Rabican Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 για να το θεσω λιγο πιο κατανοητα. Αν εχεις καποιο καλο resume και ο εργοδοτης σε επιλεξει, αυτοματως κανει μια επενδυση σε σενα. σε εμπιστευεται. συνεπως δεν τον συμφερει να σε πληρωνει με λεφτα που εκ των πραγματων δε σου φτανουν για τα βασικα. αν κανει τετοιο ξερει οτι θα βρεις αλλου και θα φυγεις (δεν υπαρχει ανεργια 25% εδω). αρα θα κανει adjust το μισθο στο κοστος ζωης της πολης που θα ζησεις. φυσικα ολα αυτα ισχυουν για ατομα που εχουν καποια qualifications (BSC, MSC, PHD, certs κλπ). αν εισαι ανειδικευτος και δουλευεις σε εστιατορια η walmart κλπ ειναι αλλη ιστορια. 1
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Yep, η λογική είναι ο μισθός να ικανοποιεί πάνω κάτω τις ίδιες ανάγκες ανεξάρτητα που μένεις Η λογική είναι "αυτό είναι το market rate".
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 10 ΠΡΏΗΝ θα βρει εκει να του κάνουν αέρα .... με τα φράγκα που θα βγαζει. Εκτος και αν ειναι κορϊδο και τον πιάσουν οι συναισθηματισμοι να μεινει εδω να ειναι μια ζωη κακομοιρης να ακουει τον καθε μαλακα να του λεει σαχλαμάρες περι κρισης και θυσιας και γιατι να κάνω θυσιες φιλε μου? εγω δημιουργησα την κριση? η γενια σου την δημιούργησε. Ας την πληρώσει αυτή. Ξέρεις τι ειναι να σου μενει ενα 500αρι το μήνα στην ακρη για βολτες? θα πας την τυπισσα που θα βγεις στο πιο ακριβο εστιατοριο μετα βολτιτσα για ποτάκι σε ωραιο μπαράκι. Τι λες τωρα. Μολις σε δουν και με καινουργιο αμαξι θα στην πέφτουν μονες τους ουτε πεσιμο δεν θα χρειαστει να κανεις. Ενα καλο ντυσιμο να εχεις ενα καλο γυαλι το σωμα γυμνασμενος σένιος κομψος και αμα εχεις και τα φραγκα σου αντε γεια. Θα πήγαινες στην άλλη άκρη του κόσμου για να σου μένει ένα 500άρι το μήνα για βόλτες; Εγώ με τίποτα πάντως!
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πήγαινες στην άλλη άκρη του κόσμου για να σου μένει ένα 500άρι το μήνα για βόλτες; Εγώ με τίποτα πάντως! Εφοσον εχουν ανωτερο επιπεδο ζωης και σου παρουσιαζεται μια μεγαλη ευκαιρια γιατι οχι; Το 500αρι σε 2 μηνες θα γινει 1000, σε 3 1500 και παει λεγοντας. Γιατι να κατσεις εδω που με τα 450 βασικο θα εισαι και μειον καθε μηνα.. 3
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εφοσον εχουν ανωτερο επιπεδο ζωης και σου παρουσιαζεται μια μεγαλη ευκαιρια γιατι οχι; Το 500αρι σε 2 μηνες θα γινει 1000, σε 3 1500 και παει λεγοντας. Γιατι να κατσεις εδω που με τα 450 βασικο θα εισαι και μειον καθε μηνα.. Καλά αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο αλλά και πάλι είναι πως το βλέπει ο καθένας. 1
Rabican Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πήγαινες στην άλλη άκρη του κόσμου για να σου μένει ένα 500άρι το μήνα για βόλτες; Εγώ με τίποτα πάντως! προσωπικα εκτιμω πως αυτο το 500αρακι καντο x2 η x3 και θα ειναι οτι του απομενει στην ακρη αφου εχει κανει και τις βολτες.. 2
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικα εκτιμω πως αυτο το 500αρακι καντο x2 η x3 και θα ειναι οτι του απομενει στην ακρη αφου εχει κανει και τις βολτες.. Ουτε για διακοπες δεν θα θες να ερχεσαι μετα στην Ελλαδα... ή μαλλον θα ερθεις για διακοπες το καλοκαιρι... με τη μουνάρα μαζι και θα καλοπερνάς. Με τοσα λεφτά δεν θα ειχα και προβλημα να κερνάω αβερτα (ουτως ή αλλως δεν έχουμε φαει και λιγα λεφτά σε γυναικες χαλαλι) οι άλλοι στη θέση σου χωρις να το λεω υποτιμητικά αλλα πιο πολυ για να τονισω τη γελοιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας που ειναι ικανη να μετατρεψει ικανους ανθρωπους σε κακομοιρηδες δυστυχως , θα παρακαλάνε στα καμακια γκαρσονες και αυτες θα τους κάνουν τις δυσκολες ... την επομενη θα έχουν και συνέντευξη με το "ζορικο" και "τυπικο" αφεντικο που ειναι τυπικο στις παρατηρήσεις (για να το παιξει κάποιος νομιζοντας πως δεν τον χαρακτηριζουν οι πράξεις του αλλα οι σάλτσες που πετάει) αλλα οχι στις υποχρεώσεις του .... 500 ευρω μεγάλε και ελα και απο την αλλη ακρη με δικη σου βενζινη και που εχεις δουλεια να λες ευχαριστω. Πραγματικα το μονο που θα με στεναχωρουσε θα ηταν οι συγγενεις που θα αφηνα πισω και η οικογενεια μου .... αλλα με τοσα λεφτά θα μπορουσες να τους κανεις δωρο τα εισιτηρια να ερθουν να σε δουν. Μονο και μονο για να ερχεσαι με το στυλάκι της σιγουριας και της αυτοπεποιθησης και να βλεπεις στο φβ να πασχιζουν να δειξουν κατι δηθεν ντιβες οτι περνάνε καλα και ειναι γκλάμουρ για γέλια πραγματικα αααα και ας εκανες και κανα καμακι στη σερβιτορα και ας την αφηνες να σε απορριψει νομιζοντας πως εισαι κανας πεφτουλας τυχαιος (πως τα λενε αυτες οι ντιβες??) καπως ετσι. Οι ντιβες της γειτονιας :cry: Που να ξερε στο μεταξυ οτι εσυ εισαι ικανοτατο στελεχος ξένης σοβαρης εταιρειας και αυτη τη στιγμη με τα εσοδα σου μπορεις να φτιάξεις και να συντηρησεις 2 οικογενειες οχι μια. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά με τα λεφτά που θα βγάλει μπορεί να αγοράσει νέους συγγενείς 5
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποια πράγματα δεν αγοραζονται ειναι ανεκτιμητα!
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικα εκτιμω πως αυτο το 500αρακι καντο x2 η x3 και θα ειναι οτι του απομενει στην ακρη αφου εχει κανει και τις βολτες.. Κάπως αρχίζει να αλλάζει, αλλά και πάλι εγώ είμαι στην κατηγορία που έγραψε κάποιος, Κιάμο, Παντελίδη, καφέδες κλπ! 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Που να ξερε στο μεταξυ οτι εσυ εισαι ικανοτατο στελεχος ξένης σοβαρης εταιρειας και αυτη τη στιγμη με τα εσοδα σου μπορεις να φτιάξεις και να συντηρησεις 2 οικογενειες οχι μια. διότι ο έλληνας που θα πάει στο εξωτερικό θα γίνει σίγουρα μεγαλοστέλεχος 1
defacer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 διότι ο έλληνας που θα πάει στο εξωτερικό θα γίνει σίγουρα μεγαλοστέλεχος Μη κατουράς τα όνειρά του, είναι ήδη υγρά. 2
livefreeordie Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 και να μεταναστεύσεις ειναι ανοητο να μην σε ενδιαφερει τι γινεται στην Ελλάδα. οι γονεις Ελλάδα δεν θα ειναι, καποιος αδελφος αδελφή, αυτοι δηλαδη να πανε να πνιγουνε και ας γινει και πολεμος εγω να ειμαι καλα με τα 70Κ ευρω μισθο (λεμε τωρα), αυτο δειχνει υπέρμετρο εγωισμό. ουτε ειναι λυση να φυγουν οι παντες ολοι, εκτος και αν γουστάρεις οταν έρχεσαι στη χωρα αυτη ως τουριστας πια να μην ειναι Ελλάδα αλλα ΝεοΠακιστάν. ας εισαι εξωτερικο και να ευχεσε η χωρα αυτη να παει καλα καποια στιγμή. Μπορει να σε σοκαρει,αλλα δε δινω δεκαρα τσακιστη για τη χωρα αυτη. Κι οχι,οταν με το καλο φυγω μακρια απο εδω,δε θα ευχομαι να τα παει καλα. Κι ουτε και θα με νοιαζει. Για την ακριβεια,δε θα θελω να ξερω καν αν θα υπαρχει ακομη. Σοκαρεσε τωρα; Δεν ειμαι υποχρεωμενη να ενδιαφερομαι για το μελλον της Ελλαδας. Αν για σενα αυτο ειναι υπερμετρος εγωισμος ή ανοητο,ξερεις... πολυ που με νοιαζει και παλι! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα