snow22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ο θειος μου,μου ειχε παρει πριν δυο-τρια χρονια ενα ποδηλατο μεγαλης χρηματικης αξιας,περυσι πηρα ομως ενα σκουτερ και εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε Σε λιγες μερες που θα ειμαι 18 θα παρω ενα παπι 125,ομως γιατι δεν φτανουν τα λεφτα σκεφτηκα να πουλησω το ποδηλατο αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παρεξηγηθει ο θειος μου(που μενουμε και στο ιδιο σπιτι),τι θα κανατε?
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το συζήταγα με το θείο μου; 2
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε σε ένα φωτοτυπάδικο, βάλε το ποδήλατο πάνω στο μηχάνημα και κομμάτι κομμάτι βγάλτο έγχρωμες φωτοτυπίες. Συναρμολόγησέ τες σε ένα χαρτόνι, βάλτο σε μια γωνία και πούλα το κανονικό ποδήλατο. Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα 24
snow22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε σε ένα φωτοτυπάδικο, βάλε το ποδήλατο πάνω στο μηχάνημα και κομμάτι κομμάτι βγάλτο έγχρωμες φωτοτυπίες. Συναρμολόγησέ τες σε ένα χαρτόνι, βάλτο σε μια γωνία και πούλα το κανονικό ποδήλατο. Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα αχαχαχαχαχαχχααχαχ
doubtful Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 ο θειος μου,μου ειχε παρει πριν δυο-τρια χρονια ενα ποδηλατο μεγαλης χρηματικης αξιας,περυσι πηρα ομως ενα σκουτερ και εχω να το χρησιμοποιησω απο τοτε Σε λιγες μερες που θα ειμαι 18 θα παρω ενα παπι 125,ομως γιατι δεν φτανουν τα λεφτα σκεφτηκα να πουλησω το ποδηλατο αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην παρεξηγηθει ο θειος μου(που μενουμε και στο ιδιο σπιτι),τι θα κανατε? Η αποψη μου ειναι, κρατα το ποδηλατο, εχει περισσοτερη αξια απο το παπι που θα παρεις. Νομιζω θα το καταλαβεις μερικα χρονια αργοτερα. . 7
Pa0ki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Θα παρεξηγηθεί και πολύ καλά θα κάνει κατά τη γνώμη μου 4
Mikeasdf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πουλησε το σε μενα (η δωστο μου τζαμπα) γιατι χαλασε το δικο μου και ζοριζομαι τωρα :mellow:
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το πουλουσα. Οταν ο θειος σου σου εκανε αυτο το δωρο στο εκανε για να σε ευχαριστησει και να καλυψει την τοτε αναγκη σου για μεταφορικο. Οι αναγκες σου πλεον αλλαξαν και το δωρο του θειου θα συνεχισει να παιζει ρολο δινοντας σου ευχαριστηση με τη συμμετοχη του στην αγορα του παπιου. Αν και επειδη δε φημιζομαι για την προσκολληση μου σε αντικειμενα, περιμενε κι αλλες αποψεις. Απο κει και περα, συζητησε το με το θειο σου αν θελεις, πες του τι σκεφτεσαι να κανεις, δεοντολογικα δηλαδη ειναι ορθοτερο απο το να το σπρωξεις και οταν σε ρωτησει τι εγινε το ποδηλατο να του πεις πως το εδωσες. 2
bluesattack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικα δεν θα επρεπε να τον πειραξει.Αλλα μερικοι παρεξηγουνται , θελουν το δωρο τους , αν ειναι διακοσμητικο , να το εχεις παντα πρωτη μουρη στο σπιτι ,αν ειναι κουζινικο πρωτη μουρη στην κουζινα, αν ειναι ρουχο να το φορας κλπ. Το σωστοτερο ειναι να τον ρωτησεις.Υπαρχει βεβαια και το ρητο '' ασε το θειο , πιασε τις αγγελιες''.Επισης η παροιμια λεει οτι το δωρο δεν δωριζεται, οχι δεν πουλιεται.Δηλαδη μιλαμε για γκριζα ζωνη. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 το δωρο δεν δωριζεται Σε αυτο συμφωνω, το λες και λιγο ξεφτιλα να το κανεις 1
bluesattack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτο συμφωνω, το λες και λιγο ξεφτιλα να το κανεις Και αν σου φερουν στο γαμο 10 μπλεντερ ? Μιση ντροπη δικη σου , μιση ντροπη δικη τους λοιπον
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 μην το πουλησεις, οπως προειπωθηκε σε μερικα χρονια θα καταλαβεις την αξια του... και σου μιλαει καποιος με "καλο" αυτοκινητο στα 25 του... ποσο μου λειπουν τα ποδηλατα, συντομα θα το ξανα αρχισω ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα