opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ....συν που μπορει να μην του αρεσαμε κιολας.Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις αυτο ε? ενταξει εφαγα χιλοπιτα ολα κουλ στο μαγαζι θα πηγαινω παντως, και θα παω και με θυληκο λιαν συντομως ως payback time
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ενταξει εφαγα χιλοπιτα ολα κουλ στο μαγαζι θα πηγαινω παντως, και θα παω και με θυληκο λιαν συντομως ως payback time Μόνο και μόνο από το payback time, φαίνεται πόσο σε ενόχλησε η χυλόπιτα :S
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 σιγα τις πριγγιπησες που σας πεφτω και λιγος Δεν σε ειπα ποτε λιγο.. Η απορριψη ειναι σαφως ασχημη αλλα ενδεχομενως να μας συμβει κιολας.Το να την δεχτεις δεν ειναι κατι ασχημο,σε παει και παρακατω.
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο και μόνο από το payback time, φαίνεται πόσο σε ενόχλησε η χυλόπιτα :S δεν ειναι η ενοχληση, ειναι οτι δεν το εκανα για να το κανω, μου εκανε κλικ οπως μου εκανε και μια πρωην που με πληγωσε και με εκανε κομματια (κλασσικο)... αλλα ηταν μεγαλο crush μου τοτε.... Δεν σε ειπα ποτε λιγο.. Η απορριψη ειναι σαφως ασχημη αλλα ενδεχομενως να μας συμβει κιολας.Το να την δεχτεις δεν ειναι κατι ασχημο,σε παει και παρακατω. το ειπα απο την αρχη οτι το δεχτηκα, αλλα προτιμουσα να ηταν πιο ευθυς σαν απαντηση και πιο σταρατη..
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως στις καφετέριες είναι περίεργη φάση. Μπορεί να τα έχει και με το αφεντικό της που ξέρεις; Σε κάποιες δουλειές επιβάλλεται να είναι ευγενικές και να πιάνουν κουβέντα στον κόσμο. Αυτό εύκολα παρεξηγείται. 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η χειροτερη δουλεια ειναι.. πρεπει να δεχεσαι το πεσιμο του καθε σαλιαρη. Μην παρεξηγηθειτε αγορια..αυτη ειναι η αληθεια. Το "δεχεσαι" εντος εισαγωγικων..εννοω να εισαι ευγενικη με τον καθε σαλιαρη. 1
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Η χειροτερη δουλεια ειναι.. πρεπει να δεχεσαι το πεσιμο του καθε σαλιαρη. Μην παρεξηγηθειτε αγορια..αυτη ειναι η αληθεια. Το "δεχεσαι" εντος εισαγωγικων..εννοω να εισαι ευγενικη με τον καθε σαλιαρη. Παντως πρεπει σε αυτη την περιπτωση να ειμαι απο τους ελαχιστους "σαλιαρηδες", μιας και η καφετερια γενικα δεν ειναι "In" και μαζευει πιο μεγαλο κοσμο
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως πρεπει σε αυτη την περιπτωση να ειμαι απο τους ελαχιστους "σαλιαρηδες", μιας και η καφετερια γενικα δεν ειναι "In" και μαζευει πιο μεγαλο κοσμο Μην το παιρνεις προσωπικα. Ενα σχολιο γενικα γι'αυτη την δουλεια εκανα. 2
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μην το παιρνεις προσωπικα. Ενα σχολιο γενικα γι'αυτη την δουλεια εκανα. προφανως.. κουβεντα κανουμε... Βρε ο καφες της καλος ειναι; ναι γενικα ειναι αρκετα καλος για τα γουστα μου... ιλλυ ειναι, δεν ξερω αν τον θεωρειτε καλο, αλλα εμενα ειναι ακριβως αυτο που θελω...πικρος , με ξυπναει και με τονωνει... τον πινω βεβαια παντα σκετο...
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 προφανως.. κουβεντα κανουμε... ναι γενικα ειναι αρκετα καλος για τα γουστα μου... ιλλυ ειναι, δεν ξερω αν τον θεωρειτε καλο, αλλα εμενα ειναι ακριβως αυτο που θελω...πικρος , με ξυπναει και με τονωνει... τον πινω βεβαια παντα σκετο... Σκεφτεσαι που ειναι και απο τα χερακια της... 3
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομίζω ότι έχει κανείς υποχρέωση να απαντήσει σε κανέναν. Εγώ προσωπικά μπορεί να κάνω (όχι εσκεμμένα) μια βδομάδα να απαντήσω σε φάση που με ενδιαφέρει κιόλας. Why? Γιατί έτσι. None of your business. Νομική υποχρέωση σίγουρα όχι. Ηθική μάλλον ναι, αν και είναι κάτι που παίζεται και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι εν τέλει υποκειμενικό. Αν κάποιος στον δρόμο σε ρωτήσει τι ώρα είναι και ενώ είναι δίπλα σου κάνεις πως δεν τον άκουσες, τότε, ε, είσαι λίγο μαλάκας. Βέβαια μπορεί να πεις μετά ότι δεν είχες υποχρέωση να του απαντήσεις, που είναι γραμμένο αυτό άλλωστε. Πατάς λοιπόν πάνω σε μια μεγάλη γκρίζα ζώνη στην οποία όμως γράφονται κάποιοι άγραφοι κανόνες με σκοπό να διευκολύνεται η ζωή σε μια κοινωνία. Άμα την πέσεις σε κάποιον-α και ενώ είσαι κύριος (πόσο μάλλον αν έχετε ξαναμιλήσει και ψιλογνωρίζεστε) και αυτός-ή δεν αφιερώσει ελάχιστα λεπτά(δευτερόλεπτα ίσως?) να απαντήσει κοσμίως αρνητικά τότε το σίγουρο είναι πως δεν σε διευκολύνει καθόλου, αντιθέτως σε βάζει να σκέφτεσαι και να διυλίζεις καταστάσεις μέσα στην άγνοιά σου, επ αορίστον Για ποιον λόγο ρε φίλε? Προσωπικά το να αγνοήσει κάποια το πέσιμο το δικαιολογώ πλήρως όταν αυτό είναι "απρεπές" πχ να της φωνάξεις κάτι στον δρόμο και γενικότερα όπου η φάση είναι "απαξιώ να απαντήσω". Επίσης, και πάλι προσωπικά, το να μου απαντήσει κάποια μετά από μια βδομάδα δεν θα με πείραζε και πολύ. Θα έδειχνε απλά ότι αυτός είναι ο ρυθμός που λειτουργεί. Επίσης, άμα θέλετε το πιστεύετε, έχω φάει χυλόπιτα που με έκανε να νιώθω λίγο πιο χαρούμενος για την υπόλοιπη μέρα λόγω του τρόπου που μου απάντησε και ανέβηκε αρκετά στην υπόλειψή μου σαν άτομο παρότι παρότι όταν είχαμε γνωριστεί ήταν για ~καμιά ώρα 2
Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 προφανως.. κουβεντα κανουμε... ναι γενικα ειναι αρκετα καλος για τα γουστα μου... ιλλυ ειναι, δεν ξερω αν τον θεωρειτε καλο, αλλα εμενα ειναι ακριβως αυτο που θελω...πικρος , με ξυπναει και με τονωνει... τον πινω βεβαια παντα σκετο... Τοτε συνεχισε να πηγαινεις να παιρνεις τον καφε σου απο κει, λεγε ενα γεια, αν δε βαριεσαι ανοιγε και καμια κουβεντα που και που για τα νεα σας ή καμια μαλακια (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΤΟ ΣΕΚΣ γιατι θα κανει μπαμ απο χιλιομετρα) και αν ενδιαφερθει με τον καιρο και το επαιζε δυσκολη θα το καταλαβεις. Αν οχι, εσυ απλα πινεις το καφεδακι σου και κλαιν μαιν. Τι ειχες τι εχασες. Στην τελικη μπορει να γινετε και φιλαρακια 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης, άμα θέλετε το πιστεύετε, έχω φάει χυλόπιτα που με έκανε να νιώθω λίγο πιο χαρούμενος για την υπόλοιπη μέρα λόγω του τρόπου που μου απάντησε και ανέβηκε αρκετά στην υπόλειψή μου σαν άτομο παρότι είχαμε γνωριστεί για ~καμιά ώρα Δεν ανταλλαξε ορκους μαζι σου στην μια ωρα?Ελεεινη και ψευτρα!
vrwmiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το νιμου θέλει κυνήγι, μην απογοητεύεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις