phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καθορίζουν οι βόλτες το αν ένα κλίμα είναι καλό ή κακό. Γιατί πολλοί λένε «το κλίμα της Αθήνας είναι το καλύτερο» και εννοούν κατά κύριο λόγο ότι βρέχει σπανίως, και άρα μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους χωρίς να βραχούν. Τέτοιες απόψεις, δεν είναι δυνατόν να τις παίρνει κανείς στα σοβαρά, γιατί δεν έχουν καμία βάση. Άλλοι παράγοντες είναι αυτοί που καθορίζουν την «ποιότητα» ενός κλίματος. 1
logistoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι τι προτιμας, μπορείς να έχεις προτίμηση στον καιρό Πάντως ακόμα και φανατικός με το εξωτερικό φιλος μου που είναι σκωτια μου λέει όλα ώρα όλα τέλεια, αλλά το καιρό δε μπορεί να τον συνηθίσει με τίποτα 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αθήνα που; Κέντρο το καλοκαίρι ούτε για αστείο, βράζει ο τόπος, προς Κηφισιά και πάνω κάπως αντεχεται Α δεν ξέρω, εμείς όλο Αθήνα το λέμε!
logistoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και βόρεια προάστια παραέχει δροσιά και είσαι και μακριά από θάλασσα, το μόνο καλό είναι ότι σπάει η υγρασία Καλοκαίρι πάντως στην επαρχία υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις για να βγάλεις τις ζεστές μέρες, αν μπορείς να φύγεις για μερικές βδομάδες
Unabomber Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 χμμμμμ..... Περίπου 9.000 άτομα στην Αττική πεθαίνουν από ατμοσφαιρική ρύπανση κάθε χρόνο http://www.inewsgr.com/286/peripou-9000-atoma-stin-attiki-pethainoun-apo-atmosfairiki-rypansi-kathe-chrono.htm 2
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κατ' αρχάς στην Αθήνα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν καταργηθεί οι εποχές. Χειμώνας και άνοιξη, ΑΝ υπάρξουν, κρατούν λίγες μέρες και όχι μήνες. 1
logistoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 χμμμμμ..... Περίπου 9.000 άτομα στην Αττική πεθαίνουν από ατμοσφαιρική ρύπανση κάθε χρόνο http://www.inewsgr.com/286/peripou-9000-atoma-stin-attiki-pethainoun-apo-atmosfairiki-rypansi-kathe-chrono.htm Πιθανότητα 0.00225, φοβερή.. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω ρε παιδιά γούστα είναι αυτά υποθέτω. Αλλά να μην βρέχει και καθόλου; Λίγο ρε παιδί μου να καθαρίζει η μπίχλα που μαζεύει καθημερινά αυτή η πόλη.
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και βόρεια προάστια παραέχει δροσιά και είσαι και μακριά από θάλασσα, το μόνο καλό είναι ότι σπάει η υγρασία Καλοκαίρι πάντως στην επαρχία υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις για να βγάλεις τις ζεστές μέρες, αν μπορείς να φύγεις για μερικές βδομάδες Για μερικές βδομάδες δύσκολο μου φαίνεται για τους περισσότερους!
Unabomber Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο το καιρο να μην ειχε το γιου κει... Mια χαρα ειναι ο καιρος τα τελευταια χρονια... εχει αλλαξει κατα πολυ.... Περισσοτερη ηλιοφανεια εχει πλεον Θυμαμαι 1987 κατι crazy storms που ειχε.... Δεν τολμουσα να βγω απο το σπιτι... εκτος απο τις t-storms εβρεχε 10-15 days non stop και γενικα οι θερμοκρασιες τον χειμωνα ηταν πολυ χαμηλες σε σχεση με τις τωρινες. 1
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω ρε παιδιά γούστα είναι αυτά υποθέτω. Αλλά να μην βρέχει και καθόλου; Λίγο ρε παιδί μου να καθαρίζει η μπίχλα που μαζεύει καθημερινά αυτή η πόλη. Άστους να λένε, οι περισσότεροι από αυτούς δε μπορούν να δουν πέρα από την καλοπέρασή τους και τη βόλεψή τους.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καθορίζουν οι βόλτες το αν ένα κλίμα είναι καλό ή κακό. Γιατί πολλοί λένε «το κλίμα της Αθήνας είναι το καλύτερο» και εννοούν κατά κύριο λόγο ότι βρέχει σπανίως, και άρα μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους χωρίς να βραχούν. Τέτοιες απόψεις, δεν είναι δυνατόν να τις παίρνει κανείς στα σοβαρά, γιατί δεν έχουν καμία βάση. Άλλοι παράγοντες είναι αυτοί που καθορίζουν την «ποιότητα» ενός κλίματος. Αν εξαιρέσουμε τους επιστήμονες και όσους σχετίζονται με το περιβάλλον και την μετεωρολογία. Ο καθένας όπως και εγώ κρίνουμε το κλίμα με βάση τι μας βολεύει και τι μας εξυπηρετεί περισσότερο. Για εμένα με εξαίρεση Ιούλιο και Αύγουστο που έχει ζέστη και υγρασία, παραμένει καλό το κλίμα της Αθήνας ειδικά τα τελευταία χρόνια με τους ήπιους χειμώνες και θεωρώ οτι είμαστε αρκετά τυχεροί σε σύγκριση με άλλα μέρη της Ελλάδας. Μου αρέσουν θερμοκρασίες από 15 εως και 30, όσο φεύγουμε από τα όρια αυτά τόσο μεγαλύτερο πρόβληλα μου δημιουργούν. επίσης δεν γουστάρω δυνατές και συχνές βροχές, μόνο ήπιες σε στυλ ψυχάλας. 1
bedazzled Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πιθανότητα 0.00225, φοβερή.. 0,225% Τα τελευταία χρόνια με αυτά που καίνε μερικοί (από βερνικωμένα ξύλα μέχρι πλαστικά) είναι ακόμα χειρότερα τον χειμώνα...
logistoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 0,225% Τα τελευταία χρόνια με αυτά που καίνε μερικοί (από βερνικωμένα ξύλα μέχρι πλαστικά) είναι ακόμα χειρότερα τον χειμώνα... Δεν έβαλα πουθενά το σύμβολο %, είπα πιθανότητα όχι επί τοις 100Για μερικές βδομάδες δύσκολο μου φαίνεται για τους περισσότερους!Θες και χωριό να παίξεις σωστή και οικονομική μπάλα, εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να ήμουν 3 βδομάδες που έχω συνήθως καλοκαιρινή άδεια σε ξενοδοχεία, αλλά αυτές τις τρεις εβδομάδες προσπαθώ να είμαι εκτός αττικής Άλλο το ένα άλλο το άλλο, ευτυχώς και εγώ και η γυναίκα έχουμε ωραία χωριά και φυσικά υπάρχουν και οι φίλοι 1
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εξαιρέσουμε τους επιστήμονες και όσους σχετίζονται με το περιβάλλον και την μετεωρολογία. Ο καθένας όπως και εγώ κρίνουμε το κλίμα με βάση τι μας βολεύει και τι μας εξυπηρετεί περισσότερο. Για εμένα με εξαίρεση Ιούλιο και Αύγουστο που έχει ζέστη και υγρασία, παραμένει καλό το κλίμα της Αθήνας ειδικά τα τελευταία χρόνια με τους ήπιους χειμώνες και θεωρώ οτι είμαστε αρκετά τυχεροί σε σύγκριση με άλλα μέρη της Ελλάδας. Μου αρέσουν θερμοκρασίες από 15 εως και 30, όσο φεύγουμε από τα όρια αυτά τόσο μεγαλύτερο πρόβληλα μου δημιουργούν. επίσης δεν γουστάρω δυνατές και συχνές βροχές, μόνο ήπιες σε στυλ ψυχάλας. Δε με διακατέχει μαζοχισμός για να μ' αρέσει να βρέχομαι όταν βγαίνω έξω, ή να με κρατά η βροχή μέσα (όταν θέλω να βγω). Δεν θεωρώ όμως ότι μπορώ να βάλω τον εαυτό μου πάνω π.χ. απ' τον αγρότη, για δύο (τουλάχιστον) λόγους: 1. Ούτως ή άλλως δεν έχω τις βόλτες τόσο ψηλά στις προτιμήσεις μου, ώστε να κρίνω το κλίμα σχεδόν αποκλειστικά με βάση αυτές. 2. Το αν θα πάνε καλά οι σοδιές, επηρεάζει και εμένα, με πολλούς τρόπους. Από το προϊόν που μπαίνει στην κουζίνα μου, μέχρι την τσέπη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα