν ειναι αντρες οποιοι το κανουν, απλα παιδιακια.. το θεμα ειναι να το αποδεχθεις και να συνεχισεις την ζωη σου..

Και όμως το κάνουν και άνδρες...

Δημοσ.

Εισαι πονηρούλης εσυ B)

• Like 1
Δημοσ.

Πως κανετε ετσι. Λες και δεν υπαρχουν ενα σωρο ξινες εκει εξω που νομιζουν πως ειναι θεοτητες και φερονται απαξιωτικα! Ειναι δεν ειναι αυτην,υπαρχουν αλλες τοσες που σιγουρα ειναι!

• Like 4
Δημοσ.

μετα την βρησκω στο φβ μεσω ενος φιλου που ξερει τους παντες :P

Το μόνο που δεν ακούσαμε είναι αν βρήκες και κανέναν μπατζανάκη της σε όνειρο που έβλεπες στον ύπνο σου.

Δημοσ.

Γιατί τόσο κόλλημα? 100 φορές ειπώθηκε ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος

Γιατι τον εφτυσε στα μουτρα?Τον προσβαλλε?Απλα αγνοησε το αιτημα φιλιας του και το φλερτ του. Τι πιο ανθρωπινο απο αυτο?Σκυλα θα ηταν αν του εριχνε καμια προσβολη.

Δεν σας καταλαβαινω πραγματικα..

• Like 1
Δημοσ.

Φαντασου οτι για να σε ρωτησε αυτο προφανως σημαινει οτι ειδε και το μηνυμα,ειδε και το αιτημα και σε συνδεσε με Καϊρο. Και ακομα εχεις αμφιβολιες?

Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα πηγαινε παρακατω. Η ενσταση μου ηταν τα βρισιδια προς το προσωπο της...επειδη εκανε το εγκλημα να μην σε θελει :)

με συγχωρεις, αλλα μαλλον με αλλον με μπερδεψες, ποτε δεν εβρησα καμια, και ειδικα την συγκεκριμενη...

συμφωνοι στο να μην με θελει επισης, απλα ηταν που ηταν αβολο , με το να αναφερει χθες αν ημουν εγω που εστειλα το μηνυμα ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΒΟΛΟ , οποτε ποιος πραγματι ο λογος?? γνωμη?? εκει ειναι το θεμα...

προφανως και δικαιωμα της να εχει οποιον θελει, αλλωστε ο καθεις εχει οτι του αξιζει στην ζωη..

πρεπει αν ειχα σκασει με την πρωην πριν κανα 3μηνο και ειχα και πιπιλιες... λες να το κραταει μανιατικο? αν το θυμαται κιολας :P

Το μόνο που δεν ακούσαμε είναι αν βρήκες και κανέναν μπατζανάκη της σε όνειρο που έβλεπες στον ύπνο σου.

κατι ουσιωδες και χρησιμο να πεις στην συζητηση? απο εξυπνους χορτασαμε γενικοτερα

Δημοσ.

με συγχωρεις, αλλα μαλλον με αλλον με μπερδεψες, ποτε δεν εβρησα καμια, και ειδικα την συγκεκριμενη...

συμφωνοι στο να μην με θελει επισης, απλα ηταν που ηταν αβολο , με το να αναφερει χθες αν ημουν εγω που εστειλα το μηνυμα ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΒΟΛΟ , οποτε ποιος πραγματι ο λογος?? γνωμη?? εκει ειναι το θεμα...

προφανως και δικαιωμα της να εχει οποιον θελει, αλλωστε ο καθεις εχει οτι του αξιζει στην ζωη..

πρεπει αν ειχα σκασει με την πρωην πριν κανα 3μηνο και ειχα και πιπιλιες... λες να το κραταει μανιατικο? αν το θυμαται κιολας :P

"Ηταν που ηταν αβολο.." οταν κανεις πεσιμο παιρνεις και το ρισκο της χυλοπιτας. Ετσι ειναι αυτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...