livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι εκανε οτι δε τον θυμοταν ενω τον ειδε τοσες φορες ειναι φυσιολογικη αντιδραση δηλαδη. 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 "Ηταν που ηταν αβολο.." οταν κανεις πεσιμο παιρνεις και το ρισκο της χυλοπιτας. Ετσι ειναι αυτα. ποιος ο λογος να ξεκινησει ομως χθες την κουβεντα In the first place>... εκει θελω την "γυναικεια" απαντηση...
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Απλα τον απευφευγε ευγενικα.Τοσο αφυσικο αυτο? 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οτι εκανε οτι δε τον θυμοταν ενω τον ειδε τοσες φορες ειναι φυσιολογικη αντιδραση δηλαδη. κατα γραμμα μου ειπε, δεν σε καταλαβα οτι ησουν εσυ στο φβ... με απορημενο υφακι καπως... τραβα βγαλε ακρη
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 2ον, δεν ζητησα να παντρευτουμε ουτε να απαφτοθουμε.... εναν καφε να γνωριστουμε ειπα.. Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε κάποιος ώστε όταν φάει την ξεκάθαρη πίτα να μπορεί να πει "ώπα ρε κοπελιά, ένα φρεντ ρηκουέστ σου κάναμε, δε θέλουμε να σε γαμήσουμε κι όλας". Εντάξει είναι λίγο άδικο... αλλά είναι και πολύ αστείο. 4
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε , και επειδη ειμαι και χιουμορακι και αλανι γενικα :D αφιερωμενο!!! https://www.youtube.com/watch?v=dyx3-CI0DtA 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 κατα γραμμα μου ειπε, δεν σε καταλαβα οτι ησουν εσυ στο φβ... με απορημενο υφακι καπως... τραβα βγαλε ακρη Εγώ προσωπικά, θα το ρωτουσα γιατί δεν θα θυμόμουν ποιος είσαι εξαρχής.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η Αντζελινα ειναι ελευθερη πλεον.. Προχωρα και ασε την καφετζου! 2
sargio01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 κυριως για το πως σκεφτηκε ηθελα να ρωτησω φιλε, γιατι οντως ξενερωσα και ειναι κακο αυτο.. αν ηθελε θα κερνουσα ενα καφε αλλα δεν ξερω.... το θεμα ειναι οτι μου βγαζει πραγματα.... αρα συμφωνα με την πρωτη προταση σου λες να κανω το κουνελι ε?? :P Ναι Εν το μεταξύ κοίταξε, για το "ας μου το πεί στα ίσια ρε αδερφέ, κύριε δεν γουστάρω γιατί είστε άσχημος ή δεν μου κάνει κούκου με 'σας(και άλλα ωραία που ακούω γενικά απο πολλούς) προκειμένου να ξέρω τι να κάνω", είναι πάρα πολύ εύκολο να το ζητάς απο τους άλλους να σ'το λένε αλλά είναι αντίστοιχα δύσκολο να πρέπει να το πείς εσύ, να το ξέρεις... 5
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι Εν το μεταξύ κοίταξε, για το "ας μου το πεί στα ίσια ρε αδερφέ, κύριε δεν γουστάρω γιατί είστε άσχημος ή δεν μου κάνει κούκου με 'σας(και άλλα ωραία που ακούω γενικά απο πολλούς) προκειμένου να ξέρω τι να κάνω", είναι πάρα πολύ εύκολο να το ζητάς απο τους άλλους να σ'το λένε αλλά είναι αντίστοιχα δύσκολο να πρέπει να το πείς εσύ, να το ξέρεις... οντως ειναι δυσκολο να το πεις, απλα γενικα στην ζωη μου ετσι εχω μαθει, να ειμαι ευθυς... ευχαριστω για το σχολιο Η Αντζελινα ειναι ελευθερη πλεον.. Προχωρα και ασε την καφετζου! εικασια τουλαχιστον γιατι να με ρωτησει χθες ομως εχουμε? απο περιεργια για το γυναικειο μυαλο δηλαδη....
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 οντως ειναι δυσκολο να το πεις, απλα γενικα στην ζωη μου ετσι εχω μαθει, να ειμαι ευθυς... ευχαριστω για το σχολιο εικασια τουλαχιστον γιατι να με ρωτησει χθες ομως εχουμε? απο περιεργια για το γυναικειο μυαλο δηλαδη.... Tι σε ρωτησε απο μονη της? Αν ησουν εσυ που της εστειλες μηνυμα?
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως εγω σας προειδοποιω να προσεχετε με αυτα τα επαγγελματα Ας πουμε για παραδειγμα μια απο τις κολλητες μου ειχε μια φιλη που δουλευε μπαριστα σε καφετερεια. Πηγαιναμε συχνα για καφε εκει και σχεδον παντα κοροιδευε καποιον πελατη που της την εχει πεσει και δε της ειχε αρεσει. Ειδικα 1-2 περιπτωσεις που δε την επαιρναν γραμμη κι επεμεναν τους ειχε ξεφτυλισει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 οντως ειναι δυσκολο να το πεις, απλα γενικα στην ζωη μου ετσι εχω μαθει, να ειμαι ευθυς... ευχαριστω για το σχολιο εικασια τουλαχιστον γιατι να με ρωτησει χθες ομως εχουμε? απο περιεργια για το γυναικειο μυαλο δηλαδη.... Το πιο πιθανόν να έκανε ένα connection μεταξύ fb και εσένα, όταν σε είδε. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλή περίεργα.
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Tι σε ρωτησε απο μονη της? Αν ησουν εσυ που της εστειλες μηνυμα? ακριβως... οπως το λες... σαν να το θυμηθηκε 1 μηνα μετα, με βλεμα αποριας... εγω εντωμεταξυ στο ενδιαμεσο κυριος, ουτε μα ουτε μου, σαν να μην εγινε καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις