Mik.23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα,πριν λίγες μέρες έκανα εγγραφή σε ένα ιδιωτικό ιεκ για κάποια σεμιναρια με κόστος 350€ και έδωσα προκαταβολή 50 ευρώ και υπέγραψα την απόδειξη.δύο μέρες αργότερα μαθαίνω εντελώς τυχαία ότι έχει γίνει ανάκληση άδειας του ιεκ,βγήκε επίσημη ανακοίνωση στο υπουργείο παιδειας και κανένας από το ιεκ δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει για όλο αυτό.στην σελίδα του υπουργείου έλεγε ότι έχω το δικαίωμα να πάω να ζητήσω την προκαταβολή μου πίσω.πήγα λοιπόν από εκεί και έκανα αίτηση διακοπής και αίτηση να μου επιστραφούν τα χρήματα μου. Από τότε έχουν περάσει δύο εβδομάδες τα χρήματα δεν έχουν μπει στον λαγαριασμο και εγώ θέλω να πάω να γραφτώ σε μια άλλη σχολή και δεν ξέρω τι να κάνω.φοβάμαι μην με πάρουν τηλέφωνο όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα και μου πουν να δώσω όλο το ποσό. Να σημειώσω βέβαια ότι το ιεκ συνεχίζει και λειτουργεί πάρα την ανάκληση της άδειας και γίνεται ολόκληρος χαμός πήγα και έμπλεξα από το Πουθενά. Τέλος πάντων εγώ μπορώ να γραφτώ σε άλλη σχολή ή θα έχω θέμα μετά με τα λεφτά...
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο ΙΕΚ αυτήν την στιγμή είναι παράνομο!!! Την έχουν δει νταβατζιλίκη οι ιδιοκτήτες γιαυτό συνεχίζει να λειτουργεί. Καλά θα κάνουν οι σπουδαστές εκεί να φύγουν το γρηγορότερο. Εσύ πήγαινε και κάνε χαμό από κοντά για να πάρεις τα λεφτά σου. Και πολύ άργησες μάλιστα. 2
Mik.23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο ΙΕΚ αυτήν την στιγμή είναι παράνομο!!! Την έχουν δει νταβατζιλίκη οι ιδιοκτήτες γιαυτό συνεχίζει να λειτουργεί. Καλά θα κάνουν οι σπουδαστές εκεί να φύγουν το γρηγορότερο. Εσύ πήγαινε και κάνε χαμό από κοντά για να πάρεις τα λεφτά σου. Και πολύ άργησες μάλιστα. Ασ'τα να πάνε μπλέξιμο από το πουθενά έχεις δίκιο θα πάω άλλη μια από κοντά. Απλά δεν γουστάρω το υφακι τους και ξέρω πόσο θα νευριασω όταν θα τους βλέπω να λένε τα ψέμματα τους. Και είπα να δω μπας και ξέρει κανένας κάτι για αυτό το θέμα και με βοηθήσει.
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αν πας και κάνεις καταγγελία ότι δεν σου δίνουν τα λεφτά ενώ το Υπουργείο έχει δώσει την συγκεκριμένη εντολή θα τους κόψουν τον κώλο. Απλά απείλησε τους και θα λήξει εκεί το θέμα.
Mik.23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για το άλλο θέμα να ανησυχώ ? Να γραφτώ σε αλλη σχολή από την στιγμή που έκανα αίτηση διακοπής ? Απλά δεν εμπιστεύομαι πλέον το ιεκ..δεν θέλω να μου κάνουν καμιά ιστορία
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 φιλος που φοιτει στο ξυνη τον ενημερωσαν οτι την κατοχη το πηρε το ιεκ alpha και πλεον ειναι νομιμο... τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα δεν θα επαιρνα τον ρισκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα