doubtful Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε , και επειδη ειμαι και χιουμορακι και αλανι γενικα :D αφιερωμενο!!! https://www.youtube.com/watch?v=dyx3-CI0DtA τι ειν τουτο? τετοια ακους για αυτο δεν το χεις. 2
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το πιο πιθανόν να έκανε ένα connection μεταξύ fb και εσένα, όταν σε είδε. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι παραπάνω από απλή περίεργα. ευχαριστω πολυ για την απαντηση , την κραταμε τι ειν τουτο? τετοια ακους για αυτο δεν το χεις. δεν ακουω τετοια ,αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης.... υ.γ- ωραια μαζοποιηση, οσοι ακουν αυτονα δεν το εχουν..
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ακριβως... οπως το λες... σαν να το θυμηθηκε 1 μηνα μετα, με βλεμα αποριας... εγω εντωμεταξυ στο ενδιαμεσο κυριος, ουτε μα ουτε μου, σαν να μην εγινε καθολου Η ερωτηση δεν μου λεει κατι.Εσυ της απαντησες "ναι εγω ημουν",μετα τι ειπε? Επισης μεχρι τωρα δεν εχει αποδεχτει το αιτημα σου και κανει το παπι. Μην αφηνεις τους ευσεβεις ποθους σου να σε καθοδηγουν. Δεν ειναι ωραιο να μην βρισκουμε ανταποκριση το καταλαβαινω,αλλα οταν το συνεχιζεις μεγαλωνεις και την πικρα 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα μόνο το op Δεν ψήνεται, πήγαινε πάνε παρακάτω 2
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα μόνο το op Διαβασε και παρακατω, χανεις... 4
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η ερωτηση δεν μου λεει κατι.Εσυ της απαντησες "ναι εγω ημουν",μετα τι ειπε? Επισης μεχρι τωρα δεν εχει αποδεχτει το αιτημα σου και κανει το παπι. Μην αφηνεις τους ευσεβεις ποθους σου να σε καθοδηγουν. Δεν ειναι ωραιο να μην βρισκουμε ανταποκριση το καταλαβαινω,αλλα οταν το συνεχιζεις μεγαλωνεις και την πικρα δεν μεγαλωνω τιποτα, ειμαι καθολα ενταξει με αυτο που εγινε... βασικα τιποτα το αφησαμε και περασε στο ντοκου, αφου κι εγω ειχα ξενερωσει και δεν συνεχισα αυτη την κουβεντα οπως και να εχει..
Pa0ki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβασε και παρακατω, χανεις... 110 posts σε 2 ώρες ρε αθεόφοβοι Έλεγα να το διαβάσω αύριο το πρωί με τον καφέ αλλά φοβάμαι μήπως εξαφανιστεί μέχρι τότε 3
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβασα μόνο το op Δεν ψήνεται, πήγαινε πάνε παρακάτω ωραιος! ευχαριστω.. 110 posts σε 2 ώρες ρε αθεόφοβοι Έλεγα να το διαβάσω αύριο το πρωί με τον καφέ αλλά φοβάμαι μήπως εξαφανιστεί μέχρι τότε παντως δεν τρολαρω φιλε, θα μπει στο χρονοντουλαπο για παραδειγμα γυναικειας συμπεριφορας το θρεντ ετσι που το κοβω
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μεγαλωνω τιποτα, ειμαι καθολα ενταξει με αυτο που εγινε... βασικα τιποτα το αφησαμε και περασε στο ντοκου, αφου κι εγω ειχα ξενερωσει και δεν συνεχισα αυτη την κουβεντα οπως και να εχει.. Nα κανονισεις να σου κανει ιδιαιτερα ο DDevil!! Συμβαινουν αυτα. Δεν βγηκε τι να κανουμε,πηγαινε παρακατω 2
sargio01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 τοτε γιατι να με ρωτησει χθες ομως? καλυτερα να μην το ανεφερε καν... αυτο το ερωτημα προσπαθουμε να λυσουμε... ημουν οσο ξεκαθαρος το επετρεπαν οι συνθηκες, δεν μετανιωνω το στυλ του πεσιματος, ηταν οτι μπορουσα να κανω.. Με την ερώτησή της σου επιβεβαίωσε οτι το είδε το αίτημα για να μην έχεις αυταπάτες, οτι πιθανών να μην έτυχε να μπεί μέχρι τώρα δηλαδή και πιασ' τ' αυγό και κούρεφ' το.Μ' άλλα λόγια σου 'δειξε "μην περιμένεις άδικα, προχώρησε". 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με την ερώτησή της σου επιβεβαίωσε οτι το είδε το αίτημα για να μην έχεις αυταπάτες, οτι πιθανών να μην έτυχε να μπεί μέχρι τώρα δηλαδή και πιασ' τ' αυγό και κούρεφ' το. Μ' άλλα λόγια σου 'δειξε "μην περιμένεις άδικα, προχώρησε". σοφη απαντηση! Αυτη χανει οπως προειπα ο καθενας εχει το ταιρι που του αξιζει 1
sargio01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 σοφη απαντηση! Αυτη χανει οπως προειπα ο καθενας εχει το ταιρι που του αξιζει Α δεν έχει να κάνει με το τι ταίρι αξίζει σε οποιονδήποτε όσο με το σε τι φάση βρίσκεται ο οποιοσδήποτε 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Α δεν έχει να κάνει με το τι ταίρι αξίζει σε οποιονδήποτε όσο για το σε τι φάση βρίσκεται ο οποιοσδήποτε ....συν που μπορει να μην του αρεσαμε κιολας.Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις αυτο ε?
defacer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Seriously? Το να μην απαντήσεις είναι ξηγημένη στάση? Δεν είναι καν χρονικά σαφής η απόριψη τότε. Αν δεν απαντήσει σε μία, δύο, τρεις μέρες, λες κάτι μπορεί να της έτυχε. Άμα δεν απαντήσει σε 2 μήνες τότε μάλλον είναι πίτα, και το μάλλον πάει στο ότι μπορεί να μην είδε το μήνυμα. Το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα πες μου εσύ τι είναι Δε νομίζω ότι έχει κανείς υποχρέωση να απαντήσει σε κανέναν. Εγώ προσωπικά μπορεί να κάνω (όχι εσκεμμένα) μια βδομάδα να απαντήσω σε φάση που με ενδιαφέρει κιόλας. Why? Γιατί έτσι. None of your business. Επίσης, μη μπερδεύετε το "όχι ξηγημένη" με το "δε μου άρεσε". Όχι ξηγημένο είναι να έχεις φάει άκυρο αλλά να μη το ξέρεις ακόμα και να σε πηγαίνει για καφέ για να ζηλέψει άλλος και τέτοιες ιστορίες για αγρίους. Oh wait, κάτι μου θυμίζει αυτό που είπα, κάπου το ξαναπέτυχα... χαχα είμαι δυνατος ο μπαγάσας σε τέτοια θρεντ Είσαι ρε μπαγάσα, είσαι. Να 'ταν κι άλλος. γυναικα υποθετω... συμφωνοι να μην γουσταρει, το θεμα ειναι να το ΠΕΙ, και οχι να ρωταει αν ειμαι εγω ή να μην μιλαει ενα μηνα τωρα... εκει κολλαω... το θεμα θα εληγε με ενα 'εισαι ασχημος, δεν θελω".... Το θέμα το λήγει ο καθένας όπως του αρέσει. Εσύ προσωπικά μπορεί να θες να σου το λήγουν έτσι, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τους άλλους. Εν το μεταξύ κοίταξε, για το "ας μου το πεί στα ίσια ρε αδερφέ, κύριε δεν γουστάρω γιατί είστε άσχημος ή δεν μου κάνει κούκου με 'σας(και άλλα ωραία που ακούω γενικά απο πολλούς) προκειμένου να ξέρω τι να κάνω", είναι πάρα πολύ εύκολο να το ζητάς απο τους άλλους να σ'το λένε αλλά είναι αντίστοιχα δύσκολο να πρέπει να το πείς εσύ, να το ξέρεις... Ε πως. Αν κρίνω από αυτά που γράφονται κατα καιρούς, το μισό forum απαντά στο "πάμε για καφέ;" με "βασικά δε μου αρέσεις καθόλου". Αλλά είναι από ειλικρίνεια, όχι όπως όταν το κάνουν οι άλλοι που είναι φαντασμένοι και νομίζουν πως επειδή τους είπαμε για ένα καφέ τους τα ζητάμε κιόλας. Σοβαρά τώρα, έχω πει κατα καιρούς πράγματα χωρίς να καταλάβω τι είπα πριν το πω. Π.χ. Αυτή: "Άρα μπορεί να σας πετύχουμε καμιά φορά και στη Θεσσαλονίκη;" (ζήτα τηλέφωνο λέμεεεεεεεεεεε) Εγώ: "Δύσκολο, είναι μεγάλη πόλη" (έχουμε ήδη περάσει από το στάδιο "μήπως να τον πάμε σπίτι του μαζί και μετά εγώ να κοιμηθώ σε σένα", "εεε δεν ξέρω θα δούμε", μιλάμε για κάτι άσχετο) Εγώ: "Αυτό μεταξύ φίλων δεν είναι παρεξηγήσιμο. Εσύ θα με παρεξηγούσες αν στο έλεγα εφόσον είμαστε φίλοι;" Αυτή: "Ο,τι πεις εσύ..." Και στις δύο περιπτώσεις αισθανόμουν μετά άσχημα με την ανιωθίλα μου που είπα ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν, χωρίς κανένα υπονοούμενο και κανένα σκοπό, απλά και μόνο επειδή η αντίδραση και στις δύο περιπτώσεις φάνηκε με το μάτι. Ακόμα και χωρίς να το θέλω χαλάστηκα που είπα κάτι που έκανε την κοπέλα να αισθανθεί άσχημα μ' αυτό τον τρόπο. Και συζητάμε τώρα το σενάριο "ξέρεις τι δε μου αρέσεις" και όποιος δεν το κάνει έτσι είναι καβαλημένος και περίεργος; Jesus. 3
sargio01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ....συν που μπορει να μην του αρεσαμε κιολας.Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις αυτο ε? Εννοείται, εγώ αναφέρθηκα στο τι ταίρι αξίζει σε κάποιον, κανείς δεν μπορεί να κρίνει μόνο ο ίδιος ο κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις