zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά ακόμα στην Ελλάδα να μην έχουν βάλει POS ή πληρωμές μέσω Paypal οι εταιρίες παροχής "συνοδών"; Ακόμα στο μεσαίωνα είστε εκεί πέρα........... Και δεν το έχεις σκεφτεί καλά...... μπορείς να πληρώσει με ηλεκτρονικό χρήμα σε αντίστοιχης αξίας αντικείμενο, και να να πληρώσεις σχετικά.. Πως νομίζεις δουλεύουν οι υπόλοιπες χώρες που έχουμε όρια £200 (UK) ή $1000 (US) την ημέρα. Και μόλις το κάνεις πάνω από 2-3 μέρες συνεχώς σου παγώνουν τα πάντα και σου ζητάνε εξηγήσεις; Άρε Ελλάδα ακόμα να μάθετε πως να κάνετε σβούρες γύρω από το ηλεκτρονικό χρήμα.... Δηλαδή οι υπόλοιποι έχετε cc πολύ πριν από μας ε; 1
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή οι υπόλοιποι έχετε cc πολύ πριν από μας ε; Αν πάνε όλοι να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες θα γίνουμε Ζιμπάμπουε όχι απλά Ελλάδα...... Τα περισσότερα νομίσματα δεν έχουν πάνω από 10-15% αντίκρυσμα σε ρευστό. (το ευρώ είναι κάπου στο 12%). Η πλάκα είναι η ταπεινή δραχμούλα είχε 35-40% αντίκρυσμα σε ρευστό κάποιες εποχές 1
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν πάνε όλοι να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες θα γίνουμε Ζιμπάμπουε όχι απλά Ελλάδα...... Καμία χώρα δεν έχει τόσο μετρητό (ούτε χρυσό, γι' αυτό καταργήθηκε ο κανόνας του χρυσού), λογικό είναι. Γενικά ισχύει σε πολλά πράγματα αυτό. Αν βάλουμε όλοι τις DSL να κατεβάζουν ταυτόχρονα, θα μπουκώσουν τα πάντα. Αν ανοίξουμε όλοι τις βρύσες να τρέχουν ταυτόχρονα, θα αδειάσει ο ταμιευτήρας νερού. Best effort... Αν πάνε όλοι να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες θα γίνουμε Ζιμπάμπουε όχι απλά Ελλάδα...... Τα περισσότερα νομίσματα δεν έχουν πάνω από 10-15% αντίκρυσμα σε ρευστό. (το ευρώ είναι κάπου στο 12%). Η πλάκα είναι η ταπεινή δραχμούλα είχε 35-40% αντίκρυσμα σε ρευστό κάποιες εποχές Η Ελλάδα και με ευρώ είναι No1 σε αποθέματα και ποσοστά χρήσης μετρητού στην Ευρώπη! 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πω. Ολοι οι πετυχημενοι εδω μαζευτήκαμε. Και ναι. Απο Ελλάδα δε μας λείπει τίποτα. Ουτε καν το στοιχείο της επαφής. Γι αυτο ολοι οι γαματοι που προλαβαμε και την καναμε μπαινουμε σε ελληνικό φορουμ. Για να πουμε οτι δε μας καίγεται καρφί. Και για να μη ξεχνάμε βεβαιως ποσο γαματοι ειμαστε σε σχεση με τα κοροιδα που μειναν πισω. Ρε αντε απο δω! καλά αυτό όντως είναι λίγο σπαστικό αν είναι να κράζουν ας μην ασχολούνται
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά ακόμα στην Ελλάδα να μην έχουν βάλει POS ή πληρωμές μέσω Paypal οι εταιρίες παροχής "συνοδών"; Ακόμα στο μεσαίωνα είστε εκεί πέρα........... Και δεν το έχεις σκεφτεί καλά...... μπορείς να πληρώσει με ηλεκτρονικό χρήμα σε αντίστοιχης αξίας αντικείμενο, και να να πληρώσεις σχετικά.. Πως νομίζεις δουλεύουν οι υπόλοιπες χώρες που έχουμε όρια £200 (UK) ή $1000 (US) την ημέρα. Και μόλις το κάνεις πάνω από 2-3 μέρες συνεχώς σου παγώνουν τα πάντα και σου ζητάνε εξηγήσεις; Άρε Ελλάδα ακόμα να μάθετε πως να κάνετε σβούρες γύρω από το ηλεκτρονικό χρήμα.... Στις υπόλοιπες χώρες είναι νόμιμοι Εδώ μιλάμε για μαύρο χρήμα χωρίς απόδειξη τις περισσότερες φορές
Laurelien Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαρίστως Πολύ όμορφη χώρα από άποψη φυσικής ομορφιάς, φοβερό κλίμα Πολιτισμένοι πολίτες που μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με νόημα (αν εξαιρεθεί αυτό το ουγκ πάθος μας για Πολιτικά και Ποδόσφαιρο) Υψηλή μόρφωση ως ποσοστιαίο penetration στον πληθυσμό Αληθινοί άνθρωποι που δεν υποκρίνονται συνεχώς Σχετικά ευγενική χώρα (αν εξαιρέσουμε την οδήγηση) 24ωρη διασκέδαση (δεν φαντάζεστε πόσο σπάνιο είναι αυτό), και καφεδάκι κάθε μεσημέρι - μάλιστα όχι μόνος σε Starbucks franchise αλλά με παρέα σε unique καφετέρια- Ασφάλεις πόλεις αν και μεγάλες (Θεσσαλονίκη πχ, οι Αθηναίοι το γάμησαν λίγο τελευταία χρόνια δυστυχώς) Κοινωνικός λαός με ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς Ανοχή σε διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, απόψεις και κουλτούρες (Για να προλάβω τα κλασσικά σχόλια του καναπέ, οποίος έχει γυρίσει πάνω από 10 χώρες σε τουλάχιστον από 2 διαφορετικής κουλτούρας ηπείρους ευχαρίστως να συζητήσω τα αντεπιχειρήματά του. Επιχειρήματα από το κλασικό τρολλάκι που έχει πάει το πολύ μέχρι την απέναντι πόλη δεν έχω λόγο να απαντάω) Ή εγώ ζούσα τόσο χρόνια σε άλλη χώρα που την έλεγαν επίσης Ελλάδα ή εσύ τρολλάρεις. 1
logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στις υπόλοιπες χώρες είναι νόμιμοι Εδώ μιλάμε για μαύρο χρήμα χωρίς απόδειξη τις περισσότερες φορές Ναι όπως τα λες https://en.m.wikipedia.org/wiki/Prostitution_in_Europe
totem_lost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον alex_000 στα περι Ελλάδας. Όσοι ζουν στο εξωτερικό ένα διάστημα άνω των 5 χρόνων αναγνωρίζουν ότι ουτε όλα τέλεια είναι άλλου, ούτε όλα σκατά στην Ελλάδα. 8
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ή εγώ ζούσα τόσο χρόνια σε άλλη χώρα που την έλεγαν επίσης Ελλάδα ή εσύ τρολλάρεις. εσυ γενικά ζεις "άλλου" μην αγχεσαι. Μεινε εκει στο κοσμο σου καλα είναι! Συμφωνώ με τον alex_000 στα περι Ελλάδας. Όσοι ζουν στο εξωτερικό ένα διάστημα άνω των 5 χρόνων αναγνωρίζουν ότι ουτε όλα τέλεια είναι άλλου, ούτε όλα σκατά στην Ελλάδα. Μια χαρα χώρα εχουμε με πολύ καλο κλιμα .... ομορφα μέρη .... απλα το πράγμα γαμηθηκε με τα λεφτά. Ειχαμε και αχρηστους πολιτικους τοσα χρονια ηρθε και εδεσε. Αν δεν υπηρχε η οικονομικη κριση ειμαστε από τις πιο καλες και ασφαλεις χωρες. Τρομοκρατια με τζιχαντιστες δεν υπάρχει στην Ευρωπη και την Αμερική προχωρας στο δρομο και πρέπει να εισαι αλεξίσφαιρος με γιλεκο από μεσα και ένα πιστολι επισης. Αλλα εγω είμαι πολύ θετικος αν βρεθει δουλεια εξω σοβαρη για κάποιον να πάει να μεινει εκει. Χωρες που δεν μ αρεσουν βεβαια είναι η Αγγλια πολύ ψυχροι ανθρωποι οι Αγγλοι ... Γερμανια Αμβουργο δεν είναι άσχημα αλλα εχει κρυο ακομα και τον Ιουνιο 15-20 βαθμούς. Ολλανδια δεν ξερω δεν εχω πάει. Βρυξελλες δεν τρελαθηκα.
militarist Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απλώς δεν είναι τόσο σκατα όπως στην Ελλάδα.Εγώ προσωπικά Ελλάδα ίσως 1 φορά τον χρόνο για διακοπές αλλά τπτ άλλο, πλέον έχω την δυνατότητα για διακοπές και σε ποιο εξωτικά μέρη . 4
alex_000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ή εγώ ζούσα τόσο χρόνια σε άλλη χώρα που την έλεγαν επίσης Ελλάδα ή εσύ τρολλάρεις. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις ζήσει αλλού I guess. 1
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απλώς δεν είναι τόσο σκατα όπως στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά Ελλάδα ίσως 1 φορά τον χρόνο για διακοπές αλλά τπτ άλλο, πλέον έχω την δυνατότητα για διακοπές και σε ποιο εξωτικά μέρη . Ταϋλανδη φιλε
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον alex_000 στα περι Ελλάδας. Όσοι ζουν στο εξωτερικό ένα διάστημα άνω των 5 χρόνων αναγνωρίζουν ότι ουτε όλα τέλεια είναι άλλου, ούτε όλα σκατά στην Ελλάδα. Τέλεια είναι μόνο στον παράδεισο με τις παρθένες. Κανείς δεν είπε ότι η επίγεια ζωή είναι τέλεια. Εσύ μιας και είσαι εμφανώς δυσαρεστημένη από το Amsterdam, θα ήθελες να μας γράψεις μια λίστα με τα θετικά/αρνητικά; Ταϋλανδη φιλε Για τον «λόγο» που φαντάζομαι; 1
totem_lost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εσύ μιας και είσαι εμφανώς δυσαρεστημένη από το Amsterdam, θα ήθελες να μας γράψεις μια λίστα με τα θετικά/αρνητικά; Δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένη από το Amsterdam. Απλά λέω το αυτονόητο: Κάθε μέρος έχει τα καλά και τα κακά του, και η Ελλάδα δεν είναι εξαίρεση.
Apoll Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τον alex_000 στα περι Ελλάδας. Όσοι ζουν στο εξωτερικό ένα διάστημα άνω των 5 χρόνων αναγνωρίζουν ότι ουτε όλα τέλεια είναι άλλου, ούτε όλα σκατά στην Ελλάδα. Θα συμφωνήσω. Αγγλία αν σκίσεις το περιτύλιγμα, βλέπεις από κάτω μία Ελλάδα. Από το Δημόσιο και τα Νοσοκομεία μέχρι και τον ιδιωτικό τομέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα