Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Ηταν που ηταν αβολο.." οταν κανεις πεσιμο παιρνεις και το ρισκο της χυλοπιτας. Ετσι ειναι αυτα.

ποιος ο λογος να ξεκινησει ομως χθες την κουβεντα In the first place>... εκει θελω την "γυναικεια" απαντηση...

Δημοσ.

Οτι εκανε οτι δε τον θυμοταν ενω τον ειδε τοσες φορες ειναι φυσιολογικη αντιδραση δηλαδη.

κατα γραμμα μου ειπε, δεν σε καταλαβα οτι ησουν εσυ στο φβ... με απορημενο υφακι καπως... τραβα βγαλε ακρη

Δημοσ.

2ον, δεν ζητησα να παντρευτουμε ουτε να απαφτοθουμε.... εναν καφε να γνωριστουμε ειπα..

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε κάποιος ώστε όταν φάει την ξεκάθαρη πίτα να μπορεί να πει "ώπα ρε κοπελιά, ένα φρεντ ρηκουέστ σου κάναμε, δε θέλουμε να σε γαμήσουμε κι όλας".

Εντάξει είναι λίγο άδικο...

αλλά είναι και πολύ αστείο.

:D  :D

• Like 4
Δημοσ.

κατα γραμμα μου ειπε, δεν σε καταλαβα οτι ησουν εσυ στο φβ... με απορημενο υφακι καπως... τραβα βγαλε ακρη

Εγώ προσωπικά, θα το ρωτουσα γιατί δεν θα θυμόμουν ποιος είσαι εξαρχής.

Δημοσ.

κυριως για το πως σκεφτηκε ηθελα να ρωτησω φιλε, γιατι οντως ξενερωσα και ειναι κακο αυτο..

αν ηθελε θα κερνουσα ενα καφε αλλα δεν ξερω.... το θεμα ειναι οτι μου βγαζει πραγματα....

αρα συμφωνα με την πρωτη προταση σου λες να κανω το κουνελι ε?? :P :P

Ναι :(

Εν το μεταξύ κοίταξε, για το "ας μου το πεί στα ίσια ρε αδερφέ, κύριε δεν γουστάρω γιατί είστε άσχημος ή δεν μου κάνει κούκου με 'σας(και άλλα ωραία που ακούω γενικά απο πολλούς) προκειμένου να ξέρω τι να κάνω", είναι πάρα πολύ εύκολο να το ζητάς απο τους άλλους να σ'το λένε αλλά είναι αντίστοιχα δύσκολο να πρέπει να το πείς εσύ, να το ξέρεις...

• Like 5
Δημοσ.

Ναι :(

Εν το μεταξύ κοίταξε, για το "ας μου το πεί στα ίσια ρε αδερφέ, κύριε δεν γουστάρω γιατί είστε άσχημος ή δεν μου κάνει κούκου με 'σας(και άλλα ωραία που ακούω γενικά απο πολλούς) προκειμένου να ξέρω τι να κάνω", είναι πάρα πολύ εύκολο να το ζητάς απο τους άλλους να σ'το λένε αλλά είναι αντίστοιχα δύσκολο να πρέπει να το πείς εσύ, να το ξέρεις...

οντως ειναι δυσκολο να το πεις, απλα γενικα στην ζωη μου ετσι εχω μαθει, να ειμαι ευθυς... ευχαριστω για το σχολιο :)

Η Αντζελινα ειναι ελευθερη πλεον.. Προχωρα και ασε την καφετζου! :P

εικασια τουλαχιστον γιατι να με ρωτησει χθες ομως εχουμε? απο περιεργια για το γυναικειο μυαλο δηλαδη....

Δημοσ.

οντως ειναι δυσκολο να το πεις, απλα γενικα στην ζωη μου ετσι εχω μαθει, να ειμαι ευθυς... ευχαριστω για το σχολιο :)

εικασια τουλαχιστον γιατι να με ρωτησει χθες ομως εχουμε? απο περιεργια για το γυναικειο μυαλο δηλαδη....

Tι σε ρωτησε απο μονη της? Αν ησουν εσυ που της εστειλες μηνυμα?

Δημοσ.

Παντως εγω σας προειδοποιω να προσεχετε με αυτα τα επαγγελματα :P Ας πουμε για παραδειγμα μια απο τις κολλητες μου ειχε μια φιλη που δουλευε μπαριστα σε καφετερεια. Πηγαιναμε συχνα για καφε εκει και σχεδον παντα κοροιδευε καποιον πελατη που της την εχει πεσει και δε της ειχε αρεσει. Ειδικα 1-2 περιπτωσεις που δε την επαιρναν γραμμη κι επεμεναν τους ειχε ξεφτυλισει :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανόν να έκανε ένα connection μεταξύ fb και εσένα, όταν σε είδε. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλή περίεργα.
Δημοσ.

Tι σε ρωτησε απο μονη της? Αν ησουν εσυ που της εστειλες μηνυμα?

ακριβως... οπως το λες...

σαν να το θυμηθηκε 1 μηνα μετα, με βλεμα αποριας... :P εγω εντωμεταξυ στο ενδιαμεσο κυριος, ουτε μα ουτε μου, σαν να μην εγινε καθολου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...