Unabomber Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Think bigger .... φαντασου τι ζωαρα κανουν εκει εξω και εμεις εδώ μαλακιζομαστε και περνάνε τα χρονια. Όχι δεν ξερω , δεν εχει τυχει να πάω ποτέ. Ωστοσο λογικά να το πάρεις θα πάει καποιος εργαζόμενος εκει και θα τον αφησουν ετσι? εσυ που ξερεις τι έχεις να πεις? x5+ Aυτο που ειπε ο Def, δεν ειναι mandatory να εχεις health insurance εδω περα..... αλλα καλο ειναι να εχεις.... γιατι το κοστος για φαρμακα και ιατρικες υπηρεσιες εκτοξευεται σε τρελα ποσα.... πλεον μετα την τελευταια αναπροσαρμογη που εκανα στην health insurance δινω περιπου $7κ per annum. 1
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μου θύμισες τον αδερφό μου, λολ Κάθε μέρα μηνύματα και μαλακίες σε skype, viber. Τουλάχιστον τον πρώτο μήνα. Μάντεψε *ποια* ζηλεύει όταν σε λίγα χρόνια αγόρασε GTC Turbo & το πόσταρε στο FB. Α, και που΄σαι... έφυγες λέμε. Τρομερός λόγος να ζηλέψει κάποιος νοήμων άνθρωπος. Oh wait..
DDevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 x5+ Aυτο που ειπε ο Def, δεν ειναι mandatory να εχεις health insurance εδω περα..... αλλα καλο ειναι να εχεις.... γιατι το κοστος για φαρμακα και ιατρικες υπηρεσιες εκτοξευεται σε τρελα ποσα.... πλεον μετα την τελευταια αναπροσαρμογη που εκανα στην health insurance δινω περιπου $7κ per annum. x5? πλακα κανεις τωρα. Ε αμα είναι ετσι 2-3 χρονια προετοιμασια και την κάνω και εγω παραιτούμαι και ερχομαι!
McNerd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ε αμα είναι ετσι 2-3 χρονια προετοιμασια και την κάνω και εγω παραιτούμαι και ερχομαι! Μπα δεν προλαβαίνεις, η μεταμόσχευση εγκεφάλου δεν έχει επιτευχθεί ακόμη 1
Unabomber Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 x5? πλακα κανεις τωρα. Ε αμα είναι ετσι 2-3 χρονια προετοιμασια και την κάνω και εγω παραιτούμαι και ερχομαι! Xαχαχαχα, φυσικα υπαρχει ο παραγοντας εργασια για να φτασεις και να ξεπερασεις αυτα τα χ5+. Δεν θα ερθεις και θα τα κανεις στον πρωτο ή δευτερο χρονο..... αλλα μετα απο αρκετα χρονια.... 1
Ψιτ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 πλεον μετα την τελευταια αναπροσαρμογη που εκανα στην health insurance δινω περιπου $7κ per annum. Δεν έχεις με καμία εταιρεία καλή σχέση, να μπεις στο εταιρικό τους πρόγραμμα;;; #ΈλληναςΣταΞένα 1
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σκασιλα μας για τη χωρα αυτην. Δεν εχει μελλον ετσι κι αλλιως. Νοιαζεται κανεις για εμας κι ειδικα για εμας τους νεους με τα πτυχια, για να νοιαστουμε κι εμεις; ΟΧΙ. Γιατι λοιπον να κατσουμε εδω να φαμε τη ζωη μας μεχρι ψοφησουμε και να εχουμε λουστει τα σκατα των αλλων στη μαπα; Για χαρη της χωρας; Η χωρα αυτην τι προσφερει σε εμας ακριβως εκτος απο μιζερια,ανεργια και ξεζουμισμα; Τιποτα. Οποτε κι εμεις την εχουμε γραμμενη. Για την ακριβεια αυτο πρεπει να κανουμε ολοι. Να σηκωθουμε να φυγουμε ολοι απο εδω περα,να τους δω μετα ποιους θα βρουν να ρουφαν το αιμα! Αυτα αν τα ακουγανε οι παππουδες μας στο χωριο το 40 θα μας κυνηγουσαν με τα κουμπουρια. Τι θα πει γιατι να μεινεις στην Ελλαδα? Ελλαδα θα μεινεις γιατι εισαι Ελληνας. Στην Αμερικη θα μενει ο αμερικανος γιατι ειναι αμερικανος. Ολοι καποια στιγμη θα ψοφησουμε ειτε μενουμε Ελβετια και Αραβικα Εμιρατα χεσμενοι στο φραγκο ειτε περπαταμε μεσα στην Σαχαρα κατω απο 60 βαθμους πεινασμενοι και διψασμενοι. Ο ψοφος ειναι ψοφος και δεν αλλαζει. Μεινε καλυτερα Ελλαδα λοιπον, και επειδη εισαι και χριστιανος οταν πεθανεις θα πας στον παραδεισο, οι αμερικανοι ως καθολικιστες και εβραιομασονοι θα πανε στην κολαση και δεν θα απολαυσουν τιποτα για το μετα.
Rabican Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 x5? πλακα κανεις τωρα. Ε αμα είναι ετσι 2-3 χρονια προετοιμασια και την κάνω και εγω παραιτούμαι και ερχομαι! κι εγω που ειχα εναν αξιοπρεπεστατο μισθο ελλαδα, παιρνω x5 εδω... και σκεψου οτι ειχα ζητησει λιγοτερα αλλα μου δωσανε παραπανω γιατι αυτα δικαιολογει το resume μου και προβλεπει το job role μου.. πολυ σημαντικο: οι μισθοι ακομη και για το ακριβως ιδιο role αλλαζουν απο πολη σε πολη λογω διαφορετικου cost of living. δηλαδη αν εγω εδω που ειμαι παιρνω 100Κ το χρονο, 1 ωρα νοτια (Βοστωνη) θα επαιρνα τουλαχιστον 130Κ. κι αν ημουν CA μπορει 150-160Κ. κι αν ημουν Detroit ξερω γω 70-80 το πολυ.
lepaterious Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σιατλ. Θα είχα φύγει χτες! Πραγματικά θα πας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Αμερικής και του κόσμου και το συζητάς για το μπουρδέλο την Ελλάδα?
Anuminas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σκασιλα μας για τη χωρα αυτην. Δεν εχει μελλον ετσι κι αλλιως. Νοιαζεται κανεις για εμας κι ειδικα για εμας τους νεους με τα πτυχια, για να νοιαστουμε κι εμεις; ΟΧΙ. Γιατι λοιπον να κατσουμε εδω να φαμε τη ζωη μας μεχρι ψοφησουμε και να εχουμε λουστει τα σκατα των αλλων στη μαπα; Για χαρη της χωρας; Η χωρα αυτην τι προσφερει σε εμας ακριβως εκτος απο μιζερια,ανεργια και ξεζουμισμα; Τιποτα. Οποτε κι εμεις την εχουμε γραμμενη. Για την ακριβεια αυτο πρεπει να κανουμε ολοι. Να σηκωθουμε να φυγουμε ολοι απο εδω περα,να τους δω μετα ποιους θα βρουν να ρουφαν το αιμα! και να μεταναστεύσεις ειναι ανοητο να μην σε ενδιαφερει τι γινεται στην Ελλάδα. οι γονεις Ελλάδα δεν θα ειναι, καποιος αδελφος αδελφή, αυτοι δηλαδη να πανε να πνιγουνε και ας γινει και πολεμος εγω να ειμαι καλα με τα 70Κ ευρω μισθο (λεμε τωρα), αυτο δειχνει υπέρμετρο εγωισμό. ουτε ειναι λυση να φυγουν οι παντες ολοι, εκτος και αν γουστάρεις οταν έρχεσαι στη χωρα αυτη ως τουριστας πια να μην ειναι Ελλάδα αλλα ΝεοΠακιστάν. ας εισαι εξωτερικο και να ευχεσε η χωρα αυτη να παει καλα καποια στιγμή. 1
R.Rojer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω... και στη Γερμανία πριν 50 χρόνια πήγαν πολλοί Έλληνες που δε φημίζονταν και τόσο πολύ για τη μόρφωσή τους, αλλά στο μέλλον δεν τα πήγε και τόσο άσχημα η χώρα. οπότε σημαίνει πως πρέπει να υφιστάμεθα αυτές τις καταστάσεις για 50 χρόνια; Μάλιστα, δεύτε τελευταίον ασπασμόν...
logistoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ο από πάνω (αν δεν είναι τρολ) είναι νέος άνθρωπος με πτυχίο κατά τα άλλα 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κι εγω που ειχα εναν αξιοπρεπεστατο μισθο ελλαδα, παιρνω x5 εδω... και σκεψου οτι ειχα ζητησει λιγοτερα αλλα μου δωσανε παραπανω γιατι αυτα δικαιολογει το resume μου και προβλεπει το job role μου.. πολυ σημαντικο: οι μισθοι ακομη και για το ακριβως ιδιο role αλλαζουν απο πολη σε πολη λογω διαφορετικου cost of living. δηλαδη αν εγω εδω που ειμαι παιρνω 100Κ το χρονο, 1 ωρα νοτια (Βοστωνη) θα επαιρνα τουλαχιστον 130Κ. κι αν ημουν CA μπορει 150-160Κ. κι αν ημουν Detroit ξερω γω 70-80 το πολυ. Καλή φάση, δηλαδή υπολογίζουν τους μισθούς βάση αγοραστικης δύναμης; Αυτό δεν θα γίνει ούτε σε 500 χρόνια στην Ελλάδα
bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή φάση, δηλαδή υπολογίζουν τους μισθούς βάση αγοραστικης δύναμης; Αυτό δεν θα γίνει ούτε σε 500 χρόνια στην Ελλάδα Είναι 50 πολιτείες η Αμερική. Άλλο Καλιφόρνια, άλλο Αλαμπάμα. Άλλο Λουξεμβούργο, άλλο Ελλάδα. Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι διαφορές...
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι 50 πολιτείες η Αμερική. Άλλο Καλιφόρνια, άλλο Αλαμπάμα. Άλλο Λουξεμβούργο, άλλο Ελλάδα. Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι διαφορές... Yep, η λογική είναι ο μισθός να ικανοποιεί πάνω κάτω τις ίδιες ανάγκες ανεξάρτητα που μένεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα